Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemlehet 93 mert csak 92 ig gyártották...... asszem
"...Árak, személyek, és az átvétel módja - KÉREM A KÉRDŐJELESEK válaszoljanak a lista átírásával, hogy milyen módon veszik át a csomagot !

CR9E gyújtógyertya :

4db : kutya.
4db : jimmy1 - 17.330.- (4olaj+szűrők+gyertya) = POSTA
4db : v.feca - 6.780.- (?)
4db : Bituman - 6.780.- - személyesen, Pécs : 09.06.03
4db : Sleeper987 - 6.780.- - RING

- HF303 olajszűrő :

2db : kutya.
2db :jimmy1 - ld. fent
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db : zsoo777 - 11.000.- = ?
1db :

- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár : Peeter - 5.700.- - RING

- Láncszett :

1db : Bologna - 22.300.- = POSTA
1db :..."
Én is kinnt leszek, majd vadul nézem kinek mi van a kezében...
A képet jobban megnézve a váltó tengelyednél csöpög az olaj?
Bocsi nem voltam. Ez nem a kuplunk Egyszerübben mutasd meg melyik is csöpög? mindegyik szimeringet cseréltem már
Ha nem tudsz (és nem is lehet) vizet utánatölteni a későbbiekben ( ú.n. reciklikus akkumulátor ) akkor jó, rendben lesz !
Megbeszéltük...Bettyt gondolom megismered ( tele lesz a keze gyertyával )
Most fejből nem vágom, de kb. 1000 fordulattal forog kevesebbet hatban ( 120-nál 6100, 140-nél 7200, 160-nál 8300 stb )
Köszi,Köszi,Köszi
Az állítást így gondoltam én is,van is adat,meg először úgy is csak mérjük,lehet jó is
Az enyém 400K,és 91es,akkor lehet a 93 a _H.Na mindegy.Majd pénteken kiderül talán.
Jaaj! jaaaaaaaj! jaaaaaaj! b@ssza meg, fátyol vízesés meg motor meg minden... mennék, de kuuurva melóóóóóóóóó
pedig már Zizi is egészséges lesz
Húúúú, a fátyol vízesést imádom.... 3X voltam eddig ott. autóval, aztán vonattal, aztán megint autóval... Motorral még egyszer sem Elgondolkozom rajta. Vagy somogybabod?
Kutya!
Én egy ilyen aksit vettem most a gépbe vadi újonnal. Elvileg ez is gondozás mentes, meg zárt a savas cucca, ahol a normális aksiknál a deszt vizet tudod beönteni.
Remélem ez nem a "rossz" aksi!

http://pmd.varta-automotive.co...
ÓÓ, az király!
Akkor én ott venném át!
Ha nem is megyek fel a ringre pályázni, a cuccét elmegyek.
A legfontosabbat elfelejtettem.Szombaton reggel indulunk a haveri társasággal kb 10-15 motorral a Szalajka völgybe a Fátyol vízeséshez.Érkezés után pihenés,majd nagy zabálás,ismét pihenés,utána indulás haza.Aki úgy érzi...........
Remek! És még valami: lehet tudni, hogy milyen márkájú ill. áttételű (400/600) a cucc? Mondjuk már jókor jut eszembe...Remélem 600-asé, nyugodt pali vagyok én már (ha-ha!)
Amint megjöttek a dobozaim felrakom őket,és lefotózom.Saját véleményem:két oldaldobozzal hasonlítani fog "csopperes "barátaim mocijaihoz,de te tudod.
Szia Katazzr.Hátsódoboztartó nem kell?Ugyanis az oldaldoboztartónak az a merevítése(teherhodója),ha csak oldaltartókat szeretnél,akkor ki kell merevítenem a hátsó lábtartó mögé.Szerintem nem lesz szép,úgy fog kinézni mint a Suzuki Banditon a tartók.Egyépként az oldaldobozokat úgy szerelem fel,hogy a kipufógó emelkedését kövessék,mégiscsak sportos a ZZR.Ja igen még annyit,hogy az oldaldobozoknál lényeges,hogy éléggé hátra kell hogy kerüljenek a hátsó utas miatt.
Szerintem csak simán lecsavarozod és már csupasz is és sexi. De egyébként szerintem gdebrecenig tudja megmondani konkrétan, hogy hogy szerelhető fel.
...nő vagyok..adok A megjelenésre...

Szóval "csupasz segg" = jó megjelenés?

na hagyjatok, öreg vagyok én már az efféle változásokhoz...
és egyébként ezek az oldal konzolok mennyire le-fel szerelhetők lennének? mert én ugy szeretem a kis zizim seggét,olyan csupaszon és városban nem rohangásznék két tartoval..nő vagyok..adok A megjelenésre....
= gdebrecenig
szkinak = szakinak
Ahhj...oké-oké,de csóró egyetemista vagyok ...egyébként meg (elvileg mindig van)de én motoromra ilyen tételeket most nem kell számolni,egyben van a gép nagyon!az akksit és az indexbúrát leszámítva...
Sztem az is el tud menni, legkésőbb pénteken (a holnapot azért nem ígérem, mer' elég húzós lesz a nap + nem is mozgok még teljesen szabadon, szóval jimmiét mindenképp elintéz(tet)em, és persze sorba a többit is... )
Bizony nekem is 400-as és a jó ügy érdekében adom a seggem, mostmár csak a szkinak kell rábólintania és adnia az árajánlatot.