ilyenre én is lehet befizetnék, de nekem oldaldoboz kellene(tartó) szóóval...nem lehetne,hogy ha ott van a motorjával(400nak,600nak egy a segge) lemérnéd a távot és ha nekem kell,akkor legyártod,fizetek piros csekket,te meg elküldöd postán?
Már feltúrtam az összes katalógusomat: mindkettő belpiacos kód, tehát az itteni katalogok nem is fogják ismerni
Internetes on-line adatbázisok, elsősorban Ázsiából: ez lesz a megoldás.
Nem lesz se gyors, se egyszerű.
De ha nem korongos (bár gondolom h az) akkor lehetne próbát tenni a másik kód hézagaival: úgy is meghallod ha nem szépen jár utána.
8-as csavar van benne gyárilag,ezeket cseréltem hosszabra.A csavarmenetre krómozott vörösrézcsőhüvely van ráhúzva,ez az első tartónál 1,5 a hátsónál 2,5cm.Meghúztam keményen.A tartónál fogva ketten megemeltük a motort.Szerintem még harmadik ülésnek is lehetne használni.Hidd el erős az .
Ok! Akkor majd add meg az árat. Hol is laksz te pontosan? Mondjuk a dobozt tartó nélkül elég érdekes lesz levinni motoron de majd meglátjuk vittem már ettől érdekesebb dolgot is. Egyébként csak hátsóról lenne szó én oldal dobozt nem akarok rá. Ha jól láttam akkor a kis csomagrögzítő füleket nem kelett leszerelni csak ki vannak hajtva és anak a csavarjait hosszabakra cserélted. Az a négy csavar a rézgéstől nem tud elnyíródni? csak kérdés?
Gabens.Persze tudok neked tartót csinálni.Az a gond,hogy az 1100-nek szélesebb a segge.Tehát kell hozzá a motorod,hogy letudjam méretezni,meg persze a dobozok is.Megbeszélünk egy időpontot,lehozod.Ez kb félnapos meló.Lefújom mattfeketére,rászerelem a dobozokat,és már mehetsz is.Összeget még nemtudok neked mondani,ki kell számolnom pontosan az anyagot.
J,a elnéztem, 96ban gyújtás váltás volt? Eddig nem is tudtam róla. Akkor elvileg megveheted. De esetleges károk megelőzése végett megveheted a jobb aksit is
Nem, a Tiéd már a 93 után gyártott Ram-Air rendszeres, uh sajnos a drágább kell bele. Olvasd el amit lentebb írtam, érdekes kis felsorolás, lehet csemegézni szépen, ez az aksi apró tétel egy motornál.
én gépem 94es...szóval...megvehetem az olcsóbbat?
zárójelezném,hogy a borulás óta egy robogó akksi van beleheggesztve(igen-igen,heggesztve,mert a zizinek csavaros az akksi csatlakozoja,a robi,amiből meg kiszedtük nem igy heggeszteni kellett kicsi füleket) és megy...(kopp-kopp,mert remélem még egy honapig birja)
Igazad van, az lemaradt, de már nem emléxem rá mibe került. Lehet egybe számoltam a törzskönyvel, bár mintha olyan 15500 lenne az is. ekkora összegnél nekem kezd tökmindegy lenni
ÍÍÍÍÍj!Még jó,hogy írtam akkor,meg Te is,mert erre nem gondoltam,vagy is nem tudtam!Így viszont akkor nincs szerencséje a Kislánynak.
ezek szerint megjött a csomag?
Szép lett amit gyártottál, ez megegyezik a 400-as felfogatásával is? Ha igen csinálsz megrendelésre is esetleg? Engem érdekelne, dobozom van csak a gyári tartók elég drágák.
Ma du. feladtam a pénzt. Én a postai úton történő kézbesítést választanám. Mikorra várható a portéka szerinted?