A fehér / fekete házas között nem az a különbség h zselés, vagy nem: mindkettő savas.
De az új (96-tól) ZZR gyújtás CSAK a kis áramfelvételű (fekete színű) akksikat támogatja, ellenkező esetben , hosszú távú használat esetén kinyírhatja a fesz.szabályzót a fehér akksi használata ! (mint ahogy nekem és Peeternek ki is nyírta... )
Szóval igen, a Te gépedbe tényleg mindegy, de az újaknál már korántsem: nem véletlenül kerül duplájába az a gondozásmentes megoldás.
És ezt tényleg nem azért, h tőlem több fogyjon, mert pont mindegy: de ahhoz drága mulaccság a fesz.szabályzó, hogy 6-7 ezer Ft-os "spórolással" kinyírjuk... (pláne hogy utána akksit+fesz.szabályzót kell venni...)
Ugyanis Betty és a barátnője mennek fel megnézni Titeket - ha gondoljátok, a cumót el tudják vinni magukkal ! Így aki kint lesz, egyből átveheti !
( aki nem utalt az KP-ban, aki utalt, az természetesen a postázásra adott plusz pénzt visszakapja ! )
Oldaldoboznak nem lesz jó: a rázkódás eltöri a zárófület (ami szerencsétlen módon a doboz fedelét is nyitja rögtön, nincs külön biztosítva mint a MotoDetail-okon pl. - és ráadásul azok is hasonló árban vannak , és belülről nagyobbak is.)
Én sokat elmotoroztam ugyanezzel a megoldással már: a lényeg, hogy kis spaniferrel, vagy fém rögzítőfüles spanifer szalaggal oda kell kötni a motorhoz a dobozt, akkor kibír mindent, és nem töri el a zárat sem a platnit (mert ilyen is volt már).
Ja: és oldalra inkább kicsit érdemes venni - annak jobban bírja a zárszerkezete.
( Csak egy tanács: én inkább erőltetném 16-17 körül a MotoDetailt - abba valóban belefér a két sisak, ha valahol sétálni támad kedvetek, és nem akarjátok cipelni. És minőségre is teljesen más kategória. Ha erre jársz legközelebb csörgess meg - nekem is "vegyesen" van most még a motoron, egy MD-es, és kettő ilyen, meg tudom mutatni mennyivel jobb az, +5 rugóért. De idén le is cserélem egyformára mindet, jól vizsgázott a drágább darab.)
Kappa és v.feca egyik tatyó megjött, feltételezem holnap megjön a másik (de jelzem itt). Aki elsőnek jön övé, 4.200,- Ft per db. (basszus, duß látnád, jobb mint a mienk kicsivel , a nagy rekesz olyan "szatyros", összehúzós nyaka van).
múltkor volt egy cikk motorosokról, mely felháborodást keltett, én most találtam egyet, amely bár hosszú, szerintem elég korrekt, van benne igazság - olvassátok, ha időtök engedi Konvoj
Dunaújvárosban az obival szemben találtam egy kicsi motorosboltot.Ott találtam ezt a dobozt,sajna csak ezaz egy darab volt,így rendeltem még kettőt.11200ft/db.A tartókat 1/2" gázcsőböl hajtogattam melegen.A dobozhoz acéllemez platni van.Én leteszteltem 240km/óránál nem szakadt le,szerintem tartós darab lesz,és még az ára is baráti.
Szevasztok zizzentek.Zzr-re nem egyszerű dobozokat felszerelni.Ma volt egy kis időm foglalkozni vele,az eredményét láthatjátok.Megrendeltem a másik két dobozt is hozzá,a tartókat ma kezdem legyártani.Ha valakinek kérdése lenne,nyugodtan zaklassatok.A dobozokat Kutya városából szereztem be.
Hali!
Minden gépjármű indítására használt akkumulátor savas, a félreértés oka a gondozás mentesség. A savas aksiból a folyadék párolog, ezt köti meg a zselé. Az igazi zselés aksi felrobbanna az indító feszültségtől, meg a generátor által leadott fesztől. Azokat folyamatos teljesítményre találták ki pl.: szünetmentes táp, riasztó, campinglámpa.
Bocs a belevauért
fuuu...életet mentenél.. eddig is egy savas varta volt benne és semmi baj nem volt vele...csak miután elestem,leszakadt a cella...de nem kell elesni és jo az
szóval..ha megadod a számot,hátha én is találok ennél az akkumlátor árus pasasnál óccóért...
A fehér / fekete házas között nem az a különbség h zselés, vagy nem: mindkettő savas.
De az új (96-tól) ZZR gyújtás CSAK a kis áramfelvételű (fekete színű) akksikat támogatja, ellenkező esetben , hosszú távú használat esetén kinyírhatja a fesz.szabályzót a fehér akksi használata ! (mint ahogy nekem és Peeternek ki is nyírta... )
Szóval igen, a Te gépedbe tényleg mindegy, de az újaknál már korántsem: nem véletlenül kerül duplájába az a gondozásmentes megoldás.
És ezt tényleg nem azért, h tőlem több fogyjon, mert pont mindegy: de ahhoz drága mulaccság a fesz.szabályzó, hogy 6-7 ezer Ft-os "spórolással" kinyírjuk... (pláne hogy utána akksit+fesz.szabályzót kell venni...)
Pénteken a Kawa estre ki megy / kik mennek ?
Ugyanis Betty és a barátnője mennek fel megnézni Titeket - ha gondoljátok, a cumót el tudják vinni magukkal ! Így aki kint lesz, egyből átveheti !
( aki nem utalt az KP-ban, aki utalt, az természetesen a postázásra adott plusz pénzt visszakapja ! )
Én sokat elmotoroztam ugyanezzel a megoldással már: a lényeg, hogy kis spaniferrel, vagy fém rögzítőfüles spanifer szalaggal oda kell kötni a motorhoz a dobozt, akkor kibír mindent, és nem töri el a zárat sem a platnit (mert ilyen is volt már).
Ja: és oldalra inkább kicsit érdemes venni - annak jobban bírja a zárszerkezete.
( Csak egy tanács: én inkább erőltetném 16-17 körül a MotoDetailt - abba valóban belefér a két sisak, ha valahol sétálni támad kedvetek, és nem akarjátok cipelni. És minőségre is teljesen más kategória. Ha erre jársz legközelebb csörgess meg - nekem is "vegyesen" van most még a motoron, egy MD-es, és kettő ilyen, meg tudom mutatni mennyivel jobb az, +5 rugóért. De idén le is cserélem egyformára mindet, jól vizsgázott a drágább darab.)
MotoDetail, 59 EUR
múltkor volt egy cikk motorosokról, mely felháborodást keltett, én most találtam egyet, amely bár hosszú, szerintem elég korrekt, van benne igazság - olvassátok, ha időtök engedi
Konvoj
Én autóba vettem egy 1kg-os poroltót 1700 ft-ért az Auchanba akciósan. Nekem az is megteszi, ha kigyulladna valami!
Ha visszajöttem, csörgünk hogy átpasszoljam.
Viszont szerintem Kutya vigyázz, mert a postának gyanús lesz ez a sok kápé kifizetés a részedre!
Hát ez nagyon retrós ezzel a háttámlával!
A simát még fel is raknám, de ez a háttámla, ez kész!
Minden gépjármű indítására használt akkumulátor savas, a félreértés oka a gondozás mentesség. A savas aksiból a folyadék párolog, ezt köti meg a zselé. Az igazi zselés aksi felrobbanna az indító feszültségtől, meg a generátor által leadott fesztől. Azokat folyamatos teljesítményre találták ki pl.: szünetmentes táp, riasztó, campinglámpa.
Bocs a belevauért
üdv
Corbin seats
Kár hogy ilyen drága .
Ők azok!A srác tudja mit kell nézni,ha mégsem holnap délután megnézem a számát is és akkor csak rendelni kell A neve unibat.
szóval..ha megadod a számot,hátha én is találok ennél az akkumlátor árus pasasnál óccóért...