Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nem akarok üzletet rontani,csak egy ötlet:
Márciusban vettem aksit a zzr-be.12aH kell,nekem 6400Ft-ba került.Annyi,hogy nem zselés,de ez tök mindegy!Működik,és jól..ennyi kell ,nem?Pontosan a zzr400ba való,a kivezetőcső is pontosan illeszkedik a helyére.Ha gondolod megnézem a pontos számát és akkor csak bele kell tenni,oszt működik.Zalaegerszegi akkumulátoros bolt,google-ban rákereshetsz,vagy mondom majd megnézem,ha kell.
valamit feltöltöttem valahova...pontosabban egy szörnyű másnapreggelis szélfujásos képet...én spec nem látom...de ha valaki igen,örüljön...mostmár járni fog az a 20%!
Nyilván már ti is láttatok olyan videót, hogy a felborult motor kigyulladt...
van itthon ilyen pici tűzoltó készülék, nem lenne rossz ötlet valahova felrakni a zizire sem, bár ne kelljen használni. 3000 forint körül van egy flakonnal. Én sztem feldrótozom a motorra
Egy dolog felmerült bennem: ha gyorsan lehűti a forró blokkot, attól az nem pattanhat el?

400 ml. Pyrocool tűzoltó spray

Olt, hűt, megelőz!

· A Pyroccol spray olyan tűzoltó eszköz, ami kb. 1 m2 felületű, kezdődő tüzek oltására alkalmas.

· A Pyrocool spray gyorsan és hatékonyan oltja a tüzeket, eredményesen olthatók vele szilárd és folyékony gyúlékony anyagok, műanyagok, és 1000V-ig feszültség alatt álló elektromos berendezések is.

· Hatékonyan alkalmazható autótüzek, háztartási tüzek, irodatüzek, műhelytüzek stb. megelőzésére és oltására.

· Használata nem károsítja a járműmotorokat, a számítástechnikai és egyéb technikai berendezéseket.

· Hegesztésnél, forrasztásnál a sprayt a hevített anyag köré fújva, a Pyrocool spray lokalizálja a hőt, ezáltal megakadályozza a környezet felmelegedését.

· A Pyrocool spray nagymértékben gátolja az éghető anyagok újragyulladását.

· A Pyrocoolt az USÁ-ban a harmadik évezred tűzoltóanyagának is nevezik, mivel az oltóanyag a környezetbe kerülve sem veszélyes, nem tartozik a mérgező anyagok közé, mert gyorsan lebomlik.

· Kiváló ökológiai tulajdonságainak köszönhetően az is elmondható róla, hogy nem mérgező, nem irritálja a bőrt, ezért személyek és az égő ruházat is oltható vele. Szembe kerülve egyszerűen, bő vízzel kimosható!

· Az anyag cseppmentesen szárad, nem hagy foltot maga után.

· Elősegíti az illanó mérgező anyagok eltakarítását, sőt csökkenti a tűzoltásnál keletkező károkat is.

link
Lesz akksi, Neked intézek jó árat is: de nyilván ilyen olcsó, nem lesz még egyszer.

Jellemzően (a minőségi vagy gyári) akksik 17 körül vannak, abból egy 20% -ot bármikor tudok intézni HA TÖLTESZ FEL KÉPET !
Kutya! mennyi volt az "akciós" aksi? ugye lesz még majd legközelebb is? asszem július körül lesz majd szabadidőm,amit zizooonak tudok szentelni...uj akksi,index,fényezés és bukócsövet is akarok...
van felénk egy aksi árus, nem nagyon tudom,hogy milyet kellene vennem...habár addig van még 1 hónap és majd beleásom magam a témába...ahhoz képest,hogy csak 4 hónapra vettem hobbybol a kis motort,annyira beleszerettem...tuti jön ki velem angliába, ha költözök, nem kell másik
Nálam is volt ilyen kattogás és nem hajtotta vagy max nyeenyeekattkattkatt .Ömlött a benzin mindenfelé...mire észrevettem már a légszűrődobozban is volt benzin...ezek szerint csak van vmi összefüggés.Olajcsere,karbiszinkron-tisztítás és azóta 1x sem kattogott és minden óraműszerűen működik.Ki érti ezt?
Mi ebben az érdekes? Azt amit elintéz az önindító kapcsolója, azt a csavarhúzó teszi meg. És ha ott van valahol a probléma - érintkezés stb - akkor már eltudsz indulni. Elég szar ám tolni a motort, tapasztaltam egyik nap
Ez elég meggájveresen hangzik Lehet veszek egy Zizit is csak az izgalmak kedvéért
Lehet bátran: csak legyen kis benzin is kifröccsenve, és persze forogjon a kamera !
MythBusters in Hungary !
jaja csak óvatosan a csavarhúzód hová ér mert lesz nagy tüzijáték
akkor meg lehet próbálni egy csavarhúzóval a két csavart a relén összeérinteni, és úgy indítani. Ha így sikerül, akkor bizony nem a szénkefe lesz a problemo.
biztos elektromos hiba, hallani ahogy kattog a röné..
Lehet az is, bár a relénél jellemzőbb h ha egyszer "megáll" akkor onnantól sehova. Legalább nálam jellemzően ez volt: GPz-n és a 4kilós ZiZin is.
Húzd be a kuplungot, és ha nem indul, engedd ki valamennyire. Néha nekem is szívatós. Múltkor kevés benzin volt benne, és nem akart inditani, elképzelhető h nem indít ha kevésnek érzi? Meglötyögtettem, és csodásan indult.
Nekem ugyanennél a hibajelenségnél a indítórelé volt a szar, kicseréltem azóta ez jó, mosta z akksival küzdök
Kelle Familia, Budaörs, a tecsó mögött.
Autókhoz árulnak, szóval beballax a régivel, és keresel egy olyat, amin keveset kell alakítani

( az alakítás az egyszerű smirglit jelent, de ezt gondolom mondanom sem kell. )

Másrészt nem biztos h az a baja: testkábel, forgórész stb... bármi lehet.
csak simán elunta magát? mi baja vót?
Kutya Úr!
Önindítóba szénkefét tudsz esetleg szerezni? Nehezen indul az önindító, folyton kattog a relé de csak néha kapja el. Haver azt mondja szénkefe. Egyéb possibilities?
Csóközön
27e-nél nekem is elkezdett "könnyezni itt, de még nem olyan vészes, h belenyúljak.
Hmm, nekem máshogy néz ki, lehet ez különbözik a két blokkon?
Akkor nekem egyszerűbb dolgom lesz, kirántom a szimeringet, és bepattintom az újat
Rablás amit a posta csinál: ah az állami cégek nem használnák, már rég csődbe ment volna a f@szba...
Nem, sajnos nem támadgatott senkit sehova, két hónapja vegetál... pontosabban semmi életfunkciók nem voltak...

de péntektől újra dobog a Zizi-szív:-)
Kutya bácsi a zseton úton van
Bakker a rózsaszín csekk 675huf
hogyhogy? eddig letámadt?
veszek gumit! motorra!