Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még 3 nap - és Zizi végre feltámad!
A kiemelő kart ki kell szedni. Visszafelé tekered egy negyed fordulatot és kihuzod(amugy hogy szednéd ki a szimeringet) Aztán egy kampos tüskével kipattintod a szimeringet az ujat óvatosan bekocoktatod és összeszereled egyszerübb megcsinálni mint elmagyarázni
Köszi szépen, teljesen jó csütörtökre, előbb úgysem érek rá.
Ugye a tengelyt nem kell kiszedni a cserekor?
Te nyilván kíváncsi voltál hogy néz ki
Kutya.! Feladtam a pííízt! Zárójelben megjegyezném,a feladás költsége 675Ft !Tehát aki a közelben lakik gondolja meg,mert 1675Ft-ból motorozhat is
Minden jót!Lépek is ,mert indulunk Tihanyba,persze motorral
az meglehet, most lebuktam, hogy mikor járok melózni. köszönöm és még nincs kész... bár mikor lehet késznek mondani egy tinédzserkorú gépet
Figyu, irtam Peeternek, de már lehet hogy úton van feléd, ha odaér megtennéd hogy rámcsörögtök, hogy tudnék vele beszélni, hátha bevállalná hogy elhozza.Előre is köszi!Tel az adatlapon.
Hali Peeter!
Esetleg a cumódban el tudnád hozni az akksimat pestre, ha szépen megkérlek?
Szia duB azt hiszem tegnap 9 körül reggel téged láttalak a hungárián, nagyon állat lett a géped még nem láttam élőben.
Esetleg Peeterrel beszéljétek meg, ő személyesen lejön a holmiért !
Ez esetben természetesen a postaköltség nem jáccik, ill. visszaküldöm, ha már feladta valaki.
Új ember (egy külsős) intézi most ideiglenesen a szállítást - sajnos ez az út most pár hétig nem járható...
Szóval posta megy, utalni a lista végén lévő címre/névre rózsaszín postai csekken kell, az alkatrész árát + 1000 Ft a postázás költsége.
Kutya bácsi!
A futár nem tudja pestre felhozni majd vmikor a motyeszt?
Akkor mi is van ezzel az előreutalással?Kinek, hová,mennyit?

Ja, esetleg valakinek nincs egy indexrelé elfekvőben, vagy nem tudja hol lehet kapni
Rossz képet szurtam be
Én cseréltem már szimeringet. Csak most nem tudom a méretet. a tengely méret biztos 12 de a többit majd otthon megnézem. Ha jól eldütöd a mocit akkor nem kell leengedni. Bár ha biztosra mész akkor leengeded. Ha nem gond csütörtökre megmondom a pontos méretet.
Újabb "fertőzött" - anyósomék szomszédja most vett egy kék 600-ast (93-tól) amerikai, mérföld órás.

Majd jól bezavarom ide... a f@szt csatangol magába ?!

( meg eleve hogy képzeli, hogy egy ZZR-rel motorozik, ÉN MEG NEM ?! )
Abszolút, gyere csak.
Sőt - ha Áronék közelében vagy csörgess meg : lehet h felugrom, kellene beszélnem vele a kormány miatt.
Szia Kutya!

Holnap délután 16-17 óra körül megyek Áronékhoz, ha ráérsz beugranék egy rövid látogatásra.
Teljesen jó, csak csörgess előtte !
Azóta kaptam segitséget egy fórumtárstól, rendeltem egy bowden javító készletet, 1600ft + posta lesz. Van benne egy gázkarbowden is, szóval marad tartalékba is. Amúgy most már pakolászom egyre jobban össze a szerszámokat, amik kellenek, és el is férnek az ülés alatt.

Más kérdés: Váltótengelynél lévő szimering engedi az olajat, cserélte-e már valaki? Olajat lekell engedni, vagy nem fog ott kifolyni amíg kicserélem? Esetleg egy méret is jól esne
Rendben,köszönöm!Ezúton kívánok Neked gyors felépülést is!
Remélem egyszer majd a Balatont is célba veszitek és akkor megismerhetjük egymást és a többi tagot is személyesen!Szerintem úgy leszek a zzr-rel,mint régen a Trabantommal...az első évben el akartam adni ,aztán megszerettem és 4évig megvolt Minél több törődést kap tőlem,annál jobban a szívembe zárom
Én szerintem személyesen venném át nálad. A postaköltségből megjárom az utat, és még motorozok is!
Kedden valószínűleg este 6-ra megyek melózni, úgy hogy délelőtt leugranék, ha az neked megfelel.
Hali!

A bowdenszervízt a Reno udvarban és is dicsérni tudom.
Nekem pont a tövénél (markolat) szakadt el, és ott újat csináltattam. 2000 ft. volt.
Csak ugye ahoz az kell, hogy elvidd a bowdenházat is, hogy abba húzzák, és zárják le a végeket.
És azóta kutya baja!

Bocsi Kutya!
Elvileg van: ha szerda este a kezemben lesz, akkor csütörtök délelőtt megpróbálom feldobatni a postára (sajnos személyesen még nem mehetek) - akkor péntek d.e. már ki is viszik !
Nagyszrű, az nekem is jobb úgy

Olaj, láncspré, olajszűrő, akksi, fékbetét, légszűrő, láncszett, gyertya, stb. ilyenekben tudok segíteni - a többiek már tudják, egész tűrhető árakon.

Egyetlen bajom, hogy a felső villahidat nem tudom hogy passzol -e egymáshoz a 6kilósnál/1.1-esnél a konkrét bajom -a képekről elnézve- hogy alulról a második elem (ami az alsó konzol és az alsó kormány-befogó között van) hogy illeszkedik a villahíd peremére, ami kiemelkedik a villahíd síkjából ?

Holnap lefényképezem, tolómérővel leméretezem - aztán összehasonlítjuk !
Holnap reggel utalom,köszi!Van esély ,hogy a 7en ide ér hozzám?Csak,mert akkor úgy tervezek,nem másért,nem siettetlek
Szia Kutya.Nem muszáj pénzben gondolkodnod.Elboltolhatjuk bármi más cuccban is,aminek köze van a motorhoz.