Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben,köszi!Kedden küldöm!Mikor érkezik hozzád a cucc?
Ok, köszi !

ÉS MINDENKI, AKI ELŐRE UTALJA : az "Közlemény rovatba" feltétlenül írja be, hogy mit rendelt, és milyen nick néven - csak így tudom beazonosítani !
Természetesen járható így: az utalás azért nem megy, mert ezt az árut csak én tudtam intézni, viszont személyesen nem vagyok bent a boltban, hogy a napi 20-30 utalásból, kiválogassam/névre tegyem a beérkezett pénzeket, erre a cuccra.
Ha ma lefoglalod, akkor még el tudom intézni. Legkésőbb este 8.
Postán, egy rózsaszín csekken simán feladod az áru + a küldés költségét a címemre, ennyi.
Szia Kutya!

Inkább előre küldöm a pénzt, jövő hét elején megy. Köszi!
Ha jól értettem az előre utalás az csak rózsaszín postai csekken lehetséges és banki átutalás nem? Jövő héten valahogy elküldöm a pénzt, és majd a futárral egyezetünk a pakkról. Ha ez járható.
és már nincs?
Hogyan megy ez a postai utalás?Eddig mindig csak utánvéttel vettem,vagy fölcsapták egy buszra Kedden tudnám küldeni a lét!
Akkor Te is járkálsz erre arra.
Kár hogy a fórum nagy része pösti, meg környékbeli, de azért remélem találkozunk valamikor.
Nahát!
Két órára elmegyek itthonról és már mindenki mindenhová akar menni!
Én holnapra elígérkeztem közben egy tiszai motorcsónakázásra.
Kappa, szép időt mondanak, csak néhol lesz felhős. A Zsóryn meg amúgy is van meleg víz!
Jó gurulást mindenkinek, max ha más nem jövő pénteken fórumgyűlés a Hungaroringen, még úgy is, ha valakinek nincs kedve pályázni. Találkozónak tökéletes hely és idő!
Hmmm, legyen, de remélem reggel 8:00-ig jelentkezne meg vki Zsory-ra (vagy nézegettem a Lipóti is szép strand pld.).
Tehát Budaörsi út szerintem
Bocsánat azt hittem te is a Budaörsit írtad de azért gondoltam hogy ott
A masik nem a Budaorsirol indul? En az M3-ra gondoltam? Mi legyen? Hol?
Ok. Megbeszelve!
Találkozzunk reggel 9:00-kor a Mc Donald's-nál teljes menetfelszereléssel azt eldöntjük mi lesz bár rossz időt mondanak nem hiszem hogy a strandolás összejön.Egyébként a másik túra is innen indul félórával később úgy hogy a lehetőségek nyitottak.
Én megvárom van e érdeklődő a gurulás-fürdés-napozásra, ha erre vonatkozott a kérdés. Ha nem lesz jelentkező akkor lehet "szólózok" egyet holnap valamerre.
Na mi a döntés?
Ok

Többiek: előre utalás, vagy utánvét ?
KÖszi Kutya! A legrosszabb esetben szrdán elküldöm a pénzt postailag

Nem jár valaki Dunaújváros és Baranya között, véletlenül?

Ma túráztunk egy akkorát (kb 650 km) hogy visszafelé Sásdnál már leoperáltattam volna a fenekem
Na bazz, én fürödnék és napoznék is inkább.
Gyerünk, "ébredés" Zizz, duß, Jaku, Kiralyfi, Kicsizolika, Ramair ... és a többiek, hogy ne soroljam (hu ez már 9 zzr volna , ha volna )
Én közben jelentkeztem egy túrára. Lassúak vagytok .
http://motorozz.hu/main.pl?men...
Most irigyellek igazán Titeket Zsóry nagyon karaj hely, Sirokról le szoktunk járni éjszakai fürdőzésre is... nem gyenge, mikor 4-5 en vagyunk csak kora hajnalban az egész kócerájban