Természetesen járható így: az utalás azért nem megy, mert ezt az árut csak én tudtam intézni, viszont személyesen nem vagyok bent a boltban, hogy a napi 20-30 utalásból, kiválogassam/névre tegyem a beérkezett pénzeket, erre a cuccra.
Ha jól értettem az előre utalás az csak rózsaszín postai csekken lehetséges és banki átutalás nem? Jövő héten valahogy elküldöm a pénzt, és majd a futárral egyezetünk a pakkról. Ha ez járható.
Nahát!
Két órára elmegyek itthonról és már mindenki mindenhová akar menni!
Én holnapra elígérkeztem közben egy tiszai motorcsónakázásra.
Kappa, szép időt mondanak, csak néhol lesz felhős. A Zsóryn meg amúgy is van meleg víz!
Jó gurulást mindenkinek, max ha más nem jövő pénteken fórumgyűlés a Hungaroringen, még úgy is, ha valakinek nincs kedve pályázni. Találkozónak tökéletes hely és idő!
Találkozzunk reggel 9:00-kor a Mc Donald's-nál teljes menetfelszereléssel azt eldöntjük mi lesz bár rossz időt mondanak nem hiszem hogy a strandolás összejön.Egyébként a másik túra is innen indul félórával később úgy hogy a lehetőségek nyitottak.
Én megvárom van e érdeklődő a gurulás-fürdés-napozásra, ha erre vonatkozott a kérdés. Ha nem lesz jelentkező akkor lehet "szólózok" egyet holnap valamerre.
Most irigyellek igazán Titeket Zsóry nagyon karaj hely, Sirokról le szoktunk járni éjszakai fürdőzésre is... nem gyenge, mikor 4-5 en vagyunk csak kora hajnalban az egész kócerájban
ÉS MINDENKI, AKI ELŐRE UTALJA : az "Közlemény rovatba" feltétlenül írja be, hogy mit rendelt, és milyen nick néven - csak így tudom beazonosítani !
Inkább előre küldöm a pénzt, jövő hét elején megy. Köszi!
Kár hogy a fórum nagy része pösti, meg környékbeli, de azért remélem találkozunk valamikor.
Két órára elmegyek itthonról és már mindenki mindenhová akar menni!
Én holnapra elígérkeztem közben egy tiszai motorcsónakázásra.
Kappa, szép időt mondanak, csak néhol lesz felhős. A Zsóryn meg amúgy is van meleg víz!
Jó gurulást mindenkinek, max ha más nem jövő pénteken fórumgyűlés a Hungaroringen, még úgy is, ha valakinek nincs kedve pályázni. Találkozónak tökéletes hely és idő!
Többiek: előre utalás, vagy utánvét ?
Nem jár valaki Dunaújváros és Baranya között, véletlenül?
Ma túráztunk egy akkorát (kb 650 km) hogy visszafelé Sásdnál már leoperáltattam volna a fenekem
http://motorozz.hu/main.pl?men...