Holnap nem volna kedve vkinek egy gurulásra, nem volna rossz mondjuk egy Zsory fürdő Mezőkövesd, vagy bármilyen más strand-fürdő (ha tudtok vmi jót a közelben). Mocizni egyet, fürdeni napozni aztán vissza? Na?
Lehet ha már találkoztunk volna tartanánk közös gurulásokat
De egyébként igen bár mostanában elég inaktív a társaság úgy hogy már én is hiányolom a közös gurulást
Oké, nem is szekálásból mondom.
Persze szoktunk. Kappával esetleg holnap elmegyünk valahova, de még felhívom. Ez ügyben.
Neked csak Szeged és környéke szokott szóba jönni?
igazábol kéne egy uj aksi is..meg az index bura..és uj fényezés...nem egyszerű...persze legfőképp időhiányos vagyok...
Szoktatok közös zzres gurulásokat tartani? leghet egyszer elmennék...
Szia repsolgirl. A kérdésed tegnap azvolt, hogy 1000 ccm mocin megvan e határozva az utas életkora vagy magassága? Én úgytudom hogy ha leér a lába és betöltötte a 14 évet viheted minden zokszó nélkűl. Persze csak ha van A korlátozás nélküli jogsid.... Ha csak A1 ed van ,úgy utast nem szállíthatsz, illyetve a mocit sem vezetheted...... Figyuzz oda, mert engem még anno elkaptak a rendőrbácsik nagymocival A1 es jogsival mondjuk utas nélkűl...... És nem volt öszinte a mosolyuk.... Mentségemre szólt hogy 3 éve volt akkor A1em, így elengedtek.... Ma már úgytudom büntiznek a hasonló szabálysértésért.
Az rohadt érdekes, ugyanis én (egyelőre) nem árulok indexeket... (jövő hónaptól lesznek)
Egy sráccal beszéltem (azt hiszem Safety révén) neki ígértem h szerzek, de ő azt hiszem veszprémi, vagy a környéki lehet.
Szóval ő egy "másik kutyát" ismer, vagy annyira megteccettél neki, hogy nem bírt NEMET mondani, egyik kérdésedre sem
Abszolút - csak olyan nem látogathat, aki vmilyen könnyen átadható (taknyos, tüsszögéses, sok köhögéssel járó) betegséggel bajlódik éppen.
Most már fizikailag kijöttem teljesen a műtétből, "csak" azt a marék gyógyszert kell elhagynom (étrenddel, mozgással, pihenéssel) és onnantól minden 100-as.
Szóval ha erre motoroznátok, gyertek be nyugodtan.
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Csókolom az okos buksidat: ott volt az "akciós pakkban" egy ZZR akksi, kb. fél áron...