Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Andi!
Ami az apróhirdetéseid között van fehér bőr ruha még megvan?
Egy hölgy ismerősömet szerintem érdekelné.
Kéne holnapra valami kis gurulást szervezni.
Kutya, Te már látogatható állapotban vagy?
Vagy elmenni strandolni, Rukkel tó, Zsóry füdő, vagy akárhova, csak el a fővárosból.
Még mindig sajnálod a 4e forintot az indexbúra párra?
Srácok, hozzunk már létre valami jótékonysági alapot Katának, hogy meglegyen az új indexe!
Akkor hátha rak fel képet.
Sziasztok! Ugyan nem ZZR em van hanem egy 500 GPZ-m és kicsit el is vagyok szomorodva mert seholsem találok ilyen forumot, így gondoltam ide írok, mert a zzr-is közel áll a szívemhez..... . Nemtud valaki olyan fényezőt aki bukókat "ken"újra? A páromat szertném meglepni...
Szia Kutya!
légyszi segíts! egy Hódmezővásárhelyi 600as zzres srác felől érdeklődnék.multkor futólag beszéltem vele, mondta téged "ismer", nemrég rendelt tőled fehér indexbúrát a motorjához.Remélem tudsz róla némi infót,ami alapján meg tudnám találni,mert futólag beszéltünk, és nekemigérte az ő régi indexúráját, csak annyira siettem,hogy elfelejtettünk számot/elérhetőséget cserélni...azt mondta régebben irogatott ide, de mostanában sok a melója.Légyszi ha igy ezek alapján rémlik nked vmi, segits!
köszi!
Tudja vki van-e különbség a zx400k és a zx400H közt?Mert találtam szelephézag adatokat,de az zx400H.Vajon az nekem?
93 utáni, E modellel repeszt a Kolléga.....
szép motor
persze azóta megvigasztalódtam
Mielőtt még eljönnél tudni kellene hogy a D-modell - 90-93-ig gyártott -vagy az E - 93 után- van-e neked. Nekem az E van, fényszóró alatt Ram-air erről a legegyszerűbb megállapítani. Sajna a D egészen más méretekkel rendelkezik.
Én is úgy készítettem - mondjuk egy napos meló, nem volt egyszerű kitalálni, h pontosan milyen is legyen
Viszont így alacsonyabban van, mint a gyári tartók: nem rontja annyira a súlypontot megpakolva sem.
Na igen,bízzunk benne,hogy elírta. Durva lenne.Vagy az volt a kérdés lehet,vezethet-e 1000ccmes motort,ha nem ér le a lába sem neki,sem az utasnak?
mondjuk irja hogy "vinnék", bár én azt elsőre mellé olvastam, de bizom benne hogy ő is elirta.
Arra esetleg nem gondoltál, hogy pl. ő lenne az utas? Miből következik hogy vinni akar bárkit is?
Lehet egy nullával többet írt a kislány
Az ezer nyilván a köbcentire vonatkozik. Nos, akkor Neked sanszos hogy jogsid nincs rá, és nemis vezethetnéd, ezáltal nem az utas életkora lesz a probléma
rendben
A lába érjen le a lábtartóig! Telitalpal! Azt hiszem ennyi! Korhatár nélkül!
Hívj mielőtt jönnél. tel. az adatlapon.
Megvan határozva hogy az utasnak hány évesnek kell lennie? egy 1000 motoron szeretnék utast szállítani. van valami hogy elmuljo valahány éves valahány cm?
:) Köszönöm. A jövő héten ha valamelyik este (hétfő kivételével) jó neked, akkor élnék a lehetőséggel.
Üdv!

Ha komolyan kell a konzol én anno csináltam egyet, amit már lecseréltem egy renntec tartóra (kb28e aktuális font árfolyamtól függően) Szóval ha kell gurulj el hozzám -16.ker - és rápróbálhatod ill. megnézheted ha jó és kell, a tied egy sörért. Ja, dobozom is van egy shad 26-os attól is megválnék mert vettem egy karusert.
Köszi. Esetleg arra nincs ötleted, hogy hol tudok ilyen konzolt készíttetni? Az lenne a legjobb, ha valakinek megmutatom a gépet, és az alapján meg tudja oldani, tekintve hogy azt sem tudom, hogy egy dobozon hol van a kapcsolódási pont. Köszi
Megvannak az árak, személyekre lebontva így néz ki :

CR9E gyújtógyertya :

4db : kutya.
4db : jimmy1 - 17.330.-
4db : v.feca - 6.780.-
4db : Bituman - 6.780.-
4db : Sleeper987 - 6.780.-

- HF303 olajszűrő :

2db : kutya.
2db :jimmy1 - ld. fent
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár : Peeter - 5.700.-

- Láncszett :

1db : Bologna - 22.300.-
1db :

- K&N gyári garanciás direkt légszűrő x 1db :..."

Mivel fizikailag az üzletben még nem dolgozom, aki előre utalással kívánja kiegyenlíteni - az postai úton tudja megtenni ( ezzel kb. 1500.- Ft-tal lesz olcsóbb neki a termék postázása. Alapból, az utánvéttel együtt kb.2.500.- így kb. 1.000.- Ft )

A cím:

Pulai László
Dunaújváros
Domanovszky tér 3. 1/1.
2400

Természetesen itt helyben is át lehet venni nálam, vagy össze lehet szervezni egy dobozba több ember csomagját is, ha megoldható hogy személyesen osszák el egymás között.
A küldés díját a plusz tömeg és érték nem befolyásolja.
Öröm Veletek üzletelni El sem adom a motort azon gondolkozom!Annyi mindent megadtam már Neki,szinte hülye lennék eladni.Max egyszer majd belevarázsolok egy 600as blokkot
OK !

"...A lista:

CR9E gyújtógyertya :

4db : kutya.
4db : jimmy1
4db : v.feca
4db : Bituman
4db : Sleeper987

- HF303 olajszűrő :

2db : kutya.
2db :jimmy1 + 4x 1L Mc-Synt 1ow-4o olaj (8.000.- Ft)
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár : Peeter

- Láncszett :

1db : Bologna
1db :

- K&N gyári garanciás direkt légszűrő x 1db :..."