Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam most a boltban (nem láttam az új árát), de biztos hogy Neked megáll 2.000.- ből.
De polcon csak 10-40 van a 20-50-re várni kell sztem 3-4 munkanapot.
Hm!Hát köszi a választ!Mivel most nyár van/lesz,akkor lehet jobb lenne a 20-50.Meg kicsit vastagabb is.De megnézzük!Jövő héten úgyis szelepállítás,meg szinkron lesz.Nálatok mennyi az olaj?
Bőven elég lesz hozzá a Fuchs Silkolene MC Synt 10-40.
A 15-50 már verseny olaj, túl magas szintetikus összetevő-aránnyal, ehhez a blokkhoz. Esetleg még 20-50 , bár az meg hidegben (10 fok alatt) nem igazán ajánlott.

De az olajfogyasztás az aggasztó kicsit, szerintem nézni kéne egy kompressziót + a szelepszár szimmeringeket rögtön kicserélni.
Ilyen idős motornál sem szabad hogy 2-3 decinél több olajat fogyasszon (ha el nem csöppenti egyébként) 1000-ként.
Sziasztok!
Lassan megint olajcseréhez közeledem.Most Castrol Actevo 10w-40 van.De szerintem siralmas.Váltó sem túl jó,hangosabb a motor,és csipegeti is,bár nem sokat kb4dl/1000km.Ilyen öreg gépnél még nem is sok.Látom itt többen használjátok a silcolene-t.Bevált?Talán a 15w-50 lenne ebbe a jó,nem?Tud vki olcsón?Majd júniusban cserélek.Vagy esetleg Motul?
Igen, nagyságrendileg.
Viszont a listáról a hátsó fékbetét (1pár), az ki jön úgy, hogy a 3 tétel fékbetét árát elosztom 3-al?
Én most cseréltem 300 km-je, úgy hogy az most nem fontos.
Kapott egy adag Fuchs Silikone-nt! Komolyan, az tényleg nagyon jó olaj. Sokkal halkabb lett tőle a gép, finomabban jár tőle a váltó, és 5 litert vettem 11000-ért.
CR9E gyújtógyertya :

4db : kutya.
4db : jimmy1
4db : v.feca
4db :
4db :

- HF303 olajszűrő :

2db : kutya.
2db :jimmy1
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár : Peeter

- Láncszett :

1db : Bologna
1db :

- K&N gyári garanciás direkt légszűrő x 1db :
Természetesen működik, ha nem az én lóvém áll benne , akkor szívesen felcímkézem, és elrakom bármeddig.

Olajszűrőkre, senki nem gyorsul ? Ugye MINDENKI szokta cserélni olajcserekor ?
Kutya! Egy láncszettre én is benevezek. És gyógyulást!

CR9E gyújtógyertya :

4db :
4db :

- HF303 olajszűrő :

2db :
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :

- Láncszett :

1db : Bologna
1db :

Hali!

4 db gyertyara szeretnek feliratkozni.
Kutya. bacsi, mukodik ugy a dolog, hogy all nalad/nalatok a boltban addig, amig el tudok menni erte?
Termeszetesen az arat atutalom, vagy eljuttatom olyan modon, ahogy szeretned.
Egyebkent meg mindentol fuggetlenul mihamarabbi gyogyulast Neked!
Koszi es udv,

Feco

- CR9E gyújtógyertya :

4db :
4db :

- HF303 olajszűrő :

2db :
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :

- Láncszett :

1db :
1db :

- CR9E gyújtógyertya :

4db :jimmy1
4db :
4db :
4db :

- HF303 olajszűrő :

2db :
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :

- Láncszett :

1db :
1db :

Jee!
Még egyszer bocsi a csúszásért. De mert csak a Kutya üldözött!
Ha netalántán valakinek lenne a basi2@citromail.hu-ra elküldhetné!
Megköszönném!
Nincs véletlenül valakinek ZZR 400 service manual? '93-
Előre is köszi!
- CR9E gyújtógyertya :

4db :jimmy1
4db :
4db :
4db :

- HF303 olajszűrő :

2db :
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár :

- Láncszett :

1db :
1db :

Igen tökéletes, ez a gyári ajánlás hozzá.

Természetesen az ára minden terméknek ARÁNYAIBAN úgy csökken, mint ahogy a végösszeg viszonyul az eredeti listaár végösszegéhez.

Tehát a gyertya a 11.104.- helyett kb 6.600.- - 6.800.- Ft lesz.
Szia Kutya!
A kérdésem a következő lenne az alkatrészekkel kapcsolatban!
Ezek a gyertyák jók a 91-es 400as zzr-be?Mert akkor ez azt jelenti,hogy a listaár kb 11eft/4db és ennél olcsóbb lenne ez,ugye?
Köszi
- CR9E gyújtógyertya :

4db :
4db :
4db :
4db :

- HF303 olajszűrő :

2db :
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db :
1db :

- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár :

- Láncszett :

1db :
1db :

Kérem, aki feliratkozik, a KOMPLETT LISTÁT másolja át a hozzászólásába, és úgy küldje el !
.... :::: ZZR ALKATRÉSZEK, EGY CSOMAGBAN - SZINTE FÉL ÁRON ! :::: ....

A kinti partner EGYBEN kívánja értékesíteni ezt a megrendelt, de át nem vett "csomagot". 1993-tól ZZR400/600 alkatrészekből áll, kopó dolgok, egy részük 93-ig modellekhez is jó.
A következőkből álla a pakk:

- CR9E gyújtógyertya - 20 db listaára - 55.520.-
- HF303 olajszűrő - 8 db listaára - 16.410.-
- YTX12 BS akkumulátor - 2 db listaára - 35.270.-
- Első fékbetét (x2pár)+hátsó fékbetét(1pár) - 27.195
- Láncszett - 2db listaára - 72.000.-
- K&N gyári garanciás direkt légszűrő x 1db - 20.200.-

Ez így egyben kerülne itthon kb. 227.000.- Ft -ba.

A csomagért 140 ezret kérnek, csak egyben ! ( ha valami kisebb hiba van, 1db akksi, vagy a sportlégszűrő épp, akkor lehet rajta picit alkudozni, a lényeg hogy a tömeg eltűnjön. )

Akit bármi érdekel ezen az áron a történet, az feliratkozhat a listára - amint az alkatrészek elfogytak a listából (vagyis mind mellé került név ) akkor lekérem, és másnap itt van, lehet rajta osztozkodni.
Az egyszerűség kedvéért megbontom a darabszámokat - akit több érdekel mint amennyire bontottam, értelemszerűen oda írja a nevét a következő bontási csoporthoz is.

Jó turkálást !
Jééé, egy postás néni !
Akkor már melegebb volt!
És az nem a gumi nem tapadása miatt volt, hanem túl nagy sebességgel akartam bevenni egy kanyart, ami nem jött össze, ezért lett belőle parkoló ellenőrzés.

De azért szeretjük a parasztokat!
Én a reptérre megyek, nemtudom mikor indulok, az elején tervezem odaérni, szóval majd ott találkozunk. Ha addig nem kúr szét az ideg a valszám miatt
Mindenképp mutasd meg (Kawában jártas) szerelőnek: így , a távolból anélkül hogy hallanánk, elég nehéz pontos diagnózist mondani.
Mindenesetre ha ilyen jellegű a hang, akkor minél előbb: nehogy nagyobb bajt okozzon.
Sziasztok!96os 1100as zzr.Nagyon magas hangon csörög a blokknál,alapjáraton is.Generátor lánc feszítőt megnéztem,és nem enged vissza.A vezérműláncot nemrég feszítettük meg,jónak kell lennie.Van tippetek?szelephimba?A főtengely jó állapotban van,meg annak mélyebb a hangja.Nagyvonalakban,olyan hangja van amikor az üres festékes sprayben csörögnek a golyók