hehe..köszi... "híres" lett a törött motorom...:D
Kutya...mi az a gyöngyházas beírás?...
Ma mentem 50 kmt...nem sok,de több mint a semmi..jolesett,jo idő volt...
Szia, kosz nem ma tartom, szept. 29-en, ketto van evente es szulinap utan kovetkezot szoktak. De kosz. En holnap mennek, kawa70-esel talalkozni, ha van kedved gyere, Gyor es Esztergom kozott valahol. Vasarnap bringazast beszeltem meg, de Patrik hivott vasarnap o is menne, keresd fel ha neked a szombat nem jo.
nem vagyok emos,nem tudom elkészíteni a képet....egy ciciösszenyomós kép meg...ugyan,minek az! a (törött)motoromrol meg csatoltam már képet korábban...index búrát még mindig vennék..,.
Én mit cserélhetnék még le? Lassan kicserélem a fél motort. Gumik, elsőfék betétek, elsőfékfolyadék, elsőtelószimeringek + olaj, km spirál, hűtőfolyadék, vezérműlánc, hajtáslánc + fogaskerekek, hengerfej, akksi, olajcserék, légszűrő, gyertyák. Lassan elsőfékcső fémre cserélése van tervben, meg kitudja milyen állapotban lehet a kuplungom. Az mennyi idő alatt szokott elfogyni?
Na most akkor megnyugtattál akksi ügyben Akkor még ezt a szezont kibirja egy kis odafigyeléssel. Olajat ugy csorgattam el, hogy volt egy kis szivárgásom és leengedtem az olajat, hogy megcsináljam na akkor öntöttem pár decit mellé. Ügyes vagyok Majd még kereslek olaj ügyben, hátha akad más is Bár már mindent kicseréltem ez eddig.
Hali Kutya örülök hogy jól vagy és sok sikert Olvasva az akksis történetet kérdezem én mennyiért is van akksid?91 zz400-as Ja és kellene egy kis motorlaj is Elcsurgattam
Hát amikor megvettem valóban fehér volt benne, én vettem bele feketét.Az első szar volt gyárilag, de ez a mostani jó, csak érdekes dolgokat porodukál a zizi.De akkor több mint valsz, hogy ez a baja.
Köszi a segítséget
Akkor marad a bontott: 5 lábas van ezer féle, olcsó.
6 lábasban csak a sajátja.
Kipróbálni meg nem hiszem h bárki engedné: hiszen ha valami kinyírta a régi fesz.szabályzódat, akkor nagy valószinűséggel az újat is ki fogja... ezért is nem cserélnek vissza, bontóban sem elektromos alkatrészt. (tisztelet a kivételnek... de ők hazárdőrök )
Általában 15 körül szokott lenni a 6 lábas, bontottan: sajnos lassan elmondhatjuk, típushibája a ZZR-nek.
(... vagyis a gondatlan gazdáknak , legtöbbször. Egy Kawás szaki mondta, hogy ha 3 évente le van cserélve az akksid, és mindig zárt rendszerű /fekete/ akkumulátor kerül bele, soha nem lesz baj a fesz.szabályzóval. Lehet benne valami - nekem is akkro halt ki a 4kilóson, amikor kényszerűségből a sima fehér, nyitott akksival jártam vele pár hétig. )
csak a Tesco matrica hiányzik még róla
( ne üss, meg kedves izmos barátom...friss műtéteske vagyok... )
Volt vki Ghost's kiállításon Szegeden? Sajna nem tudtam maradni a végéig, de a gömb az durva volt!
Kutya...mi az a gyöngyházas beírás?...
Ma mentem 50 kmt...nem sok,de több mint a semmi..jolesett,jo idő volt...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
A hitel kezes casco meg minden nélkül megy.
Tud valaki véleményt mondani a Conti Road Attack gumiról?A nagy zizire dobnám fel.Sokat megyünk vele 2 emberrel.Bírná a gumi?
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
Boldog névnapot kívánok!
Hétvégén megyünk valamerre motorozni?
Észre fogod venni ha elfogyott...
a Tiédnek még más az elektromos rendszere: abba mehet a 'sima' fehér színű kivitel is. Ez 9.500.- ba kerül, van mindig belőle.
Az olajat "elcsurgattad" ? Ez hogy sikerült ?
Egyébként van az is polcon (csakúgy mint szűrő) bármikor tudok küldetni a srácokkal.
Köszi a segítséget
6 lábasban csak a sajátja.
Kipróbálni meg nem hiszem h bárki engedné: hiszen ha valami kinyírta a régi fesz.szabályzódat, akkor nagy valószinűséggel az újat is ki fogja... ezért is nem cserélnek vissza, bontóban sem elektromos alkatrészt. (tisztelet a kivételnek... de ők hazárdőrök )
Általában 15 körül szokott lenni a 6 lábas, bontottan: sajnos lassan elmondhatjuk, típushibája a ZZR-nek.
(... vagyis a gondatlan gazdáknak , legtöbbször. Egy Kawás szaki mondta, hogy ha 3 évente le van cserélve az akksid, és mindig zárt rendszerű /fekete/ akkumulátor kerül bele, soha nem lesz baj a fesz.szabályzóval. Lehet benne valami - nekem is akkro halt ki a 4kilóson, amikor kényszerűségből a sima fehér, nyitott akksival jártam vele pár hétig. )
Na megtaláltam és jelentem 6 lába van
Mekkora zseni vagyok, csak arra lennék kíváncsi egy másikkal is produkálná-e ezt a hibát.