Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem, jót írtam, tehát szombat estére kell Győr és Esztergom közé érnünk. Viszont napközben haladunk arrafelé, így az lenne a jó ha rövidebb úton elénk vágnál aztán jönnénk a határ mellett.
Hívj délelőtt hogy hol járunk és megnézzük mikor és hol tudnánk csatlakozni. Mi alapjában véve két motorral fogunk együtt menni.
Igazis, ha éppen "haza"néznél a hétvégén, visszafelé a határ mellől csatlakozhatnál is Ha gondolod szombaton csörgess, az aznapi terv dél és nyugat.
Szerintem olyan dél környékén kezdek(ünk) majd vadászni rád(tok), akkor kb merre járhatsz(tok) majd?
Én lógok egy kávéval de nem felejtettem el
Telefonszámom asszem az adatlapon van, ha valaholcsatlakozni akartok egy darabig akkor sms, és megálláskor válaszolok hogy mi az aznapi terv.Vagy este 8 körül,akkor már nem akarok nagyon motoron lenni, inább valami szálláson.
mi asszem tópartra megyünk barnulni meg csapatni vmerre
ne túlozzunk, fél! értettük, nem kell hozzá sok ész
Ja, napi km össz : mivel a teljes út 2100-2200km + otthonról ujhely, így naponta legalább a harmadát le kell küzdeni.
Hűűűűűűűűű ez qrva jó, kinek van kedve szombaton kawa70-et keresgélni? Jösz nekem 1 kávéval vagy én neked ? Mindegy, csak legyen . Akkor szombaton csörgök rád merre vagytok !
Igen, Te vagy az isten, én csak idéztelek . Az én üzenetemben nem is a burán volt a hangsúly, de ... . Zizzer ugye Te érted?
http://motorozz.hu/main.pl?men...
Mi Sátoraljaujhelyről indulunk, jó lenne Bácsalmásig eljutni aznap. Szombaton meg Győr és Esztergom között kellene zárni a napot, a maradék vasárnapra jut. Holnapmajd meglátjuk hogy tudjuk tartani a tervet, nagyon előre tuti nem leszünk.
ááá Papa, ezt mondtam tegnap
Mennyien mentek? Össz km - nap? Útitervet nem tudsz küldeni? Esetleg felkeressünk benneteket valahol?
Habár adatlap csak kérésre , kép meg sehogyan sem , nem is említve, hogy ezidáig egy szó sem a fórumban , de találtam neked olcsóbban index burát:
4.100, Ft-ért
www.nagyvas.hu
alkatrészek - elektromosság - irányjelző - motor katalógus - Kawasaki (401-800 ccm) - "Kawasaki - 600 - ZZR 600 (1993-)" (képről szerintem ez kell neked. Olcsóbban szerintem újat nem találsz , esetleg használtat bontóban.
Holnap reggel megkezdjük Magyarország körbemotorozását, remélem sikerül vasárnap estig teljesíteni a távot, ami valamivel több mint 2000 km. Mondjuk nem vagyok beájulva a zizi kényeztetésétől lassú menetbe sokadrangú utakon. Na majd meglátjuk...
Csak külön a narancssárgát az életbe nem fogszkapni,mivel gyárilag össze van ragasztva az aljával. Nincs az az ember aki azt épségben leszedi. Egyébként nem rossz az az ár.
Szegény Katát ennyire beskatulyázzátok!
Majd ha megjön a jóidő, biztos rak fel Nekünk bikinis motormosós képet!
Hali!
Bocsi, hogy nem küldtem el a telszámot, csak a kocsim kesztyűtartójában hagytam.
Most motorral jöttem melózni, de holnap eldobom.
Mimegy itt... Emózás, csajozás, töptöröpp. Gurultam ma egyet, kanyargósabb részeken a felső fordulatszám tartományban... Elég még az az 50 paci, nagyobbal kinyírtam volna magam
Meg láttam egy régi idomos ZZR-t veszprémben, piros vagy lilás ill valami hasonló színekben, ráadásul csaj vezette, de gyalog esélyem sem volt utolérni. UGF645 vagy valami hasonló rendszámmal. Ki ismer magára?
Sziasztok!
Este megy valaki RÓMAIRA?
Hagymakarika, eszem iszom dinom-dánom!
na, megy ez! picit több sírás kérek!

ja, és köszi!
bazzp..icccsafuck...

elb@sztam...

Kata hol vagy ? Tudnod kell ( mert erősen érint ) dövinnöriz: Kawaszaki "the gyöngyház" DáááááB...
ott nevetsz bammeg! nem vagy igazi emos! bezzeg én:
nemnevetünk

ha Kata emós (Istenem mit fogunk kapni mi még ) akkor mától én is az vagyok, punktum!
Azok meg (jól tudom?) nem nevetnek - szóval nincs röhögés !
akkó rohannyá újságoshoz de gyorsan mer elkapkoggyák az emósok!
azé nevetni nem tilos
Kötsöööög... nekem meg van ez a szám, de az k..vára nem így néz ki !