Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nincs.

Ez blútúszos csavar...
étem, ez egész jó. gondolom azért hossztengelyben van egy átmenőfurat is tenkjúúú!
bocs Kata, ezt nem hagyhattam ki, remélem érted a viccet
Kb. egyértelmű ( nekem ) a rajz, ami esetleg magyarázatra szorul:

- a gomba külső felébe mart 10 x 10 -es lyukba süllyed bele a csavar feje ( utólag már 5x10-esre csinálnám, profibban néz ki, ha a csavar feje síkban van a gombával )
- A gomba alatt - hogy a csavar tudjon "engedni" - egy 10x2 - es alátét van, az alatt a karcolást elkerülendő, egy a gomba átmérőjével egyező, 3-as gumilap.

Ha mindez megvan, az egészet sütőbe tesszük, és langyos, tompa élű baltával vágott tölgyfahordóban érlelt, száraz fékolajjal tálaljuk.

Egészségünkre !
Na skubizzad:
Én úgy gondoltam: emó-s ciciösszenyomós-katás kép, hátamögött a zizivel, na ez lenne csak az igazi extra
kösz az iwiw tippet főnök!
bámmeg, itt van az összes motor-katalógus 92-től.

Ha ZZR-t akarok látni, csak felcsapom a K betűnél, vagy leugrok a garázsba na de egy emó-s ciciösszenyomós-katás kép?

Azt nem minden nap látsz ! ( vagyis de..ha beírod az iwiw-be hogy lány-16-év-alatt-keresőszó: playboy, emo, bitch )
Nade srácok, katazzr motorjára senki nem kiváncsi rajtam kívül?
Na persze a többi kép is szükségeltetik
legyen egy negyedik is (cici-összenyomós emo-s kamerába nézős)
lassan annyit dőlt a mocija mint nekem, de még messze van tőle
Mindenkinek köszönöm a gyors segítséget.
Még Peetert is megvárnám(ha előkerül végre ), mert ő asszem újat vett anno, meg is találtam mikor, 15-e volt az ára csak nem tudom hol!
ööö...Kutya...izé...Hát perszeeee...valoszinűleg...:D

vagy megállíthacc a levegőben
Ok, most már csak 3 fotót ( arc, egész alakos, fürdőruhás ) és egy nyilatkozatot várunk, hogy bármikor felajánlod a motorodat, arra az időre ha dub-ét éppen festik...
Ja még annyit.A különbség annyi volt a csatlakozásban,hogy mindkettő "nő" volt.Nem pedig "fiú"-"nő".Ha így érted. Szóval csak megblankoltam és kicseréltem a csatlakozókat,hogy bele tudja dugni.Ennyi.Az értékek tökéletesek!Sok sikert!
Bármikor megszagolhatom a lábad ?

ööö...nein, danke
Szia!
Vettem már fesszabályzót 400asra,ősszel.12eft volt,más típusé,de tökéletes.Bemásolom a linket.Rendesek,pontosak,olcsók.Másnap itt volt a cucc.
http://japanmotorbonto.extra.h...
így jobb, most már csak a 'válasz erre' gombot kellene használnod
nehogy megerőltesse magát kutya úr! nem kell ugrálni, tudom, hogy csak a gépét akarja szemrevételezni
ja egyébként meg bármikor:
töltöttem!:)
köszi az ujjabb segitséget,majd még keresgélek,és ha nem marad más,megveszem a komplettet,úgyis:(
most szerencsésebbet estem,multkor mikor álltó helyében elborult,az volt az első,hogy letört az olajdeklim alja és szétfojt az olaj..most meg...csúszott 3 métert és "csak" az indexbúra... Fene se érti... kéne vmi blokk védő...
Még nem találkoztam külön búrával - de nem is hiszem hogy -sokkal- olcsóbb lenne ettől.

JA: és azt hiszem írták már, de ADATLAP !
sajna én is megvettem kompletten, tudomásom szerint magát a külső burkot külön nem árulják. esetleg bontóban talán lehet...
óóó hogy...mennyi sok kérdésed van így kora reggel ?

No de sebaj: bemaszkolom magam, lemegyek a garázsba és csak Magának kitekerem azt a büdös csavart !
Halihooo! írtam már pár napja,hogy jobbra bedöntöttem a kis 400as zizoomat és kéne index...köszönöm is annak aki válaszolt,de ujjabb segitség kellene:
Ugyanis találtam neten indexet,4200/db..ám..ez egy komplett index rendszer,ami nekem nem kellene,mert műszakilag nem sérült a rendszerem,csak az a narancssárga műanyag burok tört be...szóval a kérdés:
NEM TUDTOK VKIT,AKI GYÁRT/ÁRUL ILYEN BURKOT UTÓLAG?
de milyen hosszú?