Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg volt a Kiyo tesztelése?
sziasztok! hétvégén megfektettem a kis 400as zzr-emet , kitört a jobboldali indexem és szükségem lenne egy másik búrára.minden más egyben maradt... Légyszi adjatok tippet honnan tudnék ócójért venni!
köszi!
Ahogy gondolod, de mintha valaki írta volna hogy esésnél neki onnan "leugrott" az ijedtségtől, és az aszfalt illetve az idom közé bepréselődve nagyobb kárt csinált, mintha nem is lett volna ott....
A hatos csavar területe 28 mm2 , a tízesé 78 mm2 , de mivel a menet is beleszól, ezért a hatosé 18mm2 , míg a tízesé még így is 50mm2, szóval lényegesen nagyobb a teherbírása. Igaz nálam nagyobb az erőkar, mintha a díszlécbe lenne becsavarozva. Ne kelljen kipróbálni melyik a hatékonyabb
tök olcsó ez az anyag és esztergálni is lehet.., kösz! sztem jó lesz a vázba csavarva is a díszléc csavar helyére...
Nem alu, metamidból van, ami műanyagféleség. Csúszásnál elkopik egy idő után, de olcsóbb mint az alu, ami szintén elkopik...
A rögzítés meg blokktartó helyére, gumicserénél ennél fogva emelték meg
igyekszem nem sírni
Jaja vágtam no para. Majd bepótoljuk
De jó!
Az előzőről úgy elfeledkeztem mint a huzat.
Átensön! na, vetted, amit írtam?
Figyelem figyelem!

Aki még nem volt vagy újra jönne koncizni ZP-be!
jun 06. Zagar!
jul 15. Péterfy Bori & the Loveband (csak QQCné kedvéért )
Hello emberek sos segitség kellene nekem egy zzr400 1994es-hez kellene tüszelep házzal együtt honnan lehetne a leggyorsabban beszerezni és kb mennyibe fáj az egész sorba kellene ha valaki tud egy garniturát az is érdekelhet segitséget telon várom 30-493-23-10 sos!

thx
Te közben má csörgettelek, hogy nem lesz jó a ma. átütemezzük vmikor a hétenre
f6? nálunk a festés alatt álló lakás elött.
kajálni voltam. ja, csak hogy ne sms-be nyomjuk mán.
na mikó?
Mé' kellek ide Kimbó?
Valaki használ duplabubis plexit ZZR-en? Tapasztalatok? Szélzaj a sisakból fülelve a gyárihoz képest?
jaja vágom. ez így nem lesz eccerű találni.
vagy imádkozd le erről, ha még rajta van:
zzr1100-harmed
Ha megnézed ott a japánbontóban az alkatrészeknél,találsz 1,1-es fejidomot.Azon nincs ilyen kis szárny.Szal tuti h az különálló vmi.
Üdv mindenkinek 600as zzr fejidom utángyártott eladó. Érdeklödni telefonon:06304875663 msn:hsskft@freemail.hu és Skype:hsskft
Oksa.Én nem találok sehol,ill 1 helyen volt,de kompletten akarta az idommal adni a fószer,az meg nekem nem kell,csak ez a kis darab.
namajd lemegyek a parkolóba, meglesem. bár az enyém 400as.
Nézem,de ez nem ismerős,nekem hosszabb kell és az teljesen különálló darab.Szerintem az oldalidom része,ahhoz is van hozzácsavarozva.
Igen hosszúkás,ék alakú.Köszi
Nincs,csak volt.
ja, ilyen hosszúkás ék alakú lap? az nem a fejidom része?
nézd meg itt:

japanbontó