sziasztok! hétvégén megfektettem a kis 400as zzr-emet , kitört a jobboldali indexem és szükségem lenne egy másik búrára.minden más egyben maradt... Légyszi adjatok tippet honnan tudnék ócójért venni!
köszi!
Ahogy gondolod, de mintha valaki írta volna hogy esésnél neki onnan "leugrott" az ijedtségtől, és az aszfalt illetve az idom közé bepréselődve nagyobb kárt csinált, mintha nem is lett volna ott....
A hatos csavar területe 28 mm2 , a tízesé 78 mm2 , de mivel a menet is beleszól, ezért a hatosé 18mm2 , míg a tízesé még így is 50mm2, szóval lényegesen nagyobb a teherbírása. Igaz nálam nagyobb az erőkar, mintha a díszlécbe lenne becsavarozva. Ne kelljen kipróbálni melyik a hatékonyabb
Nem alu, metamidból van, ami műanyagféleség. Csúszásnál elkopik egy idő után, de olcsóbb mint az alu, ami szintén elkopik...
A rögzítés meg blokktartó helyére, gumicserénél ennél fogva emelték meg
Hello emberek sos segitség kellene nekem egy zzr400 1994es-hez kellene tüszelep házzal együtt honnan lehetne a leggyorsabban beszerezni és kb mennyibe fáj az egész sorba kellene ha valaki tud egy garniturát az is érdekelhet segitséget telon várom 30-493-23-10 sos!
köszi!
A hatos csavar területe 28 mm2 , a tízesé 78 mm2 , de mivel a menet is beleszól, ezért a hatosé 18mm2 , míg a tízesé még így is 50mm2, szóval lényegesen nagyobb a teherbírása. Igaz nálam nagyobb az erőkar, mintha a díszlécbe lenne becsavarozva. Ne kelljen kipróbálni melyik a hatékonyabb
A rögzítés meg blokktartó helyére, gumicserénél ennél fogva emelték meg
Az előzőről úgy elfeledkeztem mint a huzat.
Aki még nem volt vagy újra jönne koncizni ZP-be!
jun 06. Zagar!
jul 15. Péterfy Bori & the Loveband (csak QQCné kedvéért )
thx
na mikó?
vagy imádkozd le erről, ha még rajta van:
zzr1100-harmed
nézd meg itt:
japanbontó