Háj Evribodry!
Mintha rémlene, hogy vett már valaki közülünk fesszabályzót a 400-asra, ki volt az , hol vette és szkolko forint volt?
Kutya Bácsi remélem már teljesen meggyógyultál!
Átfúrtam az idomot... Sokat nem méregettem, eléggé eltartja a talajtól a mocit. Ha a díszlécnél döntetek, akkor szerintem ne álljon nagyon ki az idomokból, kb mondjuk legyen 30mm magas, és akkor nincs nagy hajlító erő, de még is védi az idomot. Amúgy meg az idom arra van, hogy megvédje a moci kevésbé, vagy költségesen javítható részeit csúszásnál. A gomba meg hogy az idomokat
Nem, nem lesz erősebb. De kb. olyan erős lesz mint a refi volt, és állandóan fent lehet. Plusz a más spektrumú fény miatt jobban is látsz ugyanannyi fényerőnél.
A gomba-csavarnak meg gyengének KELL lennie. Ennek nem az a lényege , hogy mindenáron elgörbítse a vázat...
Én direkt úgy raktam, hogy a csavar gyenge + nincs is egészen betekerve az idomig a gomba, hogy a csavar hajolni is tudjon. Így tompítja is az ütést, és valamennyit véd is.
Hello!
Nekem is ilyen xenonom van.Valóban nincs szükség refire azóta.Hihetetlen a különbség.Minden tisztán látható vele,az út széle is!Mindenképpen jó vétel. Sehol senki(rendőr) nem szólt érte.
Korábban én is akartam már valami védelmet eldőlés ellen, de mindíg halogattam. Most , hogy felhoztátok a témát újra nekiálltam gombázni. Én egyenlőre a Kutya-féle díszléces megoldást választottam az M6-os csavarral. Kezd alakotölteni a dolog:
jól néz ki ez a gomba de neked nincs oldalidom? mert ha az fent van akkor hogyan tudom felfogatni a gombát? kimérted a távolságot hogy ha eldől nem sérül semmi? megcsináltatom én is ha minden frankó. ŰÜdv
Igen,most próbálok valami bontóst rávenni,hogy nekem csak az kell.A tükörrel meg az a gond,hogy a komplett foglalatostól mindenestől cserélni kellene,még átnézem hátha meg tudom menteni valahogyan.
Azt elég bajos lesz szerezni, mivel az oldalidommal együtt árulják bontókban is, nem veszik le. Esetleg valamelyik bontóst meg kell próbálni rábeszélni hogy adja elkülön. Vagy gyári, de az meg annyiba lesz mint bontóba egy komplett oldalidom. Egy tükröm van, asszem jobbos, de hatszázasé, ami teljesen megegyezik a miénkkel, csak le kell venni a felfogató részét és áttenni az 1100-ét. Én is anno azért vettem ilyet mert 1100-ra nem kaptam sehol, aztán két helyről is küldtek.
Mintha rémlene, hogy vett már valaki közülünk fesszabályzót a 400-asra, ki volt az , hol vette és szkolko forint volt?
Kutya Bácsi remélem már teljesen meggyógyultál!
Széles utat mindenkinek!
A gomba-csavarnak meg gyengének KELL lennie. Ennek nem az a lényege , hogy mindenáron elgörbítse a vázat...
Én direkt úgy raktam, hogy a csavar gyenge + nincs is egészen betekerve az idomig a gomba, hogy a csavar hajolni is tudjon. Így tompítja is az ütést, és valamennyit véd is.
Nekem is ilyen xenonom van.Valóban nincs szükség refire azóta.Hihetetlen a különbség.Minden tisztán látható vele,az út széle is!Mindenképpen jó vétel. Sehol senki(rendőr) nem szólt érte.
nekem michlein power pilot 2ct van nagyon bejön majd meglátjuk meddig birja... Kutya A xenon az a refi is az lesz vagy csak a tompitott? csáó