Igen néztem.Amit keresek az ott az idom belső oldalán van,az elejénnél az idomnak,kb 4-5 cm széles,és fentről jön le egészen az idom aljáig.Azért karikáztam be h hátha ismerős.Szal belül van.Nem feltűnő,csak engem zavar h nincs ott.
Ott belül az a kis darab a hűtőnél,csak a balos kéne,ill 2 tükör.Valamint eltűnt a láncolajzóm tartálya,azt szerintetek lehet ilyen kis műanyag fékolaj tartállyal helyettesíteni?
Valaki nem tud a nagy zizire baloldali idom belső oldalán,elöl,a hűtő előtt-mellett takaróidom rész.Vékony kis szutyok alkatrész,de csak a jobbos van meg.Illetve egy jó festőt aki olcsón dolgozik.Az egész motort kéne festeni.
OK. Köszi!
Már csak ez a konzol hiányzik. Holnap kiderül, hogy a Racsi hogyan próbálja orvosolni a problémát. Remélem gyorsan megoldódik és kész lesz a gép.
Sziasztok!
Racsi-nál rendeltem tartókonzolt a fejidomhoz/műszerfalhoz. (25E Ft)
E-mail-be leírtam hogy 2000 évjárat, aztán még telefonon is kiemeltem, hogy tutira E-Modelles alketrész legyen.
A csomag bontásakor sírógörcs és dühroham váltogatta egymást.
Valaki felismeri, hogy ez milyen gépre való? Szerintem még a D-modellre se jó.
Akkor kell keresni egy ismerős autóvillamossági szerelőt aki ír egy ilyen számlát/igazolást.
Olyat, aki persze tartja a hátát akkor is, ha esetleg garanciális hiba merülne fel az 1 év alatt. Ugyanis ha a beszerelés hibájából következik be a hiba, akkor természetesen nem cserélik ki, nekünk sem.
Viszont csak úgy lehet már utalni, ha előtte személyes találkozó van, alá van írva az eredeti átutalási szerződés, és ez alapján készülhet utalásos számla később, és azon számlával tudod utalni az összeget. APEH bácsi hülyesége...
Szóval nem egyszerű... főleg így nem, h a közös motorozás sem aktuális most, h vinnék egy szerződést Neked.
az fasza nekem a lézerblokkolónak is ki volt laminálva 3 oldal ha kellene ott volt a csomagtartóba akkor küldheted is a xenont kérdés csak az hogy megint a postára kell rohangálnom rózsaszín csekkért vagy utalhatom is ? tegnap belehajtottam a vasba 336 kilométert és nagyon jó volt szép napot mindnekinek üdv
Holnap 11:00 Dunakeszin okoskánál gyülekezés aztán megyünk valahova gurulni. Akinek kedve van csatlakozni jöjjön oda, ha nem tudja hol van akkor lehet m3 kijárat, schell-mc donalds 10:30-kor vagy csörögjön vagy írjon (ide vagy mail :) ).
Nem. A xenont adom, ebben a gyári papírja van benne, h alkalmas a beépítésre. Ehhez kell még Neked a szerelőtől egy második papíros, h ő építette be, +kinyomtatod a netről a közúti járművek világítóberendezéseiről szóló paragrafust ( ensz/egb 45/48/98 azt hiszem ) és ennyi.
A mieinkről azt kihagyták a jappik!