Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA

látom neked van bukogombád? te csináltad? hogyan van valami rajzod mert én is szeretnék elörre is köszi . Üdv Ádám
Május 29-én én is megyek! Csak előtte kicsit összecsiszolódok a géppel Kakucson.
A boxban meg kétszer körbemotoroztad (de akkor már le volt támasztva)
ó nem nekem írtad csak arra vigyázz be ne szúrjak megint sárga zászlónál a kör végén
Ez így van! Nem is válnék meg tőle az új nagy Z miatt. Legközelebb is cserélhetünk ha ilyen szépeket írsz róla. Addig növesztem a karjaimat a ZZR-hez.
"deaaazaaa naaagyoooon laaaasssúúúú csoopoooooort...." - aha köszi, jó lesz khm...köszi. nálad lassabb nem lehet...
Melyik csoportba ?

"... a leeeglaaassaaabbaaaa...? " - Köszi kislány, tudnád ezt még megalázóbban mondani ?
múltkor csak szerencséd volt, hogy át tudtál menekülni egy másik csoportba sajnos a gyöngyház folytja a motort
Esetleg burmi.hu
A ringen így is lenyomlak... csak valaki tegyen fel a motorra, mer' felszállni még nem tudok
szerencséd, hogy még gyógyulsz
nagyságrendekkel...
2K7. így jobb?
K7 ?

bámmeg nem fos szuzuki ez...
na most akkor menjetek haza!
kipróbálok majd egyet és megtudom milyen. K7es nagyon bejött.
Ugyanaz mint a 2007-es mert asszem csak a fényezés változott.
A 03-06-os nagy Zének nincs párja a kopasz bringák között. Ha kell finom, ha kell letépi a karod és a futóműve is nagyon rendben van ami a 750-esről nem mondható el. Az új 750-est próbáltam, 13500-tól már hajlandó is csinálni valamit ráadásul folyton libeg az eleje ha meg nem forgatod a holdig akkor nem megy sehogy. Ráadásul pici és kényelmetlen, egyértelmű visszafejlődés az elődökhöz képest.
Sajnos nem... Nem bírjuk összeegyeztetni sehogy.
400 után azé nekem lenne meglepi..de akkor is 750es nemtom 2008/09 milyenes...
Hát ez az , hogy pont nem kell végezni semmit hozzá. Nem egy nagy meglepetés, egy sima 600-as motor után.

Tudod van az a mondás, hogy: A simulékony, az negatív jelző.

Hát pont ez jutott eszembe a Z-ről...
hú nekem a 2007-es kis Z ügynök nagyon bejött anno kakucson. nagyon rendes gyerek volt, pincéből tolt kellemesen, bár magas fordulaton nem próbáltuk... sztem azt nagyon nem lehetett elbaxni
ezredes már más kérdés, ahhoz még el kell végeznem az akadémiát
amilyen puhapöcs volt az új zezer, a 750-re sztem ne is legyél kíváncsi
bammeg az egy honda...a szó legrosszabb értelmében

Ha újra lábon leszek, megyek megint próbálni: de most a régit. Anno attól lefostam a bokámat. Azt hiszem most már kellően hozzá-hülyültem, szerintem jól ki fogunk jönni egymással a telefonszám már nálam van: egy két személyesre alakított (bagster üléses) Muzzys, amerikás ezres, újkorában vette a magyar srác, azóta nála van. Félek hogy tetszeni fog...
Kawa Tesztnap:
kawateszt

Borásrosnál szombaton. - ZX6, ZX10, Z1000, ER6F ami érdekes lehet. Z750-et nem írnak
ja, mondjuk ez nem hangzik jól, megnézem majd, hova csavartad Te. de ahhoz rendesen kell csavarhossz mi? ammeg akkor hajlik törik hamahama...
http://nagyvas.hu/motorosbolt....
nem óccó, de van. tőccsé adatlapot!