A 03-06-os nagy Zének nincs párja a kopasz bringák között. Ha kell finom, ha kell letépi a karod és a futóműve is nagyon rendben van ami a 750-esről nem mondható el. Az új 750-est próbáltam, 13500-tól már hajlandó is csinálni valamit ráadásul folyton libeg az eleje ha meg nem forgatod a holdig akkor nem megy sehogy. Ráadásul pici és kényelmetlen, egyértelmű visszafejlődés az elődökhöz képest.
hú nekem a 2007-es kis Z ügynök nagyon bejött anno kakucson. nagyon rendes gyerek volt, pincéből tolt kellemesen, bár magas fordulaton nem próbáltuk... sztem azt nagyon nem lehetett elbaxni
ezredes már más kérdés, ahhoz még el kell végeznem az akadémiát
amilyen puhapöcs volt az új zezer, a 750-re sztem ne is legyél kíváncsi
bammeg az egy honda...a szó legrosszabb értelmében
Ha újra lábon leszek, megyek megint próbálni: de most a régit. Anno attól lefostam a bokámat. Azt hiszem most már kellően hozzá-hülyültem, szerintem jól ki fogunk jönni egymással a telefonszám már nálam van: egy két személyesre alakított (bagster üléses) Muzzys, amerikás ezres, újkorában vette a magyar srác, azóta nála van. Félek hogy tetszeni fog...
látom neked van bukogombád? te csináltad? hogyan van valami rajzod mert én is szeretnék elörre is köszi . Üdv Ádám