Szia te kis észrevétlen! Isten lássa a lelkem, hogy nem akartalak megbántani egy kicsit sem! Azért nem esnék ám kétségbe azzal a kóbor dologgal..l
Fel vagyok készülve! Hiszen van még kocsim, buszom, vonatom, hajóm! Repülőm nincs, mert az nagyon drága!
Viszont bármilyen hihetetlen, vannak emberi értékeim is! Szóval azért lehet hogy el tudnám varázsolni! Lehet hogy nem! De ő megtette velem, nekem miért ne sikerülhetne?
Amúgy le a kalappal előttetek! Én is sok lánynak feldobtam ezt a motoron-csaj toplessben témát. Azt mondták majd tavasszal! Kíváncsi leszek, de valami azt súgja ne éljem bele magam a dologba!
Ha találkozunk azért lenyúlhatlak egy baráti puszival?
ismét kérdeznék (hiába, jó pap holtig felejt ): mitől lehet az, hogy ha felmelexik a motor üzemi hőmérsékletre, elmegy az alapjárat? ha mondjuk megállok egy piros lámpánál, szépen fokozatosan leesik a fordulatszám és leáll a Zizi...
Ráadás kérdés: ápr. végén vinni kell Zizit vizsgára és mivel a tavaly őszi megvásárlás óta igazán szaki nem látta még, szeretném, ha vmi igazán hozzáértő megnézné. Tudnátok esetleg ajánlani vkit Bpest környékén, aki megbízható, frankón megmondja, ha vmi gebasz van és ha esetleg vmit javítani kell, abban is tud segíteni?
Lehet nyertes nálad, de csak úgy közlöm, hogy fél a motoroktól, úgyhogy még egy kóborra sem menne el veled. Üdv.: az észrevétlen vörös. Kutya, imádlak!
Nóra nem hiszem hogy örülne ha zaklatnám, és hamar lennék szőke hercegből lecsúszott paraszt, mert a gatyám rámenne a tankolásokra.
Meg a csajom a letépné a répám, és azzal szúrná ki a szemem. Ezt nem merem bevállalni!
Azért mondd meg neki ha találkozol vele, hogy nálam ő a nyertes!
Melyik láncspray-t szeretnéd? A "sima" utcai az 2300.- , azt 2000.-ért tudom adni.
Amit én is használok, a Pro verzió, az 3100.- , azt 2.500.- ért adom Neked. Találd ki, a dobozban nálam kényelmesen elfér, el tudom vinni!
Nóra telefonszámával (sajnos) nem tudok szolgálni, de tudod mit: keress rá a wiw-en, ha ő megadja neked, akkor áldásom rátok!
Más...
Lenne egy kérésem hozzád ha nem veszed zokon.
A tesóm xx-éhez kellene egy láncspray korrekt áron! Ezért is kérem tőled.
Nagy teher lenne Fehérvárig cipelni? Mert ha nem, akkor hozhatnál egyet.
Ja... meg a fekete csaj telószámát küldd át SMS-ben!
Zizz! Remélem nincs igazad. Egy órája voltam a PappMotorsnál. Holnap délelőtt elvileg az én zizimet bütykölik. Fékbetétcsere + karbiszinkron. Mondjuk tőlem mehetnek, csak az én szerelőm maradjon addig amíg kész nem lesz a gép.
Elvileg nem mond esőt (helyi csipp-csupp záporokat leszámítva) arra a napra.
Nyilván a bátrabbja esőben is megy - szóval mindenképpen lesz, csak a létszám a nem mindegy.
Ha nem lesz full gázos az időjárás, akkor én mindenképp ott leszek !
( Ha régen is találkoztunk már, könnyen meg fogsz ismerni. Szombat este lesz foghúzásom: én leszek az egyetlen Kawás, akinek nagyobb lesz a feje vasárnap, mint a bukója )
Nem szeretnék senkit elkeseíteni de, sajnos a Hungexpón nincs kint a Kawasaki , KTM, BMW, Ducati.
Viszont sok csinos hostess leányzó "vonaglik" a motorokon
Na le van zsírozva! Fehérvárra megyünk, és eddig 4 mocival! Remélem az enyém is köztük lesz.
Hallod Kutya! Te egy Isten vagy! Rávenni azt a dögös feketét a vetkőzésre....!
Nekem még nem jött össze ez a dolog. Nagy a köbcentim, vagy kicsi hozzá?
Bizony a Tihanyi karikára megyek. És nem egyedül. &rash barátommal, meg beszélek még pár haverral, hogy ők mit szólnak a dologhoz. így kb 4 motorral csatlakozunk a falkához. Fehérváron, vagy Veszprémben csapódunk a csapathoz...
Attól függ, mennyire fagyunk szét.
Kint süt a nap, a zizim meg a műtő asztalon még! Elvileg délután készen van. Mikor lesz már délután?
Fel vagyok készülve! Hiszen van még kocsim, buszom, vonatom, hajóm! Repülőm nincs, mert az nagyon drága!
Viszont bármilyen hihetetlen, vannak emberi értékeim is! Szóval azért lehet hogy el tudnám varázsolni! Lehet hogy nem! De ő megtette velem, nekem miért ne sikerülhetne?
Amúgy le a kalappal előttetek! Én is sok lánynak feldobtam ezt a motoron-csaj toplessben témát. Azt mondták majd tavasszal! Kíváncsi leszek, de valami azt súgja ne éljem bele magam a dologba!
Ha találkozunk azért lenyúlhatlak egy baráti puszival?
Autópályán fél óra alatt lent vagy, és itt tényleg vágják a Kawákat (nem flex-szel )
ismét kérdeznék (hiába, jó pap holtig felejt ): mitől lehet az, hogy ha felmelexik a motor üzemi hőmérsékletre, elmegy az alapjárat? ha mondjuk megállok egy piros lámpánál, szépen fokozatosan leesik a fordulatszám és leáll a Zizi...
Ráadás kérdés: ápr. végén vinni kell Zizit vizsgára és mivel a tavaly őszi megvásárlás óta igazán szaki nem látta még, szeretném, ha vmi igazán hozzáértő megnézné. Tudnátok esetleg ajánlani vkit Bpest környékén, aki megbízható, frankón megmondja, ha vmi gebasz van és ha esetleg vmit javítani kell, abban is tud segíteni?
Nóra nem hiszem hogy örülne ha zaklatnám, és hamar lennék szőke hercegből lecsúszott paraszt, mert a gatyám rámenne a tankolásokra.
Meg a csajom a letépné a répám, és azzal szúrná ki a szemem. Ezt nem merem bevállalni!
Azért mondd meg neki ha találkozol vele, hogy nálam ő a nyertes!
Amit én is használok, a Pro verzió, az 3100.- , azt 2.500.- ért adom Neked. Találd ki, a dobozban nálam kényelmesen elfér, el tudom vinni!
Nóra telefonszámával (sajnos) nem tudok szolgálni, de tudod mit: keress rá a wiw-en, ha ő megadja neked, akkor áldásom rátok!
Lenne egy kérésem hozzád ha nem veszed zokon.
A tesóm xx-éhez kellene egy láncspray korrekt áron! Ezért is kérem tőled.
Nagy teher lenne Fehérvárig cipelni? Mert ha nem, akkor hozhatnál egyet.
Ja... meg a fekete csaj telószámát küldd át SMS-ben!
Hogy maradjak 'politikailag korrekt' ? Szóval...khhmm...mivel a motormosás vízzel történt, így a válaszom: NEM , nem maradtak szárazak.
Nyilván a bátrabbja esőben is megy - szóval mindenképpen lesz, csak a létszám a nem mindegy.
Ha nem lesz full gázos az időjárás, akkor én mindenképp ott leszek !
( Ha régen is találkoztunk már, könnyen meg fogsz ismerni. Szombat este lesz foghúzásom: én leszek az egyetlen Kawás, akinek nagyobb lesz a feje vasárnap, mint a bukója )
izzzzzaztó képsorok
Viszont sok csinos hostess leányzó "vonaglik" a motorokon
Akkor fehérváron találkozunk, az OIL kúton, vasárnap !
Hallod Kutya! Te egy Isten vagy! Rávenni azt a dögös feketét a vetkőzésre....!
Nekem még nem jött össze ez a dolog. Nagy a köbcentim, vagy kicsi hozzá?
Attól függ, mennyire fagyunk szét.