Alacsonyabb fordulat = kevesebb fogyasztás.
A hidegben egyébként is többet eszik.
Esetleg javíthat valamennyit egy szinkron, de nem számít rossznak ez a fogyasztás.
Sokkal kevésbé forgatja
Nekem is eszik 6-7et, de ha megnézed milyen fordulatszámon mész, gondolom te is 5-6000 utazóval, vagy felette. 1100ason nem kell ennyire pörgetni.
Valaki megtudná mérni a kipufogó csövének belső átmérőjét? Ott ahol ténylegesen távozik a gáz. Nekem ez most 40-50 mm ha jól emléxem És le lesz fojtva szegény, hogy megelőzhessem Kutyát
Én anno a két kezemet összeraktam ha le tudtam vinni 6 - 6,5 -re a 4kilós fogyasztását
Ha 120 felett mentem, két személlyel, akkor minimum 7L de inkább felette.
Csak akkor csökkent érdemlegesen, amikor a 600 as hosszú áttétele került fel, de akkor is csak 6 fölé valamivel.
Örömmel! Az adatlapon ott van a mobilszámom. Mentsd el, vagy írj egy SMS-t, hogy ne kerüljük el egymást.
Jaku, duB: Ti is szombaton jöttök? Előző évben is hétvégén voltunk, mert akkor nem nem emlékszem ilyen riasztó tömegre?.
E örööööm, e bódoccsááá - szombaton feltámadott a Zizi, kijött téli álmából!
Srácok: azt hiszem, az élmény, amikor a szezon első körét megteszed a Zizivel, nagyjából olyan, mint mikor megkapod a nőt, akire régóta vágysz - de itt biztosra mész, mert a nő lehet, h szar lesz
Közben egy kérdés, hátha Ti tudtok választ rája: mi okozhatja, h a 400-as Zizi kb. 6-6,5 l-t eszik meg a naftából? Bevallom, sokallom... Lehet ezen segíteni valahogy, lejjebb vinni? Vagy ez egy 95-ös (ill. mint Kutyától megtudtam, öregebb) ZZR-nél reális?
Én pénteken megyek 11-12:00 között. Okoska mondta ő is jön, öcsilaci meg kicsit később. Többé soha hétvégén, viszont sajnálom hogy fehova külön, de én nem adok nekik 2x pénzt belépőre.
Én tavaly voltam, szombaton, vasárnap halál a nagy tömeg miatt. Topogsz egy helyben, fényképezni nem lehet szinte, mindenhol támolygó nézelődő emberek. Lehet nekem van tömegiszonyom, de nekem akkor sem jött be. A büfé árak horribilisek, még akkor ettem ott, amikor a fehova egyben volt, és 3 személyre fizettünk 6000ft felett kicsit lestem mikor mondták... főleg h a 900ft 400ak volt olvasható... na mindegy, azóta táska, szendvics. Ja, meg ott vannak a testfestett lányok, hatalmas látnivaló mondhatom... Menni csak hétköznap ha jót akar magának az ember
Előző években nem úgy volt hogy ingyen volt a parkolás ha motorral ment az ember ? Most egy szó sincs motoros parkolóról, sem ingyenességről ! Idióták , szétválasztott a fehová-val is tavaly óta, mert több pénzt akarnak a belépőkből. Mocskok .
én szombatra tervezem a kimenetelt egy barátommal, akinek ugyan nem Zizije van, de ettől még lehet jó ember , szóval ha áll még az ajánlat, lehet bandázni kint
Motorokból nem vetethetik ki, arra nem vonatkozik a korlátozás.
Csak a szett beszereléséről szóló igazolás/számla kell h nálad legyen.
A KÖHÉM ill. Ensz/Egb rendeletek világítóberendezések fejezetében van a táblázat (szintszabályzó és lámpamosó megléte kivéve motorkerékpárok) v.mi ilyesmit kell keresni.
Xenonos témába azt mondtad utána néztél és nem piszkálhatnának érte a szervek. Ezt milyen jogszabályokból nézted meg, mert állítólag Tatabánya környékén motorokból és autókból egyaránt kiszereltetik az utólagos cuccot.
Hali Tudom már sokszor mentem az agyatokra de kellene egy kis segitség . hol találok fényképeket hogy milyenre festessem? A szín megvan csak a minta kellene . Előre is kösz
Aszta-paszta , "már" 110 motor . Ha ígérsz enyhe tavaszi időt akkor engem érdekelne , öcsilacit és okoskát is megpróbálom rábeszélni !
Szombaton úgy volt gurulok 1et de a szél miatt lemondtam .
Nekem a sima "döcögés" megfelel , nem kell nekem a sietős csapat
Én filózom rajta, de nem szeretek 80al, csordában nyomorogni
Egyefene, ha jössz megyek én is.
Apropó, hogy célszerű virágot szállitani motoron?
Tegnap vittem rajta virágot, a következő megoldással: selyempapírba csomagolva, felragasztó szalagozva a tankra. Csomagolás felbontása mocikulcsal, ami utána ott cafogott a tankon, de bírta, nem szakadt le. Ennek ellenére érdekes látvány lehetett előzéskor
A hidegben egyébként is többet eszik.
Esetleg javíthat valamennyit egy szinkron, de nem számít rossznak ez a fogyasztás.