Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alacsonyabb fordulat = kevesebb fogyasztás.
A hidegben egyébként is többet eszik.
Esetleg javíthat valamennyit egy szinkron, de nem számít rossznak ez a fogyasztás.
Sokkal kevésbé forgatja
Nekem is eszik 6-7et, de ha megnézed milyen fordulatszámon mész, gondolom te is 5-6000 utazóval, vagy felette. 1100ason nem kell ennyire pörgetni.
Okés,

thx. ezexerint örüljek a 6-6,5nek:-)

Annak egyébként mi az oka, h egy zzr 1100-es tulaj információja szerint az övé max 5-öt eszik ? pedig az övé is 93-as és sokkal nagyobb a blokk!
hogy mi? hol? hogy mi? - mondd mégegyszer, hogy hogy mi ha mered f*szfej b*zmeg

van ügyvédem, de teljesen haszontalan
Oké. Én már akkor kint leszek. Hol sztárkodsz?
Valaki megtudná mérni a kipufogó csövének belső átmérőjét? Ott ahol ténylegesen távozik a gáz. Nekem ez most 40-50 mm ha jól emléxem És le lesz fojtva szegény, hogy megelőzhessem Kutyát
Teee médiasztár !
Tennap láttalak a "Zutáljuk a köcsögsportmotorosokat" oldalon a szép orcádat !

Van ügyvéded? Be akarod perelni őket?
hale pipül! jah, szombat a cél, sztem sem vészes a tömeg, majd Jakuval oszlatunk de sztem a 10 nem fog menni, inkább 11-12...legalábbis nekem.
Én anno a két kezemet összeraktam ha le tudtam vinni 6 - 6,5 -re a 4kilós fogyasztását
Ha 120 felett mentem, két személlyel, akkor minimum 7L de inkább felette.

Csak akkor csökkent érdemlegesen, amikor a 600 as hosszú áttétele került fel, de akkor is csak 6 fölé valamivel.
Örömmel! Az adatlapon ott van a mobilszámom. Mentsd el, vagy írj egy SMS-t, hogy ne kerüljük el egymást.
Jaku, duB: Ti is szombaton jöttök? Előző évben is hétvégén voltunk, mert akkor nem nem emlékszem ilyen riasztó tömegre?.
E örööööm, e bódoccsááá - szombaton feltámadott a Zizi, kijött téli álmából!
Srácok: azt hiszem, az élmény, amikor a szezon első körét megteszed a Zizivel, nagyjából olyan, mint mikor megkapod a nőt, akire régóta vágysz - de itt biztosra mész, mert a nő lehet, h szar lesz

Közben egy kérdés, hátha Ti tudtok választ rája: mi okozhatja, h a 400-as Zizi kb. 6-6,5 l-t eszik meg a naftából? Bevallom, sokallom... Lehet ezen segíteni valahogy, lejjebb vinni? Vagy ez egy 95-ös (ill. mint Kutyától megtudtam, öregebb) ZZR-nél reális?
Túl sok anyag érkezett be, a feltöltések készen vannak, de a hatalmas kínálat miatt csak Március 12 - től lehet szavazni a fotókra !

Amint lesz link, felteszem !
Én pénteken megyek 11-12:00 között. Okoska mondta ő is jön, öcsilaci meg kicsit később. Többé soha hétvégén, viszont sajnálom hogy fehova külön, de én nem adok nekik 2x pénzt belépőre.
Én tavaly voltam, szombaton, vasárnap halál a nagy tömeg miatt. Topogsz egy helyben, fényképezni nem lehet szinte, mindenhol támolygó nézelődő emberek. Lehet nekem van tömegiszonyom, de nekem akkor sem jött be. A büfé árak horribilisek, még akkor ettem ott, amikor a fehova egyben volt, és 3 személyre fizettünk 6000ft felett kicsit lestem mikor mondták... főleg h a 900ft 400ak volt olvasható... na mindegy, azóta táska, szendvics. Ja, meg ott vannak a testfestett lányok, hatalmas látnivaló mondhatom... Menni csak hétköznap ha jót akar magának az ember
Előző években nem úgy volt hogy ingyen volt a parkolás ha motorral ment az ember ? Most egy szó sincs motoros parkolóról, sem ingyenességről ! Idióták , szétválasztott a fehová-val is tavaly óta, mert több pénzt akarnak a belépőkből. Mocskok .
ZizZeR,

én szombatra tervezem a kimenetelt egy barátommal, akinek ugyan nem Zizije van, de ettől még lehet jó ember , szóval ha áll még az ajánlat, lehet bandázni kint
Mikor lehet szavazni?
Motor Kiállítás:

Jön vki szombaton?
Találkozhatnánk tízkor a főbejáratnál.
Motorokból nem vetethetik ki, arra nem vonatkozik a korlátozás.
Csak a szett beszereléséről szóló igazolás/számla kell h nálad legyen.

A KÖHÉM ill. Ensz/Egb rendeletek világítóberendezések fejezetében van a táblázat (szintszabályzó és lámpamosó megléte kivéve motorkerékpárok) v.mi ilyesmit kell keresni.
Kutya!

Xenonos témába azt mondtad utána néztél és nem piszkálhatnának érte a szervek. Ezt milyen jogszabályokból nézted meg, mert állítólag Tatabánya környékén motorokból és autókból egyaránt kiszereltetik az utólagos cuccot.
Hali Tudom már sokszor mentem az agyatokra de kellene egy kis segitség . hol találok fényképeket hogy milyenre festessem? A szín megvan csak a minta kellene . Előre is kösz
Aszta-paszta , "már" 110 motor . Ha ígérsz enyhe tavaszi időt akkor engem érdekelne , öcsilacit és okoskát is megpróbálom rábeszélni !
Szombaton úgy volt gurulok 1et de a szél miatt lemondtam .
Nekem a sima "döcögés" megfelel , nem kell nekem a sietős csapat
Nyugi, most beszélgetek épp a szervezővel: csinálunk majd valami "kiscsoportot" ami haladósabb lesz
Én filózom rajta, de nem szeretek 80al, csordában nyomorogni
Egyefene, ha jössz megyek én is.
Apropó, hogy célszerű virágot szállitani motoron?
Tegnap vittem rajta virágot, a következő megoldással: selyempapírba csomagolva, felragasztó szalagozva a tankra. Csomagolás felbontása mocikulcsal, ami utána ott cafogott a tankon, de bírta, nem szakadt le. Ennek ellenére érdekes látvány lehetett előzéskor
Valaki nem jön a Bemelegítő Túrára 15-én ?