Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Onnan hogy felhívod, és Neked is elmondja.
Ha ott felrakatod nála, és mégis fos, akkor már nem is kell foglalkoznod vele vagy feleslegesen fizetned érte.

Szerintem ez kerek így.
hű ez pengezsírul hangzik. honnan tudom, hogy ez Áron tuti-fasza? kextől jön a cucc...
Ha ez az Áron féle tuti-fasza, akkor inkább. Egyszerűbb/jobb lesz az.
Lejössz a vassal - itt átdobják, beszintezik, beszinkronozzák: le van a gond róla megin' 20 ezer km-re...
attix, vagy kutya, nem tudjátok, ezeket a kis gumikat át lehet rakni az én karbimba?

de lehet az egész karbit kéne kicserélni...
nemadom!
kár, aszittem jó lesz... ok!
És akkor abból visszarakhatjuk a rugómat az én tarcsi karbisoromba!
dUB Szerintem vedd meg. Én még keresgetek hátha van öregebb
Biztos hogy van - de az egyáltalán nem biztos, hogy ne lehetne átrakni (némi közbeavatkozással) egyiket a másikra.
Ezért is mondtam, hogy ezt közvetlenül az Áronnal beszéld meg: megméritek a fő paramétereket, és ha eltérés van, akkor majd Ő meg Báró jól kitalálják, hogyan hidalják át

( nyugi, ki szokták... nálunk nincs olyan hogy NEM )
Bocsi. Nem voltam Kutya. A 92 gépre jó a 96 karbi? Szerinted van külömbség?
ok! attix jelentkezz!
Ahogy gondolod! A számom:06703650837 Helyileg Kiskunhalas, de jó a postai utánvét is.
engem érdekelne...
akár egyben is, de attix-szal egyeztetünk és lehetne felesbe is...
Szerintem jó állapotúak, mert tökéletes volt az alapjárata a mocinak, csak az egyik hajtókar csapágy kezdett morogni és inkább vettem egy 600as blokkot bele.
szatuna.hu
kis gumibigyók a szívókánál vagy fúvókánál jó állapotban vannak?
96-os zzr400 komplett karbisor tökéletes, baráti áron 11e-ért!
Oka: 600as blokkot raktam a vasba és a régi alkatrészei megmaradtak.
Sziasztok!

Kawa ZZR 400-hoz keresek léptető villákat(2db) ,első féktárcsát és bal lábtartót kompletten. Aki valamelyikben tudna segíteni az kérem írjon!

Üdv.: Gábor
Üdv! Sajna eldőlt a vas, ezért szükségem lenne 93 utáni zzr 400/600 plexire. Tud valaki reális áron. Kék vagy fekete érdekelne. Használt is jó!
Vitafórum - szerintetek jogos az ítélet?

http://totalbike.hu/hirek/sitt
Igazad van - ne mmerem. Sokat fogok én még hozzá járni...
nem mered!
Áronkát ? Le!
Várjá' nyitok egy péént' -et a gépen, és nekilátok
oké, de letudod rajzolni?
Még nem láttam. Mint írtam lentebb, telefonon elérhető Áronka, és szívesen segít.
Főleg a Kawásoknak...