Sziasztok!Jó utat és jó szórakozást kívánok Nektek mára-aki megy Tihanyba- !Mentem volna,de sajna ma is segítenem kell a bajbajutottakon,dolgozom Remélem lesz még ilyen ezen a környéken..
Nagyon szomorú vagyok! Nem hogy nincs összerakva a gépem, de még a hengerfejes neki sem állt a munkáknak! Szóval benzintyúk leszek szégyen szemre! De a lényeg, hogy megyek. Kabát ügyben találtunk egy nagyon szép fazont, és árban is baráti!Spool Sandy néven. Azért köszönöm a segítséget!
Érdeklődnék, hogy milyen láncsprayt (konkrétan milyen márkát) ill. milyen tisztító anyagot használtok láncápoláshoz - van aki benzinre, mások gázolajra vagy petróleumra esküsznek. Továbbá a láncspray márkák esetében sem egybehangzóak a vélemények. Érdekelne tehát, hogy nektek mi vált be.
Jóreggelt mindenkinek!
Eladó sorba került a kis ZZR-em,ha tudtok esetleg valakit akit érdekel,szóljatok!
A hirdetést megnéhetitek itt a Képes Motorban is: http://www.kepesmotor.hu/kawas...
További szép napot!
Remélem az idő jó lesz hozzá, és a motorom is elkészül, mert bár mára ígérték, de nem hívtak hogy kész lenne.
Más...
Ha valaki tudna értelmes ötletet adni, hogy hol tudnék a 160 centis csajomnak jó árban mocis rucit venni, akkor nagyot segítene nekünk. Használt is érdekelne! Előre is köszönöm!
Végre jön a jóidő... ;)
Ma már rengeteg motorost láttam a városban, irigykedtem!
Jó moccanózást a hétvégére, ha mentek, nekem suli és vizsga jut, de majd gondolok rátok.
Oldalra érkezik két Bagster oldaltáska a motor színeiben...Igaz majd azokhoz is lesz konzol...A hátsó doboz terhelhetősége 6kg-ban van limitálva max ruha kerül oda de ha ketten megyünk kell a hely
Én inkább két oldaldobozt javasolnék: anno én is sokat agyaltam ezeken (többek között, ezért is lett egyedi konzol)
A felső doboz, főleg a gyári tartóval elég sokat ront a motor kanyar-stabilitásán, ha jól meg van rakva.
Az oldaldobozok, mivel nem a motor tengelyében vannak ( plusz alacsonyabb súlypontot is adnak ) kevésbé rontanak bele a kanyarvadászat élményébe.
Családi zűrzavarok miatt most helyhez vagyok kötve, mint az ember aki mindent tud vezetni a családban, szóval minimál lesz a hétvége de remélem hamarosan javul a helyzet....
Ahogy a nagy francia motorszerelő mondta: a blokkom én vagyok
Bár szegényem úgy néz ki el lesz rondítva egy givi hátsó dobozzal, de valaki volt olyan okos, hogy nakeddel akar túrázni
31000 km, egy láncszettel, két után állítással, pályanapokkal együtt...
Nekem a Spool Drake 5000kM és egy szezon alatt elkezdett szétesni!
Brigéció!
Érdeklődnék, hogy milyen láncsprayt (konkrétan milyen márkát) ill. milyen tisztító anyagot használtok láncápoláshoz - van aki benzinre, mások gázolajra vagy petróleumra esküsznek. Továbbá a láncspray márkák esetében sem egybehangzóak a vélemények. Érdekelne tehát, hogy nektek mi vált be.
Előre is köszi!
Eladó sorba került a kis ZZR-em,ha tudtok esetleg valakit akit érdekel,szóljatok!
A hirdetést megnéhetitek itt a Képes Motorban is:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
További szép napot!
Remélem az idő jó lesz hozzá, és a motorom is elkészül, mert bár mára ígérték, de nem hívtak hogy kész lenne.
Más...
Ha valaki tudna értelmes ötletet adni, hogy hol tudnék a 160 centis csajomnak jó árban mocis rucit venni, akkor nagyot segítene nekünk. Használt is érdekelne! Előre is köszönöm!
Végre jön a jóidő... ;)
Ma már rengeteg motorost láttam a városban, irigykedtem!
Jó moccanózást a hétvégére, ha mentek, nekem suli és vizsga jut, de majd gondolok rátok.
Pussz Kill.
Ehhez képest a lujzis bevásárlás után nyomtunk egy 210-es sprintet H.halomtól Budaörsig, a 15 kilósra pakolt dobozzal - és semmi baja
alapjáraton, üzemi hőmérsékleten mennyit kell forognia a motornak percenként egy 400as zizinél?
A felső doboz, főleg a gyári tartóval elég sokat ront a motor kanyar-stabilitásán, ha jól meg van rakva.
Az oldaldobozok, mivel nem a motor tengelyében vannak ( plusz alacsonyabb súlypontot is adnak ) kevésbé rontanak bele a kanyarvadászat élményébe.
Ahogy a nagy francia motorszerelő mondta: a blokkom én vagyok
Bár szegényem úgy néz ki el lesz rondítva egy givi hátsó dobozzal, de valaki volt olyan okos, hogy nakeddel akar túrázni
nagyon thenx!
Hala az egnek nalunk is veget ert a folyamatos esozes. Most havazik...
Viszont a csajok nagyon dogosek, vizespolo 4 prezident!
Lényeg, h lássam, mi is a helyzet Zizi-téren!