Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Jó utat és jó szórakozást kívánok Nektek mára-aki megy Tihanyba- !Mentem volna,de sajna ma is segítenem kell a bajbajutottakon,dolgozom Remélem lesz még ilyen ezen a környéken..
zzr600 csere? kép adatlapomon, 520 a csereára 400as papírral.
Fuchs ProChain láncspray, a tisztításhoz petróleum, vagy Brigeciol.

31000 km, egy láncszettel, két után állítással, pályanapokkal együtt...
A Spool ára baráti, élettartama rövid!
Nekem a Spool Drake 5000kM és egy szezon alatt elkezdett szétesni!
Motul utcai.
Brigéció!
Nagyon szomorú vagyok! Nem hogy nincs összerakva a gépem, de még a hengerfejes neki sem állt a munkáknak! Szóval benzintyúk leszek szégyen szemre! De a lényeg, hogy megyek. Kabát ügyben találtunk egy nagyon szép fazont, és árban is baráti!Spool Sandy néven. Azért köszönöm a segítséget!
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy milyen láncsprayt (konkrétan milyen márkát) ill. milyen tisztító anyagot használtok láncápoláshoz - van aki benzinre, mások gázolajra vagy petróleumra esküsznek. Továbbá a láncspray márkák esetében sem egybehangzóak a vélemények. Érdekelne tehát, hogy nektek mi vált be.

Előre is köszi!
Jóreggelt mindenkinek!
Eladó sorba került a kis ZZR-em,ha tudtok esetleg valakit akit érdekel,szóljatok!
A hirdetést megnéhetitek itt a Képes Motorban is:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
További szép napot!
esetleg 1200, demaximum mert válság van
kb. 1100
Nálunk akad egy kisebb kabát :) Itten A páromra jó lenne de neki van sajátja
Köszönjük Kill!

Remélem az idő jó lesz hozzá, és a motorom is elkészül, mert bár mára ígérték, de nem hívtak hogy kész lenne.

Más...
Ha valaki tudna értelmes ötletet adni, hogy hol tudnék a 160 centis csajomnak jó árban mocis rucit venni, akkor nagyot segítene nekünk. Használt is érdekelne! Előre is köszönöm!
Helló Mindenkinek!

Végre jön a jóidő... ;)
Ma már rengeteg motorost láttam a városban, irigykedtem!
Jó moccanózást a hétvégére, ha mentek, nekem suli és vizsga jut, de majd gondolok rátok.

Pussz Kill.
Ja, olyan matricám nekem is van, h: topcase, maximum 8kg and 13o km/h...

Ehhez képest a lujzis bevásárlás után nyomtunk egy 210-es sprintet H.halomtól Budaörsig, a 15 kilósra pakolt dobozzal - és semmi baja
A 6oo-asra 1o5o + - 5o-et ír a könyv, de én a kenés/töltés/rázkódás miatt feljebb, 12oo-13oo közé szoktam állítani.
Oldalra érkezik két Bagster oldaltáska a motor színeiben...Igaz majd azokhoz is lesz konzol...A hátsó doboz terhelhetősége 6kg-ban van limitálva max ruha kerül oda de ha ketten megyünk kell a hely
sráczok,

alapjáraton, üzemi hőmérsékleten mennyit kell forognia a motornak percenként egy 400as zizinél?
Én inkább két oldaldobozt javasolnék: anno én is sokat agyaltam ezeken (többek között, ezért is lett egyedi konzol)
A felső doboz, főleg a gyári tartóval elég sokat ront a motor kanyar-stabilitásán, ha jól meg van rakva.
Az oldaldobozok, mivel nem a motor tengelyében vannak ( plusz alacsonyabb súlypontot is adnak ) kevésbé rontanak bele a kanyarvadászat élményébe.
Családi zűrzavarok miatt most helyhez vagyok kötve, mint az ember aki mindent tud vezetni a családban, szóval minimál lesz a hétvége de remélem hamarosan javul a helyzet....

Ahogy a nagy francia motorszerelő mondta: a blokkom én vagyok

Bár szegényem úgy néz ki el lesz rondítva egy givi hátsó dobozzal, de valaki volt olyan okos, hogy nakeddel akar túrázni
Rendben,

nagyon thenx!
Jobbulast a vasadnak, meg tartson ki a jo idod delutanig.
Hala az egnek nalunk is veget ert a folyamatos esozes. Most havazik...

Viszont a csajok nagyon dogosek, vizespolo 4 prezident!
Te nem jössz fel a pécsi különítménnyel a Tihany támadásra ?
Ok, előtte csörgesd meg Áron-t ( 20-346-5897 ) , kérj időpontot , mikor tud úgy fogadni, hogy ne kelljen itthagynod a motort !
Ez esetben Dunaújváros Pest környékének számít

Lényeg, h lássam, mi is a helyzet Zizi-téren!
Nézd, mindenkinek az hiányzik, ami nincs épp kéznél: Te örülnél egy ilyen páros motormosásnak, én meg örülnék a 750-es blokkod plusz nyomatékának