szeva Papa! azt hittem azt már megette a rozsda vagy az erjedés
edzem este... de a teara, kavera, borra, pohar vizre meghívást illetően majd szavadon foglak
Ma este nallam 7:30-8:00 kozott, elozetes megbeszeles nyari turaval kapcsolatban. Akinek kedve, ideje es otlete van szivesen latom egy teara, kavera, borra, pohar vizre ...
Nem buli , "business meeting". dub ha jossz akkor még, a majd ket eve elkobzott kave termoszod is megkaphatnad . Zizz ...
Hmm Nos, akkor majd kiderül ha megyek vele, ami még nem tudom mikor lesz Minden esetre a szívató karját mindenféle változás nélkül tudom húzni 3/4ed útig(fordulatszám nem változik), utána meg ad neki rendesen benzint, és felpörög.
Hali! Lehet hogy rossz hírem van a számodra! Kerestem a garázsomba a karbit, de nem került elő. Igaz lakásfelújítás van nálam és fejtetőn áll minden. De megpróbálom minél előbb előkeríteni.
Na álljunk meg: továbbra is ZZR -ről beszélünk, tehát karbi hiba, ilyen idősen, okozhat továbbra is ilyet.
De ha a téli pihenő előtt nem volt ez a jelenség, akkor kevésbé valószínű hogy az lenne az oka.
Megnyugtattál, akkor nem lesz semmi baja. Már hipochonder leszek lassan Benzint nem engedtem le, de beleszagoltam, finom benzin szaga volt. Egyszer szagoltam ecet szagút
Benzin kimotorozásra kerül
Feltöltöttem löttyel az aksit, beraktam, beindult
Járattam egy darabig, de csinált olyant h ha húztam egy gázfröccsöt, akkor fennakadt a gáz, mint amikor a szívató rajta van. Remélhetőleg csak a szívató akad fenn, mert előtte emlékeim szerint ilyent nem csinált - Ha nem, akkor mi okozhatja . No meg gondolom ilyen nagy pihi után meg kell kicsit járatni hogy újra a régi legyen.
Egérgombbal gyakorlok, aknakeresőn
Az első kettőre továbbra is a telefonos segítséget javaslom - rögtön megoldódik.
A többit megfogadom, ha videó készül az eseményről, akkor a kutya-világon fent lesz TeTubus formátumban !
(Szolgálati: készítsétek az egér bal gombokat: 4nap, és jönnek a képek / indul a szavazás ! )
1. na, akkor tisztáztuk.
2. meggondolom, szerelés még rájön a 20-ra?
3. csak ha durvát kérdezel, írásban csak megfelelő szmájlival.
3+1. melóhelyen rothadok, csak elképzeltem, milyen lehet szabad embernek lenni... (adjá a nővéreknek! )
1,Ároné 20 forint, így már értem a dilemmát.
2, Döntsd el, Áron számát tudod hol keresd
3, A jobb szemöldökünket nem kell felhúzni hozzá?
3+1, Mázlista, kéne nyitni nekem is valamit (csak furán nézne az összes nővér, pláne ha nem adok belőle nekik )
1. szóval. azt vennémm, amit kex ajánlott 11e-ért. (vagy Áronnak is van? vagy az övé volt?)
2. hol:nemtom.
3. a kérdés egy az ismereteink bővítésére szolgáló mondatfajta, aminek jellegzetessége, hogy a kérdőmondat végén a hagsúlyt felvisszük, írásban ezt 'kérdőjellel' jelöljük.
3. még mindig drága, töltök jideg löwenbrau-t (löwenvau-t )!
Itt már mindenkinek a gépén van legalább két példányban!
Inkább adj egy mail címet és elküldöm.
Az is jó, ha megadnád a linket megköszönném, egyszerűen nem találok semmit.
További szép napot
ZZR400-hoz gépkönyvet szeretnék letölteni.
Megtudná valaki mondani, hogy hol találok?
Előre is köszi
Ott leszek.
edzem este... de a teara, kavera, borra, pohar vizre meghívást illetően majd szavadon foglak
Nem buli , "business meeting". dub ha jossz akkor még, a majd ket eve elkobzott kave termoszod is megkaphatnad . Zizz ...
De ha a téli pihenő előtt nem volt ez a jelenség, akkor kevésbé valószínű hogy az lenne az oka.
Benzin kimotorozásra kerül
plusz, ha tavaly nem engedted le a benzint, akkor lehet vizes is a karbi alja, ami szintén okozhat szegény keveréket = nehezen visszaeső alapjáratot.
A gázmarkolat nem ment vissza magától, vagy csak a fordulat nem esett le ?
Ja nem, neeem ... én nem szerepelek rajtuk
Járattam egy darabig, de csinált olyant h ha húztam egy gázfröccsöt, akkor fennakadt a gáz, mint amikor a szívató rajta van. Remélhetőleg csak a szívató akad fenn, mert előtte emlékeim szerint ilyent nem csinált - Ha nem, akkor mi okozhatja . No meg gondolom ilyen nagy pihi után meg kell kicsit járatni hogy újra a régi legyen.
Egérgombbal gyakorlok, aknakeresőn
animal?
A többit megfogadom, ha videó készül az eseményről, akkor a kutya-világon fent lesz TeTubus formátumban !
(Szolgálati: készítsétek az egér bal gombokat: 4nap, és jönnek a képek / indul a szavazás ! )
2. meggondolom, szerelés még rájön a 20-ra?
3. csak ha durvát kérdezel, írásban csak megfelelő szmájlival.
3+1. melóhelyen rothadok, csak elképzeltem, milyen lehet szabad embernek lenni... (adjá a nővéreknek! )
2, Döntsd el, Áron számát tudod hol keresd
3, A jobb szemöldökünket nem kell felhúzni hozzá?
3+1, Mázlista, kéne nyitni nekem is valamit (csak furán nézne az összes nővér, pláne ha nem adok belőle nekik )
2. hol:nemtom.
3. a kérdés egy az ismereteink bővítésére szolgáló mondatfajta, aminek jellegzetessége, hogy a kérdőmondat végén a hagsúlyt felvisszük, írásban ezt 'kérdőjellel' jelöljük.
3. még mindig drága, töltök jideg löwenbrau-t (löwenvau-t )!
Szóval melyik karbisort veszed, honnan, hol rakatod fel, mi a kérdés, és mennyi a Heineken ?