Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdvözlet mindenkinek,eladó zzr500ra hátsó nyereg,+apróbb vázcuccok,lábtartó stb
Szia Kutya!

Múltkor beszéltük a Béka topicban a gazdaságos láncszettet 1.2-es Banditra. Ahhoz milyen lánc jár?

kösz
Ahol a hütővizet öntöd be Ha ez vicc volt akkor bevettem
Kutya úr!
Nincs véletlenül egy jóárasított xenon szetted a polcon zizibe?
halihó valaki megtudja mondani a zzr400-on hol van a termosztát?
THX
Köszi a linket!
Átadtam a srácnak.
Szólj időben róla - ezek egy része rendelős történet, ami rossz esetben (pl. akksi) 8-10 munkanapot is igénybe vehet !
Ááá ezt senki nem feltételezi rólad Nem úgy ismerünk
Majd jelzek mikorra kéne valszeg valamikor március vége április eleje fele amikor drága szerelőbarátom magához tér téli álmából :)
Köszi mindent
Nem olcsó, de nagyon hálás segítség - túrázóknak/pályázóknak egyaránt:

SBK kormány kiemelő, és átalakító szett - igaz 180 ajró, de az első pályanapon/szerpentinezéskor rájössz hogy miért is ennyi
Akku - 15.900.-
Első fékbetétek - 8.900.- / pár
Telóolaj - 3.480.- / L ( elég lesz hozzá 1L, 429 ccm / villaszár a feltöltés )
E.H. lánckerék+lánc - 36.900.-

Ez így egyben 74.080.-.
Te kapod baráti-márkatársi áron 53.000.- ért, de csak ha többet 'házastársi' ajánlatot nem teszel... tudod, az nálam már poligámia lenne, én meg annak nem vagyok híve

( Villarugót még nem találtam utángyártottban, ha mégis lenne akkor rádszólok ! )
A mázlista Remélem hétvégén itt is jó idő lesz egy hete nem volt beinditva a vas Menni akarokkkkkkkkk
Drága zzr társak!Remélem nektek is volt szerencsétek ma motorozni.Mert én ma nagyot mentem
Yo Yo Dawg!

Kb. mennyibe fájnának az alábbi alkatrészek mindeféle baráti, márkatársi, házastársi stb. kedvezménnyel?

Akku
Első fékbetétek (2 pár)
Telóolaj
Telórugó
Első lánkerék
Hátsó lánckerék
Lánc

kb. most ennyi.

Thx
Köszi a kedves fogadtatást .
Az a gond, hogy nálam a nyúltápon tartás is csak és kizárólag ideig-óráig működik, máskor meg annélkül sincs különösebb bajom. Talán a legnagyobb gáz, hogy elég kőkorszaki módszerekkel akarnának kivizsgálni a-z -ig, de attól egyenlőre határozottan elzárkózom.
Üdv a klubban...
Hidd el , van az a pont amikor a "nincs az a szar brokkoli, amit egy kis karfiollal ne lehetne elbaszni" szintre is eljutsz
Sajnos még nem kaptam zöld utat (azért egy-két pohár jófajta bor nem árt állítólag), sőt még több szankciónak nézek elébe, ha így megy tovább minden.
Ahogy neked jó, én szerintem d.e. 10-re minde nnyűgömmel végzek, utána szabadfoglalkozás...akár itt alvósban is (a borkóstolás okán) . Egyáltalán, Neked már "aktuális" a piázás ?
Monnyuk szombat? Hánykor?
Sziasztok.
Én őt tudom ajánlani.
Nézzétek meg.
http://www.huckerairbrush.hu/
Állok rendelkezésedre Uram!

www.airbrushfehervar.hu
LFP topik, Peppe1000 mester.
Nekem is ő "Drapálosítja" az X-Lite-ot.

Ügyes, és nincs elszállva az árakkal.
Kérés:

Először is arra kérnélek Benneteket, hogy csak a "legjobb fejek" válaszoljanak! Na ki érzi magát annak?

Bukósisakot szeretne fényeztetni egy motoros ( ,ha a Suzuki annak számít ) munkatársam, a nemrég született kisfia képét. Tud valaki valami ecsetkezű emberkéről Szobafestők-mázolók kíméljenek!

THX
Bármelyik hétvégi nap szerintem, mi ráérünk. Itt van a xenon is, jöhetsz bátran.

( és van még hó, meg valami apró-quad féle is akad )