Ááá ezt senki nem feltételezi rólad Nem úgy ismerünk
Majd jelzek mikorra kéne valszeg valamikor március vége április eleje fele amikor drága szerelőbarátom magához tér téli álmából :)
Köszi mindent
Akku - 15.900.-
Első fékbetétek - 8.900.- / pár
Telóolaj - 3.480.- / L ( elég lesz hozzá 1L, 429 ccm / villaszár a feltöltés )
E.H. lánckerék+lánc - 36.900.-
Ez így egyben 74.080.-.
Te kapod baráti-márkatársi áron 53.000.- ért, de csak ha többet 'házastársi' ajánlatot nem teszel... tudod, az nálam már poligámia lenne, én meg annak nem vagyok híve
( Villarugót még nem találtam utángyártottban, ha mégis lenne akkor rádszólok ! )
Köszi a kedves fogadtatást .
Az a gond, hogy nálam a nyúltápon tartás is csak és kizárólag ideig-óráig működik, máskor meg annélkül sincs különösebb bajom. Talán a legnagyobb gáz, hogy elég kőkorszaki módszerekkel akarnának kivizsgálni a-z -ig, de attól egyenlőre határozottan elzárkózom.
Ahogy neked jó, én szerintem d.e. 10-re minde nnyűgömmel végzek, utána szabadfoglalkozás...akár itt alvósban is (a borkóstolás okán) . Egyáltalán, Neked már "aktuális" a piázás ?
Először is arra kérnélek Benneteket, hogy csak a "legjobb fejek" válaszoljanak! Na ki érzi magát annak?
Bukósisakot szeretne fényeztetni egy motoros ( ,ha a Suzuki annak számít ) munkatársam, a nemrég született kisfia képét. Tud valaki valami ecsetkezű emberkéről Szobafestők-mázolók kíméljenek!
Múltkor beszéltük a Béka topicban a gazdaságos láncszettet 1.2-es Banditra. Ahhoz milyen lánc jár?
kösz
Nincs véletlenül egy jóárasított xenon szetted a polcon zizibe?
Átadtam a srácnak.
Majd jelzek mikorra kéne valszeg valamikor március vége április eleje fele amikor drága szerelőbarátom magához tér téli álmából :)
Köszi mindent
SBK kormány kiemelő, és átalakító szett - igaz 180 ajró, de az első pályanapon/szerpentinezéskor rájössz hogy miért is ennyi
Első fékbetétek - 8.900.- / pár
Telóolaj - 3.480.- / L ( elég lesz hozzá 1L, 429 ccm / villaszár a feltöltés )
E.H. lánckerék+lánc - 36.900.-
Ez így egyben 74.080.-.
Te kapod baráti-márkatársi áron 53.000.- ért, de csak ha többet 'házastársi' ajánlatot nem teszel... tudod, az nálam már poligámia lenne, én meg annak nem vagyok híve
( Villarugót még nem találtam utángyártottban, ha mégis lenne akkor rádszólok ! )
Kb. mennyibe fájnának az alábbi alkatrészek mindeféle baráti, márkatársi, házastársi stb. kedvezménnyel?
Akku
Első fékbetétek (2 pár)
Telóolaj
Telórugó
Első lánkerék
Hátsó lánckerék
Lánc
kb. most ennyi.
Thx
Az a gond, hogy nálam a nyúltápon tartás is csak és kizárólag ideig-óráig működik, máskor meg annélkül sincs különösebb bajom. Talán a legnagyobb gáz, hogy elég kőkorszaki módszerekkel akarnának kivizsgálni a-z -ig, de attól egyenlőre határozottan elzárkózom.
Hidd el , van az a pont amikor a "nincs az a szar brokkoli, amit egy kis karfiollal ne lehetne elbaszni" szintre is eljutsz
Én őt tudom ajánlani.
Nézzétek meg.
http://www.huckerairbrush.hu/
www.airbrushfehervar.hu
Nekem is ő "Drapálosítja" az X-Lite-ot.
Ügyes, és nincs elszállva az árakkal.
Először is arra kérnélek Benneteket, hogy csak a "legjobb fejek" válaszoljanak! Na ki érzi magát annak?
Bukósisakot szeretne fényeztetni egy motoros ( ,ha a Suzuki annak számít ) munkatársam, a nemrég született kisfia képét. Tud valaki valami ecsetkezű emberkéről Szobafestők-mázolók kíméljenek!
THX
( és van még hó, meg valami apró-quad féle is akad )