Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, akkor szombat, kora délután. Akkor találkozunk Kutya veled is úgylátszik . Voltam a Lidl-ben, vettem vesevédőt. Kettőt. Hogy legyen. Meg aksi töltőt, ebből igaz egyet, de majd jövőre ... .
Na szval, olyan jó a vesevédő mint a tavalyi, mindenkinek ajánlom!
Öcsilaci, akkor még beszélünk , de 99,99% megyünk . PMR-et hozom.
Aki tud segíteni a kutyus (végleges) elhelyezésében, ne fogja vissza magát. Most egy sintértelepen van, onnan vállalom hogy elhozom/eljuttatom ha valaki örökbe fogadná.

Családi házban élt ideáig, kb 10 éves, kedves, jó fej kutyus.

Köszi mindenkinek.

Na jóó! Ezt a méretbeli különbséget, majd következő személyes találkozásunkkor lemérjük!
Nevezhetnek a többiek is!
Szerintem nekik nincs bajuk a 20 centivel...
Igen. A 600-asokra jellemző a +20 centi...khmmm... ne üssetek meg nekem is 400-asom volt
Ne írj már be ilyet.
Lányok is olvassák a fórumot.
Hehhe!
Gondolom kasztnira megegyezik a kettő! Vagy a miénk 20 centivel rövideb?
Közben szombatra engem is berendeltek, délben végzek.
Szóval ha találka, akkor (most már mindenki részéről) szigorúan délután.
Te Peeter! Ez a hatszázas!
Köszi, megvan!
2070 mm!
Szasztok!
Egy gyors kérdés.
Milyen hosszú a Zizi?
Mert mennék ponyvát venni a Lidlibe, csak nem tudom mekkorát vegyek.
Nincs meg a számod. Küld már át a vitorla végett.
Érdemes lenne találkoznunk vmelyik nap.
THUNDER! Szombaton én kb:13:00 órakor végzek a melóval.Munkába motorral megyek és onnan egyből össze futhatunk.
Hozd ha tudod a PMR.-t én már beszereltem és csúcs szuper lett.
Szombaton még felhívlak napközben.
hatalmas színészek mindannyian, hihetetlen milyen gyorsan reagálnak dolgokra - de sztem Rudolf Peti viszi a prímet! ha nem Magyarországon lennénk, már rég ünnepelt hálivúdi sztár lenne...
Hétvégén a Blöff utószinkronját láttam, azon rendesen megőrültem...
Ha már Beugró, akkor hadd legyen itt a szerintem eddigi legnagyobb jelenet:

Beugró - Filmszinkron

Én szinte követni sem tudom hogy mikor melyik csatornán, és hánykor adják - még jó hogy a torrentezők is hasonlóképp imádják a Beugrót, így utólag is hozzáférhető...
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, h a főszereplő közül kettővel is találkozhattam személyesen: Csuja Imrével a munkahelyen találkoztam egy bemutató után kezeltem le vele (nagy élmény volt ), míg Rudolf Péter gyerekei régebben oda jártak edzésre, ahova én is, ott válthattam vele néhány szót. Mindkettő nagyon szimpatikus civilben is.

Most a Beugrót szoktam nézni, ott is sziporkáznak

Mondjuk jellemző, hogy ez egy normális, igazán szórakoztató műsor, de pénteken éjjel van...
Igen, én is nagyon várom. Imádom alapból Rudolf Petyát, és bármennyire is tisztességtelen, nekem is van olyan 'nyers' kópiám, ami a neten terjedt el a film moziba kerülése előtt...

És bárki bármit mond -a gyári mellett- igazi kincs egy ilyen nyers változat a filmből, szívesen látnék több kedvenc filmemről ( Pl. A Bűvész, A farok csóválja stb...) is hasonlót.
Nem tudom, kit mennyire érdekel, én mondjuk felcsigázódtam a hírtől:
Nyáron indul az Üvegtigris 3

És hogy ez mit keres a sportmotor fórumban? Hát a motoros kötődés miatt:
"Anyámmal élek, babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?"
Én is az időjárás miatt írtam a szombatot...továbbra is a szombat láccik kedvezőbbnek (szárazabbnak, és melegebbnek is)
szombat munkanap, még nem tudom az lesz e nekem is , de egyik esőmentes napon a kettőből biztos
Jó volna a szombat, ha az idő is esőmentes, öcsilacival egyeztetek, mert mi már beszéltünk hogy kigurulunk. Nekem talán picivel a szombat szimpatikusabb, elviekben tök mind1 melyik nap csak ne essen az eső.
Köszi a segítséget, már meg is rendeltem a 3 tömítést 22ezer.
kellene még nekem vezérműlánc tartó, vagy mi. Ami a blokk közepén van 2-2 dugó között és két félkör alakú!

Ha valaki tud ilyet, az jelezzen!