Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rosszul voltam bejelentkezve. ZizZeR vok.
Voltál végül citán?
Sziasztok Zizzerek,

korábban jelzett fékproblémáimat igyexem orvosolni egy használtan vásárolt főfékhengerrel. Kérdésem csak az, hogy amikor megnézem majd holnap, mit érdemes rajta alaposan megnézni, figyelni a vásárlás előtt?
Még annyi hogy ha ma nem lesz eső akkor 16:00 órakor fent leszek a citadellán. Tudjátok GURULÁS.
Jövőhét pénteken én is kint leszek a motor kiállításon kb:13:00 és 13:30 óra között. Egy pár dolgot szeretnék vásárolni, tavaly is lehetett alkudni...
Sziasztok!

Nem tudom érint-e valakit, de lenne egy ZZR 1200-hoz való Givi dobozrögzítő konzol ami ajándékáron eladó. A pontos típus valószínűleg 441FZ.
Vagyok, csak melóztam.
Küld el az ftp elérhetőséget az adatlapomon lévő mail címre, és felrakom.
Fent volt, www.manualz.info -n, de most ez van ott:
"Guys, i'm pulling the plug here.
Manualz will change completely, we will add a forum a links section,
but we will not provide you with manuals from on this site.
way to many probs and enemy's apparently"
Semmi gond, köszönöm az eddigi fáradozást majd meg lesz
Szaraxot ma a rendszer.
Küldd át privátra (adatlapon rajta van).
Peet vagy? adok egy ftp-t, nyomd fel oda a cuccost!
Rosszul beírt email cím. Freemailnál az a bombabiztos, ha te magad írod be a címzettet, nem pedig a válasz gombot használod.
Zizzer nem engedi az MAil DEAMON hogy elküldjem a vitorlással kapcsolatos szöveget!
Tipp?
Mindkettő helyes, attól függ, mit fogunk keresni-találni
Igen, erről már én is megemlékeztem...

A legdurvább, hogy mindenki azt javasolja: vigyem csődbe a céget, halmozzak annyi adósságot fel, hogy megérje új, tiszta céget kezdeni - és akkor (nem mellékesen) ez a 3oo ruppó tartozás is "odaveszik"... hihetetlen, hogy a törvények erre terelik itthon a vállalkozásokat.
(tavaly november óta, minden negyed órában(!) megszűnt egy cég itthon...vajon miért is ?)
Nem rossz tipp, köszi.
De az jó lenne, ha fel tudnád tenni a honlapra, mert akkor ott bármikor elérhető lesz!
vagy este fölkúrom zzrmaniára, ha engedi..
darabold fel rar-ral 6 db 10megásra. 6 mélben elmegy.
Na, közben én is néztem ezt a túra tervet, de még foggalmam sincs, hogy mi lesz augusztusba. Nem tudom, hogy el tudok e menni akkor szabadságra, úgy hogy én max dőlt betűkkel tudok feliratkozni a listára, mert bizonytalan a részemről.

A jövő heti motorkiállításra, pénteken 4-re tudnék kiérni, estig. Kint összefuthatnánk.
Bocsi, asszem nem fog menni, mert 60 mega lett az egész összecsomagolva, és az egyik levelőklienssel se tudom elküldeni.

Srácok, valahol fent van a neten a ZZR users manual?
Ez a beszéd!
Szerintem az lenne az igazi, ha végig együtt mennénk. Félek egyedül a sötétben.

Nagyon jó hír a készenléti kocsi.

Mint a hentesnél: 8 nap lett! Maradhat?
Szerintem igen, mert ha már ott vagyunk, tuti nem nő annyival az 1 nap költsége (max. szállás+kaja; ugye üzemanyag, útdíj ettől függetlenül sem lesz több), mint amennyit ér.

Akkor irány a bitch vagy beach! Hogy írják helyesen?
vellkám Magyarországon, kutya bácsi!

erről szól a már klasszikussá vált reklámfilm is:

sörreklám máshogy
csőzet,

én is megyek a kiállításra, de sajna a péntek az dolgozós... úgyhogy nekem marad a tömeg, meg a nyomor
Más:
jövő héten moci kiállítás . Én pénteken megyek , nem vagyok hajlandó hétvégén a tömeg-nyomorba menni . Olyan 11-12 között menné(n)k és szépen nyugodtan , egy egész napi programot csinálni belőle . Természetesen ha szép az idő motorral .