korábban jelzett fékproblémáimat igyexem orvosolni egy használtan vásárolt főfékhengerrel. Kérdésem csak az, hogy amikor megnézem majd holnap, mit érdemes rajta alaposan megnézni, figyelni a vásárlás előtt?
Fent volt, www.manualz.info -n, de most ez van ott:
"Guys, i'm pulling the plug here.
Manualz will change completely, we will add a forum a links section,
but we will not provide you with manuals from on this site.
way to many probs and enemy's apparently"
A legdurvább, hogy mindenki azt javasolja: vigyem csődbe a céget, halmozzak annyi adósságot fel, hogy megérje új, tiszta céget kezdeni - és akkor (nem mellékesen) ez a 3oo ruppó tartozás is "odaveszik"... hihetetlen, hogy a törvények erre terelik itthon a vállalkozásokat.
(tavaly november óta, minden negyed órában(!) megszűnt egy cég itthon...vajon miért is ?)
Na, közben én is néztem ezt a túra tervet, de még foggalmam sincs, hogy mi lesz augusztusba. Nem tudom, hogy el tudok e menni akkor szabadságra, úgy hogy én max dőlt betűkkel tudok feliratkozni a listára, mert bizonytalan a részemről.
A jövő heti motorkiállításra, pénteken 4-re tudnék kiérni, estig. Kint összefuthatnánk.
Szerintem az lenne az igazi, ha végig együtt mennénk. Félek egyedül a sötétben.
Nagyon jó hír a készenléti kocsi.
Mint a hentesnél: 8 nap lett! Maradhat?
Szerintem igen, mert ha már ott vagyunk, tuti nem nő annyival az 1 nap költsége (max. szállás+kaja; ugye üzemanyag, útdíj ettől függetlenül sem lesz több), mint amennyit ér.
Akkor irány a bitch vagy beach! Hogy írják helyesen?
Más:
jövő héten moci kiállítás . Én pénteken megyek , nem vagyok hajlandó hétvégén a tömeg-nyomorba menni . Olyan 11-12 között menné(n)k és szépen nyugodtan , egy egész napi programot csinálni belőle . Természetesen ha szép az idő motorral .
korábban jelzett fékproblémáimat igyexem orvosolni egy használtan vásárolt főfékhengerrel. Kérdésem csak az, hogy amikor megnézem majd holnap, mit érdemes rajta alaposan megnézni, figyelni a vásárlás előtt?
Nem tudom érint-e valakit, de lenne egy ZZR 1200-hoz való Givi dobozrögzítő konzol ami ajándékáron eladó. A pontos típus valószínűleg 441FZ.
Küld el az ftp elérhetőséget az adatlapomon lévő mail címre, és felrakom.
"Guys, i'm pulling the plug here.
Manualz will change completely, we will add a forum a links section,
but we will not provide you with manuals from on this site.
way to many probs and enemy's apparently"
Küldd át privátra (adatlapon rajta van).
Tipp?
A legdurvább, hogy mindenki azt javasolja: vigyem csődbe a céget, halmozzak annyi adósságot fel, hogy megérje új, tiszta céget kezdeni - és akkor (nem mellékesen) ez a 3oo ruppó tartozás is "odaveszik"... hihetetlen, hogy a törvények erre terelik itthon a vállalkozásokat.
(tavaly november óta, minden negyed órában(!) megszűnt egy cég itthon...vajon miért is ?)
De az jó lenne, ha fel tudnád tenni a honlapra, mert akkor ott bármikor elérhető lesz!
A jövő heti motorkiállításra, pénteken 4-re tudnék kiérni, estig. Kint összefuthatnánk.
Srácok, valahol fent van a neten a ZZR users manual?
Nagyon jó hír a készenléti kocsi.
Mint a hentesnél: 8 nap lett! Maradhat?
Szerintem igen, mert ha már ott vagyunk, tuti nem nő annyival az 1 nap költsége (max. szállás+kaja; ugye üzemanyag, útdíj ettől függetlenül sem lesz több), mint amennyit ér.
Akkor irány a bitch vagy beach! Hogy írják helyesen?
erről szól a már klasszikussá vált reklámfilm is:
sörreklám máshogy
én is megyek a kiállításra, de sajna a péntek az dolgozós... úgyhogy nekem marad a tömeg, meg a nyomor
jövő héten moci kiállítás . Én pénteken megyek , nem vagyok hajlandó hétvégén a tömeg-nyomorba menni . Olyan 11-12 között menné(n)k és szépen nyugodtan , egy egész napi programot csinálni belőle . Természetesen ha szép az idő motorral .