A kecskeméti Papp Motors péntek, szombat zárva lesz állítólag a kiállítás miatt. Talán rajtuk keresztül kint lesz a Kawa, de nem konkrét infó, a kecskeméti motoros barátaim súgták.
THUNDER: Lehet, hogy csak 14:00 körül érek ki a motor kiállításra, mert holnap azaz pénteken máshova kell mennem melózni.
Sietek ahogy tudok, remélem megvártok.
Ahogy beérek felhívlak.
Ha kell vidd:)
Csak a lakihegyi bontó venné be de az meg zárva van és messze!
A moci már nincs meg és a blokk feleslegessé vált csak a helyet foglalja,meg kell a pénz
Hali!ZZR 250 bontott motorblokk eladó!
A sebváltó része rossz de a többi részének semmi baja!
15 ezerért viheted az egészet!
Kérésre küldök képeket.
Ha érdekel írj
330ért tényleg nem drága! Trafóban igazad van, akkor két henger nem menne, de ha csak a gyertyapipa-kábel-gyertya, akkor máris csak az egyik. Szikrát ad-e ez a kérdés, amit kompressziómérésnél meg lehet kukkantani. A motorszerelő azért kell, mert olyant is észrevesz, amit mi civilek nem.
Összeírom holnap én mit költöttem eddig a motorra. Többiekére is kíváncsi lennék.
Igen. Kb 100-ba fog fájni. Mondjuk ebbe benne van az első telók rendbetétele is, motorolaj csere, és 16 apró szelepszár szimering cseréje. Hogy azok milyen picikék!
Nem szeretném kihagyni a történetből Kutya barátunk segítőkész hozzáállását, aminek köszönhetően a zsebenben maradt egy teli tank ára! Ha elkészül a vas, megyek is belőle egy kört a tiszteletére! :D
Amúgy vasárnap megyek a bemelegítő túrára. Ha hideg lesz, akkor a csajom fog melegíteni... azért hozom. ;) Csak az eső ne essen.
Ez állítólag úgy volt hogy egy henger nem ment benne akkor fel lett újítva a motorja(1,5éve) az előbb írtam hogy mi és valamennyi ideig jó is volt de utána megint előjött ez az eredeti probléma.Motoros cimborámmal nagyon sokat elmélkedtünk már de trafó sztem nem lehet mert akkor 2 henger nem menne vagy szelep vagy esetleg membránra gondolok még!Vagy a membrán miatt tud ilyet csinálni?
Ez is igaz amit mondasz!Amúgy 330ért hirdeti a tag de azt mondta hogy megegyezünk ha komolyan érdekel mert költözni akar de másfél éve volt állítólag felújítva a motorja!Azt írta e-mailbe hogy pár szelep volt cserélve gondolom a többi meg belett csiszolva vagy csak én vagyok nagyon optimista!És hogy őszinte legyek engem igazából úgy érdekelne hogy egy kicsit szét kellene szedni hogy kompressziót tudjak benne mérni hogy akkor most mégis valami irányadó legyen de ha kompresszió hiányos akkor talán 250ért érdekelne mert 50 az átírás és még egy 100as símán rászalad ja amúgy zzr500 és 92es de szépen néz ki!
Ha csak annyi baja van amit te épp kifogsz...
És mondjuk nem kell a kormány, kerék csapágyakat cserélni, kuplungozni, hátsó rugóstagot felújítani, gumicsere, fékbetétcsere, kötelező olajcsere vásárlás után, esetleg telószimeringek, légszűrő.... Ha komolyabb baja van, akkor cink, mert néha olcsóbb egy új blokk mint a régit felújítani. És sztem te sem a szerelőhöz akarsz járkálni vele, hanem motorozni. Milyen áron van amit nézel?
Ebben igazad van nem mondom de ha arra gondolsz hogy most Te javíttatod fel akkor tudod hogy most egy király géped van és szerintem vehetsz akármilyen szép motort meg akárhány szerelőt vihetsz a motorba egy se lát bele nem mondom hogy nem hallanak meg többet mint egy átlag ember mert meghallanak de lehet hogy mire hazaérsz vagy ha már otthon van és kerülsz vele egyet akkor történik valami!Jó tudom hogy nem 2fillérbe kerül se neked most ez de egy százasból megúszod a szelepezést nem?!
Az enyémet már mindenki megszokhatta ennyi idő alatt, úgy hogy már senki nem mondhatja, hogy hangos!
De &rash, majd nyomunk egy koncertet, ha együtt motorozunk!
És mi pont ezért szeretünk !
Nincs messze Újváros, ott vagyok se perc alatt.
Ment a csillag!
Sietek ahogy tudok, remélem megvártok.
Ahogy beérek felhívlak.
Balatonring over?
Sztem sejthető volt... ahogy kiszálltak a MotoGP-ből, erre sem költenek... kár.
Csak a lakihegyi bontó venné be de az meg zárva van és messze!
A moci már nincs meg és a blokk feleslegessé vált csak a helyet foglalja,meg kell a pénz
A sebváltó része rossz de a többi részének semmi baja!
15 ezerért viheted az egészet!
Kérésre küldök képeket.
Ha érdekel írj
Nekem fél óra volt, a szakinak kb 4 perc.
Összeírom holnap én mit költöttem eddig a motorra. Többiekére is kíváncsi lennék.
Nem szeretném kihagyni a történetből Kutya barátunk segítőkész hozzáállását, aminek köszönhetően a zsebenben maradt egy teli tank ára! Ha elkészül a vas, megyek is belőle egy kört a tiszteletére! :D
Amúgy vasárnap megyek a bemelegítő túrára. Ha hideg lesz, akkor a csajom fog melegíteni... azért hozom. ;) Csak az eső ne essen.
És mondjuk nem kell a kormány, kerék csapágyakat cserélni, kuplungozni, hátsó rugóstagot felújítani, gumicsere, fékbetétcsere, kötelező olajcsere vásárlás után, esetleg telószimeringek, légszűrő.... Ha komolyabb baja van, akkor cink, mert néha olcsóbb egy új blokk mint a régit felújítani. És sztem te sem a szerelőhöz akarsz járkálni vele, hanem motorozni. Milyen áron van amit nézel?
De &rash, majd nyomunk egy koncertet, ha együtt motorozunk!