Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó dobáld ki az üres üvegeket, és told be a konyhába : ahol főznek ott meleg van !
na ma se állok neki csapolni, g.ci hideg van a garázsban
bocs seducertt, de gdebrecenig ajánlott először, úgy fair, ha előbb vele konzultálok...
hello gdebrecenig,

kösz az ajánlatot, érdekel a téma. továbbiakban ne itt, többieket se untassuk az én fékproblémáimmal

részletekről emilben, címem az adatlapomon, thx
Ha jól látom, itt csak felfogatás/csatlakozás szabhatja meg a csere lehetőségét.
Gondolom a ZiZi kormányok kb. egyformák, azzal nem hiszem hogy baj lenne.
A másik felén a csatlakozást kell egyeztetni (bár ahhoz már viszonylag könnyű közdarabot készíttetni.)

Szóval ha el is tér a kettő, nem hiszem h gondot okozna az átalakítása.
hát az összes kérdés jogos :

jó-e az zzr1100as hengere a zzr400asra és jó-e a FZS1000 hengere a zzr400-ra?

ezek számomra egyelőre még titkok, de valami azt súgja, h itt választ kapok rá
ne is mondd: az első szlovák kanyarunk 2oo3-ban úgy ért véget, hogy egy kocsmában 20 forintossal (a 10sk-sal megegyezik a mérete ) etettük a játékgépet, és az így 'nyert' lóvéból tankoltunk, hogy a határig elérjünk benzinnel...
Én már szedtem szét a nyáron pont a benzincsap miatt, mármint akkor szűrőt cseréltem (benzin). Nem nagy ügy, csak tényleg vigyázz a tankra, nehogy elguruljon, és összekarcolódjon.
Kicsizolika FZS1000-é nem érdekel? 2005-ös állíthatós fékkarral együtt, Debrecenben vagy Pesten megoldható az átadása. seducertt@hotmail.com
Szia Kicsizoli.ha a zzr 1100 főfékmunkahengere ugyanaz mint amire neked szükséged van,akkor tudok segíteni.Tegyek fel róla képeket?
Szia kutya., ment egy mail a zzr 400 akksival kapcsolatban!
köszönömszépen tudom, jártam már úgy hogy szlovák oldalon 90-100as tempóval felváltva gurultam üresben...
Így van: megy a vas tőle, csak a kábel tud elcsípődni, meg amúgy sem árt a kis hatótávú ZiZinél tudni hogy hogyan állsz naftával.
úgy érted, mindenképp legyen nálam gyertya ugye?

ok, a tank már le van véve.
ha a kábelt nem dugom össze vagy esetleg kontaktos, attól még megy a gép, csak a szintjelző nem...?
de próbálkozz - valamire jó lesz a tapasztalat is...

mire vigyázz? a nyílt láng használatára, rohadtul

De amire TÉNYLEG vigyázz:
- a szintjelző kábele, és kábele.
- a csap felfekvése és tömítése
- puha szerelő felület (tank fényezése)

egyébként nem vészes a művelet.
na úgy néz ki, h kénytelen leszek magam kicserélni a benzincsapomat.
kellene egy kis help, mire figyeljek? vagy ne próbálkozzak?
De lehet, h jó lesz, fogalmam sincs - még nem szedtem szét soha a munkahengert (se..). De ha Ti azt mondjátok, h az elég lehet, én hiszek Nektek...
http://www.biker-world.hu/kate...ékrendszer, első&szint=4&parent_cat_id=1252&cat_name=1996 (ZX600E)&hivo_cat_id=522&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=522
Hali. Nem elég neked kicsizoloka csak felújitó klt? biker -world-ban 8e valamennyi. igaz ott a házat nem adják hozzá
Titkon én is ilyesmin gondolkodtam, csak megerősítésre vártam

Kösz a döntésbeli segítséget is, meg a közbenjárásra vonatkozó felajánlást is.
Igen, eléggé leharcoltnak tűnik: lehet h érdemesebb lenne ebay-en kutakodni.
Ott azért nagyobb a kínálat, és most már a fizetés/postázás sem vészes...
húú, a két smiley-t elb@sztam, nem ilyet akartam..
Szia kutya,

előre is kösz a segítséget. igazából nem tudom, hogy érdemes-e így látatlanban megvenni ezt a cuccot, vagy nézzek szét bontóban? attix1 véleménye, h el van hajolva az egész. és így vakra nem szívesen adnék ki pénzt olyan dologért, ami nem biztos, h jobb, mint a mostani...