Ha jól látom, itt csak felfogatás/csatlakozás szabhatja meg a csere lehetőségét.
Gondolom a ZiZi kormányok kb. egyformák, azzal nem hiszem hogy baj lenne.
A másik felén a csatlakozást kell egyeztetni (bár ahhoz már viszonylag könnyű közdarabot készíttetni.)
Szóval ha el is tér a kettő, nem hiszem h gondot okozna az átalakítása.
ne is mondd: az első szlovák kanyarunk 2oo3-ban úgy ért véget, hogy egy kocsmában 20 forintossal (a 10sk-sal megegyezik a mérete ) etettük a játékgépet, és az így 'nyert' lóvéból tankoltunk, hogy a határig elérjünk benzinnel...
Én már szedtem szét a nyáron pont a benzincsap miatt, mármint akkor szűrőt cseréltem (benzin). Nem nagy ügy, csak tényleg vigyázz a tankra, nehogy elguruljon, és összekarcolódjon.
előre is kösz a segítséget. igazából nem tudom, hogy érdemes-e így látatlanban megvenni ezt a cuccot, vagy nézzek szét bontóban? attix1 véleménye, h el van hajolva az egész. és így vakra nem szívesen adnék ki pénzt olyan dologért, ami nem biztos, h jobb, mint a mostani...
kösz az ajánlatot, érdekel a téma. továbbiakban ne itt, többieket se untassuk az én fékproblémáimmal
részletekről emilben, címem az adatlapomon, thx
Gondolom a ZiZi kormányok kb. egyformák, azzal nem hiszem hogy baj lenne.
A másik felén a csatlakozást kell egyeztetni (bár ahhoz már viszonylag könnyű közdarabot készíttetni.)
Szóval ha el is tér a kettő, nem hiszem h gondot okozna az átalakítása.
jó-e az zzr1100as hengere a zzr400asra és jó-e a FZS1000 hengere a zzr400-ra?
ezek számomra egyelőre még titkok, de valami azt súgja, h itt választ kapok rá
ok, a tank már le van véve.
ha a kábelt nem dugom össze vagy esetleg kontaktos, attól még megy a gép, csak a szintjelző nem...?
mire vigyázz? a nyílt láng használatára, rohadtul
De amire TÉNYLEG vigyázz:
- a szintjelző kábele, és kábele.
- a csap felfekvése és tömítése
- puha szerelő felület (tank fényezése)
egyébként nem vészes a művelet.
kellene egy kis help, mire figyeljek? vagy ne próbálkozzak?
Kösz a döntésbeli segítséget is, meg a közbenjárásra vonatkozó felajánlást is.
Ott azért nagyobb a kínálat, és most már a fizetés/postázás sem vészes...
előre is kösz a segítséget. igazából nem tudom, hogy érdemes-e így látatlanban megvenni ezt a cuccot, vagy nézzek szét bontóban? attix1 véleménye, h el van hajolva az egész. és így vakra nem szívesen adnék ki pénzt olyan dologért, ami nem biztos, h jobb, mint a mostani...