1, az akksit fejre állítod, a bekevert folyadékot tartalmazó műanyagot talpra.
2, az akksit rányomod (fejjel lefele) az akkun lévő nyílások átszakítják a fóliát
3, megfordítod: ekkor a "lé" átfolyik az akkumulátorba.
4, ha lefolyt, leveszed róla, és hagyod 15 percet "szellőzni"
5, lezárod az akksit a fekete műanyag fedéllel, berakod a motorba, és utána 3-4 évre elfelejted !
Megkaptam az aksit Köszi!
Figyelj csak, a savat nekem kell beletölteni? Vagy mi re való az a lötty meg láttam rajta valami fóliát, azt kell letépni és akkor ott belelocsolni?
Általában középkorú, menedzser típusú üzletasszonyok jelentkeznek. Ők elmondják hogy milyen élményre vágynak, én megmondom hogy mennyibe fog neki ez kerülni és hogy hová...öööö...ja hogy a motoralkatrészt kérdezed ?
Azt simán, postán.
Paks - Pest útvonalon meg futárral, ingyen.
zzr1100-ra(95) való,gyári complett kipuff rendszer kellene.(ha vóna)
zzr400 (93) plexire lenne szuksegem!
Ha van itt jelentkezz: belapalffy@yahoo.com
kosz
1, az akksit fejre állítod, a bekevert folyadékot tartalmazó műanyagot talpra.
2, az akksit rányomod (fejjel lefele) az akkun lévő nyílások átszakítják a fóliát
3, megfordítod: ekkor a "lé" átfolyik az akkumulátorba.
4, ha lefolyt, leveszed róla, és hagyod 15 percet "szellőzni"
5, lezárod az akksit a fekete műanyag fedéllel, berakod a motorba, és utána 3-4 évre elfelejted !
kb. ennyi !
Figyelj csak, a savat nekem kell beletölteni? Vagy mi re való az a lötty meg láttam rajta valami fóliát, azt kell letépni és akkor ott belelocsolni?
hát lehet a melóban CMYK színkeveréshez szoktál
Megy a mél !
Akkor adnék a Bp címet,de ide nem szeretném kiírni
Általában középkorú, menedzser típusú üzletasszonyok jelentkeznek. Ők elmondják hogy milyen élményre vágynak, én megmondom hogy mennyibe fog neki ez kerülni és hogy hová...öööö...ja hogy a motoralkatrészt kérdezed ?
Azt simán, postán.
Paks - Pest útvonalon meg futárral, ingyen.
Elküldenéd az e-mail címed sms-ben?
Köszi, Anna