Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez lassan X-aktás sztori lesz...

Javaslom, mosd le fémtisztára az összes alkatrész a lánc bal oldalán. Utána alaposan fújd be a láncot, és menj egy kört.
Magától nem kophat a külső fele, ha valamihez hozzáér, akkor ott nyomot kell h hagyjon a láncsprével.
Kézzel nem tudtam megmozgatni a tengelyt,a lánkereket leszedtem,megnéztem látaszik-e rajta vmi,de semmi.Olajfojást,csorgást sem láttam a tengelynél.
Végignéztem mindent,amibe csak beleérhet a lánc,még a vázat is megnéztem de semmi.
Az első tengely (kislánckerék) nem mozog/lötyög ?

Az olajcserén kívül mást nem csináltak a vason ?
Gyere inkább velünk : almádiba gurulunk Ramm-mal, meg a többi elvetemülttel
Sziaztok!
Ismét a segítségre lenne szükségem,mégpedig sűrgősen,mert elég idegesítő,és érdekes dolog ütötte fel a fejét nálam.A láncom oldalát valami koptatja,nem is kicsit,valamint hogy alacsony, (3-4 ezres) fordulaton tángat.De nem úgy hogy fullad,vagy ilyesmi,hanem "fémesen" azaz simán lehet érezni hogy valami összeér.Néztem,és fogalmam sincs mibe érhet bele a lánc,leszedtem a kis fogaskereket is,nemlátható semmi,de még a kis deklién sem.Sztem ez a 2 probláma egy és ugyanaz,csak nemtudok rájönni hogy mi miatt van.Mindez olajcsere után jelentkezett,nemtudom lehet e valami köze ehhez.Azóta nőtt a motor vibrációja is.
Gyerekek, alakul az idojaras , holnap is kellemes fagypont felettit josolnak es meg Cita gurulas is lesz .
Jonne meg vki rajtam kivul .

Olyan 12:00-korul ram.
Üdv! Most néztem meg az adatlapodon a vasad! Nagyon pöpec! Nem tudom miért, de a fekete (ezüst) olyan férfiasan elegáns a szememben. A motor színe fekete!
ja, a 30-ason hívj!
Peeter, híjjá fő karbiügyben valamikor... vagy ha addig nem, este csörgök én!
Szerintem Érdre menni fogok szombaton - de akkor motorral...

Esetleg a futárunknak oda tudom adni (aki vitte az olajat is Jakunak ) és ha elé ki tudsz menni, akkor ő odaadja Neked !
Valóban azért, az utángyártott nekem is kétezer valamennyi volt.
Ránézésre éppen van különbség, de eddig még jól viselkedett a nem gyári is.
Ah... bocsi... most nézem "Gyári". Akkor azért.
Nekem kellene a szimering, de 2 rugó az új ára. Nem tudom neked miért volt 5.
Erről jut eszembe: Van egy pár gyári teló szimmeringem 1100-hoz, ha esetleg ilyenre vágyik valaki. 5000 körül vettem tavaly, amikor elment az olaj, de mire megjött (3 hét) addigra tettem bele utángyártottat.
Vagy találkozzunk fél úton, de kéne az a cucc!
Ja, meg szólhattam volna, a buli elött is!
Mikor jössz legközelebb pestre?
Baszki, mér' nem szóltál rám két hete ? ( ja, tudom...valami Ildikónak a csinos pofijával voltál elfoglalva )

Itt van nálam a bőr, első nyúzás (legvastagabb) csizmának, mellénynek, ülésnek való, örök életű anyag - bazi vastag ( kb, 2 mm ), fekete.
Helló everibudi!

Valaki újíttatott fel mostanában ülést? Áthúzás, kitömés stb.
Igaz Kutya mondta, hogy van valami lenyúzott bőre, de az mire hozzámkerülne...
Esetleg Budapesten tud valaki olyan helyet, ahol ezt elvállalják?
Grat! Nagyon szép!
Nincs ennél szebb műszerfal.
Itt van még a Xenon, még én sem építettem be (eddig vártam, h kiderüljön: tényleg meg tudnak -e kúrni miatta útközben és/vagy műszakin. Kiderült hogy nem. )
A fékolaj DoT 5.1-es minőségben ( 265 fok forráspont ) 1.6oo.- Ft / fél liter.
Köszi, jelentkezem és akkor talán az elfekvő készletből előkerül a xenyonom is.
Fékolaj mennyibe kerülne?
Na szia!

Tegnap nem tudtam netezni, mert nem volt teleház, de most sikerült feltenni néhány képet! Még a KMX -ről is van itt egy. A képminőség miatt bocsi, de telóval készítettem a képeket!(Ja, ha Én nagy leszek, ZZR1400 leszek... )
Üdv! emcett
...Olajból olyan kéne, ami kibír pár pályanapot is...

Keblemre barátom ! Hurrá, fertőző a hülyeség...

böffentem sorban:

- olaj, ha elviszed innen polcról akkor 3.2oo.- / L, mindent kibír, ezzel nyugodtan pályázhatsz, ilyen van az enyémben is
- szűrő: 1.5oo.- szintén polcról
- gyertya: 1.960.- / db
- légszűrő: 4.440.- ( mosható, ált. csak 24 ezrenként kell cserélni )
- fékolaj: 2 évente kell cserélni, tehát időszerű.

Hát kb. ennyi, ha kell csak szólj, van minden.
Szia Kutya!

Olajcserés (olaj,olajszűrő), légszűrőcserés (asztat se tudom az enyémbe milyen van, mikor, és kell -e egyántalán cserélni?/a 250 -en olajos volt ) cuccokra nekem is szükségem lenne.
Olajból olyan kéne, ami kibír pár pályanapot is.
Kéne még gyertya szett is, ha van.
Jut is eszembe, fékolajat mikor kéne cserélni? (jelenleg 2,5 éves, 7000 km -es)?

Mibe fog ez kerülni?

Előre is köszi!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Mi zalaiak vagyunk ezért vszinü a posta marad, még megbeszélem a tesoval de szerintem igényt tartunk a kedvességedre!
Hamarosan jelentkezem Kösz!