Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat az új jövevényhez!
Jelenleg is Brembo betétek vannak a mocimban. Ha érdekes lehet a véleményem írj vagy leginkább hívj.
Ha valaki mostanában "fékezne" ZZR-t :

szívesen megszponzorálnék (egy féláron eladott fékbettel) egy-két bátor jelentkezőt.
Brembo importőrök lettünk, kéne egy-két referencia, hagyományos és sport/racing fékbetétekre ( viselkedés, melegedés, szubjelktív vélemény stb)

akit érdekel a dolog dobjon egy mailt, és privátban küldök egy kellemes árat, meg az elvárt 'szolgáltatás' mibenlétét

( félreértés ne essék: nem azért kell teszteni mert 'szar' . azért kell róla kézzelfogható tapasztalat, mert némileg drágább holmi mint az itthon megszokott márkák /kb. 10-20 % -kal/ kéne egy kis bíztatás neki... )
Ok, nekem van lánctalam hozzá. Hozd a gépedet, és a Mammiék udvarán átfaragjuk !
khmm...100 lovas hószán...királyság.
Nekem első ránézésre bármelyik jó, főleg egy zdiari motoros szánozás lenne isteni .
Autóval. De hószánozni azt tényleg akarok kint !
És oda motorral akarsz menni, vagy motoros szánnal?
Szerintem jövő hét kedd-csütörtök-szombat jó lehet.

Vagy ha ilyen ütemben szervezkedünk, akkor két-három héten belül Zdiarban is átveheted...
Köszi, király!
Lightos esti szösszenetben benne vagyok!
Mondj egy időpontot, én meg úgy szervezem a tennivalókat.
Szeva,

a holmidat jövő hét elejére tudom összerántani, az árak miatt meg (kell -e mondanom?) ne aggódj .
Átvétel Ok dunában is, akár egy esti történettel kombinálva ( kaja, piázás, reggel haza ) én már savállóból vagyok, mértékkel (khmmm..az meg mi?) jöhet a piázás is...

Ma voltam Dr.Ház-nál. A kimenő vizsgálatok tucatjaiból egynél volt apró gebasz (azt meg kell ismételnem) a bejövők kivétel nélkül hibátlanok !
Úgyhogy két vérvétel, zöld lepel, lábadozás, aztán Gááááááááááááááááááááááááázzzzz
!
Szia Kutya.!

Az alábbi motyókra lenne szükségem: motorolaj (a pályázós fajta ), gyertyák, olajszűrő, fékolaj.
Az átvételt beszéljük meg, esetleg meglátogatlak Dunában, oszt tolunk valami engedélyezett itókát.
Mit mondott Dr House mimden rendben, rajtra kész vagytok?
HÁT EZ ISSSSSSTEEEEEEEEEEN!

alap, h a következőn én is ott akarok lenni
Remélem hogy visszatérő lesz, mert tavaly nagyon jól éreztük magunkat !

Kawa Day képekben itt, itt meg Videóban elbeszélve...
hoppá! ez a Kawa grill ez felkeltette a kíváncsiságomat.

ez vmi visszatérő rendezvény, minden évben van ilyen?
Jéééé, ott a motorom
kösz! először felébresztem hófehérózsikát...
Anno még én "ácsoltam" nekik egy egyszerű honlapot , az elérhetőségeik pedig itt vannak !
emléxem, említetted is a kwakirályt
dunaú...micsoda? nem ugrik be...
Ők is dunaújvárosiak (mint a NagyKirályok úgy rendesen... )

sztem találkoztál már vele: ő volt az épített Z75o-nel a Kawa grillen, a ringen !
azóta nem szeretik a sprotnit

megpróbálom feléleszteni a masinát, Ők helyileg merre vannak?
Igen, nekik rendkívül magas a probléma-küszöbük.

Én is csak egyszer tudtam kiakasztani őket: amikor hínárt, és apróhal-darabokat kellett kipecázniuk a váltóolajamból... na az egy remek túra volt... nekik meg remegett a térdük, és közben velem ordítottak: VAJON MI KERÜL MÉG ELŐ EBBŐL A VÁLTÓBÓL ?
Hát igen Áron és Báró értenek a masinákhoz az biztos még jó hogy pár méterre lakok töllük
lehet az Istenekhez kellene fordulnom?
Nahát...

az azért nem lehet véletlen, ha Áron és Báró bubus neve ezredszer merül fel a Kawákkal kapcsolatban !
Szép jó estét kivánok mindenkinek
Én ugy tudom hogy nincs különbség fékmunkahenger között 1100 és 400 között , ha már az enyim 400-600 -ra simán átlett épitve fennakadások nélkül de tegyük hozzá olyan szerelök is kelletel hozzá mint Áron and Báró Thx
ok, már csak kéne egy emberke, aki tartja az ajtót mikor a zizit háton felhozom az elsőre