Az nem semmi!
Köszönöm, hogy felhoztad a cuccot, és bocsi, hogy nem tudtam én elmenni érte. Nagyon tetszik, és remélem az ülésen is ilyen jól fog mutatni!
Majd köv motoros gurulásunkkor megmutatom, és lerendezzük a többit.
Én ma tekertem 220 km-t a vasba... az utolsó 2-őt szemerkélő esőben, de akkor is HIBÁTLAN K...VA JÓ VOLT !
Az Nagybani - M5 felhajtón sikeresen megcsúszott a hátulja a ZiZinek ( az a hülye döntögetés, hideg aszfalton ) de az őrangyalom épp ott repült, és szerintem Palma-Tex -szel meg hajszárítóval melózott a gumi alatt így elkerültem a crash-t, és a mögöttem jövő Skodás is megúszta egy enyhe szívleállással...
Nah egyszóval faszavót, most már ugyanez kéne, csak mondjuk 18 fokban, napsütésben legközelebb (... és egy ugyanilyen ŐrAngyallal persze )
Hali!Valóban én vok itthon az első tulaj és a előélete is le informálható volt,szintén 1 tulajjal.
8000 ezer valamennyi mérföldel és 1.5 évesen kaptam meg.Fojtás nélküli,leömlőtöl muzzy's rendszerrel érkezett!
Meglehetosen jo volt ma ebben a 15 fokban motorozni...
Mas:
Kutya. ur!
Valoszinuleg kelleni fog az akku, amirol beszeltunk (Yuasa YTX12-BS), ha minden igaz, egy haverom fog arra jarni, es el tudja hozni toled.
Amint 100% a dolog, keresni foglak.
Viszont egyik haveromnak van egy Vespa-ja (is), es abban is doglodik az akkumulator. Annak a cikkszama YB4L-B, erre esetleg tudsz mondani arat?
Koszi!
Kutya! majd lenne pár kérdésem, alkatracokkal kapcs, de lehet felhivlak inkább telón miatta. Lassan kezd javulni az idő
Nekem meg gajjon az akksim
És asszem durván motorhiányom van:
sziasztok!
Kutyával mailoztam...Írta hogy érdekes színe van a motromnak,
nekem nagyon tetszik...egyébként texas állam-ból érkezett és én vok az első gazdija, lassan 3 éve!
2004-es a vas és hibátlan !
Az meg tul messze lesz nekem, visszafele meg odafele is biztos meg hideg lenne . Egy jo kis Szentendre-Visegrad-Esztergom, a Duna napos oldalan -ra gondoltam. Csak legyen szep napos ido .
...a fuel jelzo villogasa valami elektromos prblemat jelent...
Na jól bevásároltál, sajnos.
Ez bizony a tudomány mai állása szerint k...a nagy probléma, mivel szerintem ha nincs üzemanyagszint jelződ, akkor valószínüleg azt jelzi, hogy tankóóni kéne!
Monnyuk vannak nálam okosabbak is itt, többiek?
Gyújtáson indítás előtt villog No para, Menet közben villog No para csak ki fog fogyni a benzin irány a kút vagy tolhatod nemsokára, Folymatosan villog ha van benzined bőven akkor kérdezd kutyát mert az már para.
nemreg lettem egy zzr 600 boldog tulaja:
olvastam rola valahol a fuel jelzo villogasa valami elektromos prblemat jelent. hat peresze hogy villog miutan megvettem!
nagy problemat jelen vagy konnyen olrosolhato?
Hát nekem is elég rejtéllyes a dolog.
A jelölős módszert meg már próbáltam,kicsit a képen is láccik az a kék valami,az azt a célt szolgálta.És sajna még mindig kopik.
Köszönöm, hogy felhoztad a cuccot, és bocsi, hogy nem tudtam én elmenni érte. Nagyon tetszik, és remélem az ülésen is ilyen jól fog mutatni!
Majd köv motoros gurulásunkkor megmutatom, és lerendezzük a többit.