Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..és akkor már itt is..

Nagyon boldog születésnapot az egyik friss ZZR-esnek!
Hátránya: dolgozni kell vele, h beépítsd.

Előnyei:

- kisebb áramfelvétel
- sokkal nagyobb fényerő
- szemnek természetesebb fényspektrum
- szinte nappali fényt ad

Van itt polcon egy ZiZi-be való...aprópénzért
Most kérdeztem le: sztem csak 4-5 hét múlva. Sajnos...
Ez a 4000 a vegleges ara a Vespa akksinak?
Es mikor lenne, ha lenne?
szevasztok!xenon szettet szeretnék a vasra.előnyei?hátrányai?esetleg tapasztalaitok?kössz.
Nahh, már a Hal a tortánban is Tátra Teát szürcsölnek!
Üdv! Lakásfelújítás miatt eladó a vasam! 96-os gyárilag 400as volt, de komplett 600-as blokkot kapott, amit legalizálni is lehet!
Mehet üzembentartóira is 400as papírokkal. Kép az adatlapomon, használtauto.hu-n,kepesmotor.hu-n...
Köszeee meg Robinak is hogy elcipeli nekem
Nekem hozhatnál egyet.
Mikor újra visszakapom a piálási engedélyemet ezzel kínálnám meg a szervezetemet, hogy érezze a törődést.
&Rash: úton az akksid !
A kkor ezért olajos a jeladóm? Nincs mögötte szimering? Szedte már le valaki a jeladót?
Bizony!
Ma vittem el az ülésemet a kárpitoshoz, és péntek reggelre kész lesz!
Este majd teszek fel róla exkluzív fotókat!

Más téma!
Szombaton megyek Párkányba egy kis kirándulásra. Rajtam kívül vegyek még valakinek Tátra Teát?
Így van - gyakorlatilag meg mindegy is.
A '93-2oo1 motor úgy is ugyanaz - tehát csak az állapota számít. Azt meg úgy is látod, akár 94-es, akár 98-as...
Még nem nézegettem, bár már egyszer volt olyan tiszta, hogy el tudtam volna olvasni!
Jó, akkor úgy mondom, hogy az enyimén nem látszik az esetleges évjáratdifi a forgalmi és motor között.
Hali. Ne keseredj el én is igy jártam. De ahogy kutya mondta ha jó árban vetted és meg vagy vele elégedve akkor nincs semmi baj. Legalább az alkatrészek egy kicsit olcsobbak . Meg minek is az a remair
Hát basszus... ma is tanultam valamit. nem is tudom, h örüljek neki, h kiderült, vagy legyek szomorú, h öregebb a vasam, mint amit gondoltam...

Megnézted már a felnijeidet ? Na, ott milyen számokat láttál ?
Bizony bizony...
Bár azt a 99 százalékot nem venném biztosra, mert itt a ZZR körben is van '95-ös a már "új" kasztnival, mint az enyém is!
Igen át.

De legalább nem vagy egyedül - az országban lévő 4oo-asok 99%-ka fiatalított.

Sajnos a Te esetedben ez azt (is) jelenti, hogy másik motorról van szó, mint amit vettél. Ha alkatrészt keresel , akkor 1991/92-eshez ZX400 D modelljelű géphez kérd a holmit - különben nem fog egyezni.

Az 1995-ös ZZR-ek küllemre így néztek ki : ZZR600 - 1993-tól.
óóó, de forgalmi szerint ez 95'ös... vagy engem átb@sztak?
Sajnos a régi ( 90-92 ) ZZR-hez nem készít a K&N - vagy legalább is az európai kínálatban nincs benne

Nincs mese: most már muszáj lesz lecserélned egy fiatalabb 6oo-asra a gépet !
Szia Kutya,

engem mindenképpen érdekelne egy, pont gondolkodtam a k&n szűrőn, szóval hol vehetném át, hogyan és mikor?

adatlapomon látható paripámhoz szeretném.

thx

z
Ha valaki plusz lóerőket szeretne ( és szeret spórolni is )

K & N gyári helyre beépíthető direktszűrő, ZZR 4-5-6oo -hoz. Örök életű, csak tisztítani/impregnálni kell !

Lista ár: 21.210.-
Akciós ár : 14.000.-

Csak 3 db !

( tisztító/impregnáló készlet is lesz folyamatosan: 5.ooo.- helyett 3.5oo.- ért! )
hali. Laza a láncod és a középső sztenderbe beleér Mikor nézed pont rá van állitva ezérz nem látod körbeforgatva.
Megbeszéltük !