Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap megyek Paksra: ha van bármi amivel személyesen közben tudok járni, csak szólj !
Igen, azt írta a zizis márkatárs, h sérült pl. a teteje a fékolaj-tartájnak.
egyébként Paks a város, csak elég bizonytalan vagyok, érdeme-e megvenni a mostani rossz helyett egy másikat, ami szintén nem hibátlan...
Mit jelent a "vidék" ? Hátha valamelyikőnk a közelében lakik...
Szerintem el van hajolva amint látszik is a képen. Lehet venni felújitó készletet. Bár abban a ház nincs benne csak a kar mantyuk.
Sziasztok Szakik,

ismét segítségeteket kérném:

a főfékmunkahengeremet cserélnem kell, és fel is ajánlottak egy '92-es zzr600-ról lebontottat 8eFt-ért.

szerintetek megéri ennyiért?

para az, h nem tudom lecsekkolni, mert vidéki az áru, postán küldenék el nekem, ha kérem...
MKB Veszprém - Ademar Leon : 28-26

Szép volt, Fiúk!

IGAZI SPORTEMBEREK vagytok! Így, csupa nagybetűvel!

Udv mindenkinek.
Egy pici tortenelem annak aki szereti-birtokolja.
zzr1100

Szeles utat mindenkinek.
Áhh, nem volt már itt semmi az éjszaka!
Nem tudom, hogy mikor megyek arra legközelebb, de már csak motorral szeretnék, mert azok a kanyarok autóval semmi élvezetet nem adnak!
De majd akkor megoldjuk neked is a szesz kérdést!
Na látom még időben leléptem innen, mert tegnap késő este kezdett itt b..i meleg lenni. Egyébként meg autóban simán (mármint ülnék mögötte), bár ha úgy veszi a kanyarokat mint motorral, akkor feltuningolom a biztosításomat. Esetleg kizárjuk a legveszélyesebb tényezőt, vagyis Kutya. végig előttünk megy.
Na most buktam el a következő alkalomra ígért itókát.
Bocsi Rami, legközelebb már több pénzel megyek, és gondolok Rád is! De semmi buzulás!
Nem az Ildikó volt!
De kocsival vágtunk neki a túrának! Azért elsőre nem a motorozás árnyoldalát akarom neki megmutatni, mert amit átéltünk a plusz négybe, azt nem kívánom senkinek!
Te is szerettél volna Peeter mögött ülni mi? kis simulós
hát nem... változnak a dolgok, de sajna nem minden jó irányba.

na ezt az értekezést majd folytatjuk (vagy nem ), én most lécelek.

mindenkinek celebektől mentes yo éjt és további yo hétvégét kívánok.
Igen, valahogy elvesztegettük az ilyen neveket.
Anno egyik cimborám volt Korzikán motorozni ( jó 10 évvel ezelőtt ) és mivel egy kukkot nem beszéltek franciául, kézzel-lábbal magyaráztak az étteremben.

A pincér visszakérdezett hogy honnan is jöttek - ők válaszoltak - mire tálcástól ugrott a levegőbe a tag és üvöltött : Puskaaas, futbóóól....

Valószínűleg nem a mai magyar focira gondolt ő sem
Németországban dolgoztam, amikor Puskás elment. bementem dolgozni, a szállodaigazgató odajött hozzám, és szomorúan mondta: Zoltan, Puskas ist tod... félhangosan mondta, de 2 kollégám (1 német és 1 fülöp-szigeteki!) jött oda, hogy tényleg? ismerték, és sajnálják.

hát ennyi... néha nem is akarom tudni, merre tart ez az egész.... elkeserítő.
a tegnap-hoz még pár : Tunyogi, Darvas, Járóka, Karády, Drapál, Puskás, Orszánszky, Kuksi, Radics, Alfonzó, Bencsik Samu - a lista szinte végtelen.

Ha ma körbenézek, tényleg elkeserítő.

A média tele a fossal, a Pribojszki Matyihoz hasonló géniuszok ( akik ilyen csodákra képesek ) meg nyomtalanul tűnnek el, és amíg külföldön arcról ismerik őket - itthon a többség azt sem tudja kicsoda...

szégyen b+...
most, hogy itt értekezünk, csináltam egy gyors számvetést, lehetne a címe: tegnap és ma

most csak azt néztem, ki mit mutatott fel, függetlenül a stílustól, amit képviselt, hogy politikai, vallási és egyéb kanyarjai hova vezettek, nem érdekes, de érdemes az összehasonlítás:

tegnap:

Zorán, Edda, Kovács Kati, Bródy, Illés, LGT, Hobo, Deák Bill, Hofi, Kabos, Koncz Zsuzsa, R-Go, Hungária, Latabár, Zenthe Ferenc és még sokan mások...

ma:

fekete pákó, kovácsovics fruzsina, gáspár laci, no thenx, márk, győzike, másik márk, delhusa gjon, voksán virág, zimány linda és társaik, soma, norbi.... sajnos itt is még sokan mások

asszem, akik az első csoportban vannak, időt állók, van, aki már 30 éve is azt csinálta magas színvonalon, amit ma is... de a második bandában lévők közül kire emléxik bárki is majd 30 év múlva?

Nahát...az a lányka nagyon szerethet Téged, ha a tíz fokban, hóban-fagyban ekkora motorozásra indult Veled !

Véletlenül nem Ildikónak hívják ?

Persze jó kortyolgatást a Tátra teából - de előre szólok, aprókat szürcsölj: jövő kedden jön haza a prof. és akkor megtudom a műtét (remélem mihamarabbi) időpontját !
Úgyhogy most pár ( 1-2? ) hónap kényszerszünet, aztán újra Gooooooo...Táááátraaa !
Szép jó estét!
Megjártam ma Párkányt, egy tündéri lánnyal!
A Duna-Ipoly Nemzeti parkon át mentünk odafele, ahol jókat szoktunk kanyarogni Visegrád és Szentendre között, de gondolom ezt nem kell bemutatni senkinek. Na, ezen az úton ma, 10 centis hó és jég volt, úgy hogy senki ne mennyen arra, hogy guruljon egyet, akármilyen jó ide lesz!
Visszafele nem is arra jöttünk...
Ellenben egy pohárka Tátra teát szürcsölök miközben gépelek, és visszaemlékezek a Tátra túránkra! Köszi Kutya!
Ram, bocsi, de nem tudtam neked hozni, mert nem volt több valutám...
Egy kis tájkép a visegrádi fellegvárból...
hát ez az... és ő a tv riporter... a média képviselője... csoda, hogy a szart szórják szét a tévének nevezett csodadoboz segítségével?
Hogy mennyire igazad van : egy kis csapat horgász versenyt rendezett anno, nagyrészt jótékonysági céllal. Főleg színészeket - énekeseket hívtak meg, jöttek is szép számmal + média persze.
Ebéd után páran jelezték, hogy nekik menniük kell - gyorsan közös fotó, kézfogás, és tűz: már száguldott is kifelé Vikidál Gyuszi autója, benne a színészekkel, jó nagy port felkavarva maga mögött.

Erre az egyik okos-aranyos kereskedelmi TV riporter(?) kiscsaj: - Nahát...láttad az az izééé hogyishívják...az az öreg tudjátok...hogy milyen jól vezet egy lábbal is !

Többen a helyszínen kómába estek, a nagy többség csak simán agyhúgykövet kapott a hallottaktól...
Igen, a blogod vezetett tegnap-tegnapelőtt Billhez, meg a zenéjéhez, meg a rozsdás hangjához... bejött:-)

nálunk az a lényeg, h szar legyen, lehetőleg nagy mennyiségben jusson el minél több emberhez, és akkor lesz vkiből ikon... legyen valóságsó-szereplő, egyen idióta műsorokban nyers marhanyelvet mondjuk békaszemmel stb és akkor ismert ember, SZTÁR lesz belőle.

azok pedig, akik tényleg értéket alkotnak, maradandót hoznak létre, ismeretlenek...

Deák Billt munkásságát nem ismertem alaposan, de a felszínes ismereteim róla elegek voltak ahhoz, h tiszteljem... nálam pár évvel fiatalabbak már sztem azt sem tudják, ki az a Deák Bill... (pedig nem is vagyok olyan öreg )

a lényeg, hogy most nótenxért, tokyo hotelért, megasztárokért (gáspár laciiiiii?) meg hasonló hulladékokért kell meghalni, akikről 5 év múlva senki nem fogja tudni, hogy kicsoda... vagy olyan emberekből kell sztárt, ikont csinálni - köszönet a kereskedelmi televíziózás áldásos tevékenységének - mint győzike, vagy márk (ki az?), valkó eszter! és sajnos még tudnánk sorolni....
( adatlap: Senki nem kért személyi számot Tőled. De egy keresztnév, egy megye, és egy-egy fénykép sokat lendít a kommunikáción, és ez még nem azt jelenti hogy azonnal adathalászok fognak megrohanni... Ennyi bele kell hogy férjen )
Érdekes, nálam pont fordítva: nehezen írom, le de talán a legjobb motor amivel valaha mentem ! ( és jajj nekem, csak leírom: jobban bejön mint a ZZR 14oo ! ööö...ne üssetek )

És az ára ? Nos, a tengerentúlról, kb 700 km-t futott példányt importáltak tavaly augusztusban, az 1.800.000.- Ft volt akkor.

Én kicsit sem találtam soknak érte, még ha a járulékos költségeket ( 3-5oo EFt ) hozzáadjuk, akkor sem.
Még életemben nem ültem olyan motoron, amivel ennyire az első másodpercben összeszoktam volna. Kakucson, a Kawa napon rendesen jöttek fényképezni a szervezők: a harmadik körben a célrará bal/jobbot végig csúszáshatáron, full ledöntve vettem - pedig se GTR-t nem láttam még közelről, sem Kakucson nem jártam előtte

Jó motor az na: és ZZR szív dobog benne ( még ha a frankó váltó csattogást ki is szűrték belőle...egyszerűen nem passzolt a stílushoz )
Beszélgettem ott egy tulajjal: neki már 7000 km volt benne, hasonlóan áradozott tőle, pedig nem éppen kezdő motoros volt már ő sem.