Ezidáig kilométer, évjárat függvényében ettől csak drágábbal találkoztam. Egyébként nekem is csak feketében tetszik, de barátságos ez a szin is, valóban elég érdekesre sikeredett a kinézete. Lehet ezért is volt ilyen rövid ideig gyártás alatt. Ráadásul semmivel nem tud többet mint az 1100 és jobban is kivánja a benzint.
Meglepően olcsók ezek, valószínűleg a kinézete miatt nem fogy.
Riácska sok kilométert beletett már, svájci hágókon és Zürich-B.p. expresszben is - engem már meggyőzött...
Mégiscsak kell nekem egy ilyen. Pedig már letettem erről a modellről mert annyira nem volt tetszetős, de ez rettent jól néz ki és az ára se rossz. Már csak a lottón kéne nyerni, mer péz az a legkevesebb. http://www.motorhirdetes.com/r...
A konzolt nem tudom, hogy jó-e 400-ashoz, de ha egyszer felém gurulsz (bp II. ker), ránézhetjük. Elvileg csak az 1100-eshez írják. Itthon az euromotor foglalkozik kappával.
Ha jól emlékszem, a csillapítás keméynségét szabályozza.
Általában az idősebb példányokon már erősen tömítetlen állapotban szokott lenni, ergo nem igazán végzi a feladatát.
Egyébként -ha működik- nem rossz dolog. Akár egy benzinkúton is tudsz 2személyhez, utashoz hangolni.
Köszi szépen srácok a sok linket,hosszászólást!A kifújást nekem sem ajánlották,azaz inkább nem volt aki elvállalja,és igen nagyon éles a törés töb helyen is,elég necces lenne kicibálni.Sajnos.
Sztem egy amíg nem találok egy másik,használható tankot,elvagyok ígyis vele.Kevesebbet tankolok,de sűrűbben.
Jah,és mióta készlett azaz dec.19 óta majdnem 1000 km van benne.
Ezt hidegen ki nem huzigálják az tuti. Ha telibe festeted akkor melegen megközelítőleg helyre lehet tenni, de kell rá majd gitt rendesen. Meghát valszeg kisebb lesz a tankod űrtartalma
Ha tudsz olcsón bontott tankot, szerintem is azzal jársz a legjobban. De ha van ügyes kasztnis ismerősöd akinek van oxigén felszerelése és elég jó a szeren megpróbálható. Mi etz tankon csináltunk ilyet anno. De ki kell mosni rendesen a tankot a benzingőztől, különben kinyilik mint a rózsa ha láng éri.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogy tudnám szertintetek hejrehozni a tankomat,mert van rajta 1 tenyérnyi "horpadás".
Szerencsére nem jukadt ki.
Hali. Hogy honnan van a lemez ill a cső. Maradék. Egy elöző munkábol maradt. Minden rendes vaskereskedésben lehet venni saválló lemezt igaz egy egész táblát adnak úgy meg nem nagyon éri meg. Az áraát sajna már nem tudom. Polírt neki és fénylik. Elözöleg már beszéltek erről valami légtechnikai cég méretre is ad Nézz vissza
Köszi. A régi kipufi lett leboritva. Én csináltam Vagy is a munkatársaimmal. 2 sör 2 feles volt az ára. A csövet esztergáltattam hozzá az semm volt több. Ugy hogy kb 1500ft ból meg volt plusz az anyag(:
Akkor bizony Téged most nagyon utálunk...