Kép nem jött. Hétfőn küldöm. Még nem számoltam össze - de azok az árak ami írtam, + 2000-2500 körül postaköltség.
Elviszed egy (Kawában is jártas) szerelőhöz. Meghallgatja, rámér a kompresszióra: az sem biztosítás, de valamit mutat.
Megnéztem, darabonként a következő ZZR400-as gyári áttétel van polcon :
Ez 15-ös első és 46-os hátsó lánckerék külön, plusz az 530-as O Ringes lánc. Ez 26.020.- Ft így együtt.
De mivel ez alig különbözik végáttétel szempontjából a 600-asétól ( 16-48 ) én inkább azt ajánlanám, főleg az ára miatt. De a Te döntésed, amit kérsz én azt hozom.
...Mennyi is az ára?120/60-R17.. - Nem, a váltó mérete. 11o/7o-17. 14-ből megáll. Ha a gyári mérethez ragaszkodsz, akkor Conti RoadAttack a legjobb ár/érték arányban.
..Lámpában hogyan tudsz segíteni?.. - Lejössz hozzám, amikor vizsgáztatnád. Itt nem fogják nézni.
..Olajszűrő, levegőszűrő, az kell. Csomagküldés az megoldható?.. - Természetesen megoldható.
..Első, hátsó lánckerék,lánc? Mennyibefáj?.. - Ha jó Neked áttételben a 600-as szettje ( kicsit hosszabb, 120-nál csak 6ezret forog vele a gép, és kicsit kevesebbet eszik ) azt tudom jó áron adni, 24.600.- ért. ( D.i.D lánc, JT kerekekkel )
Ha rövidebb, egyedi áttétel kell, akkor darabonként véve kb. 2-3 ezerrel hosszabb árban a lánc + E-H l.kerék.
Szólj ha bármelyik kell, és regisztrállak a rendszerben nálunk. Onnantól folyamatosan tudsz 30% kedvezménnyel vásárolni, bármilyen motor- vagy autóalkatrészt ( DE CSAK AMÍG ZZR-ES VAGY ! )
Lámpafetéken én is gondolkodtam, de szerinet az elég sokat elvesz a fényerőből (oszt mi motorosok úgyis szinte láthatatlanok vagyunk), plusz nekem előtte valamin nem keveset kéne gyakorolnom.
Hali. Az első gumin még gondolkozom igen túrázásra kell. Mennyi is az ára?120/60-R17
A kuplung karnak csak annyi a baja a menet kopott ki már kész is van.
Lámpában hogyan tudsz segíteni?
A mobil1 10w-40 olaj jó? Ezt használom a kocsiba ebből van is még.
Olajszűrő, levegőszűrő, az kell. Csomagküldés az megoldható?
Első, hátsó lánckerék,lánc? Mennyibefáj?
Itt küldök egy képet a móciról. Valóságban sokkal lepukkantabb
bbzz@citromail.hu
Nézd má, hogy beárulja magát. Szerintem egyébként nem a szemeddel van baj, hanem azzal, hogy még két személlyel is tök közelre világított. "40 évesen" aaaz lehetetlen vazz linkeld be légyszíves az ifjuság forrásának GPS koordinátáit is . (Érzed, hogy próbálok javítani.)
Egyébként, én is ott érdeklődtem, de mondták, hogy csak motorokhoz (pl. Suzuki(azért érzed megint)) tartanak első irányjelzőt füstszínűben, Kawasaki ZZR -hez nem .
Elviszed egy (Kawában is jártas) szerelőhöz. Meghallgatja, rámér a kompresszióra: az sem biztosítás, de valamit mutat.
- olaj
- szűrők
- láncszett
Ez 15-ös első és 46-os hátsó lánckerék külön, plusz az 530-as O Ringes lánc. Ez 26.020.- Ft így együtt.
De mivel ez alig különbözik végáttétel szempontjából a 600-asétól ( 16-48 ) én inkább azt ajánlanám, főleg az ára miatt. De a Te döntésed, amit kérsz én azt hozom.
Nos, melyik legyen ?
Az egy pólusú (én azzal jártam a 4kilóssal is) 7.300.- a 4db-os szett japán NGK-ban. A két pólusúból pedig 8.990.- a szett.
- név
- cím
- telefonszám
- motor típusa
- évjárata ( ha van, akkor egy képet is!)
- rendelt alkatrész neve, darabszáma.
Ha megjön 10-ig, akkor még ma el tudom lökni a postára !
..Lámpában hogyan tudsz segíteni?.. - Lejössz hozzám, amikor vizsgáztatnád. Itt nem fogják nézni.
..Olajszűrő, levegőszűrő, az kell. Csomagküldés az megoldható?.. - Természetesen megoldható.
..Első, hátsó lánckerék,lánc? Mennyibefáj?.. - Ha jó Neked áttételben a 600-as szettje ( kicsit hosszabb, 120-nál csak 6ezret forog vele a gép, és kicsit kevesebbet eszik ) azt tudom jó áron adni, 24.600.- ért. ( D.i.D lánc, JT kerekekkel )
Ha rövidebb, egyedi áttétel kell, akkor darabonként véve kb. 2-3 ezerrel hosszabb árban a lánc + E-H l.kerék.
Szólj ha bármelyik kell, és regisztrállak a rendszerben nálunk. Onnantól folyamatosan tudsz 30% kedvezménnyel vásárolni, bármilyen motor- vagy autóalkatrészt ( DE CSAK AMÍG ZZR-ES VAGY ! )
NEEEEEMMMM ! Motorba nem teszünk autó kenőanyagot ! Kinyírod vele a kuplungodat.
A kuplung karnak csak annyi a baja a menet kopott ki már kész is van.
Lámpában hogyan tudsz segíteni?
A mobil1 10w-40 olaj jó? Ezt használom a kocsiba ebből van is még.
Olajszűrő, levegőszűrő, az kell. Csomagküldés az megoldható?
Első, hátsó lánckerék,lánc? Mennyibefáj?
Itt küldök egy képet a móciról. Valóságban sokkal lepukkantabb
bbzz@citromail.hu
( Internet , Lengyelül = Laptóóóp-póóóznaaaa )
Egyébként, én is ott érdeklődtem, de mondták, hogy csak motorokhoz (pl. Suzuki(azért érzed megint)) tartanak első irányjelzőt füstszínűben, Kawasaki ZZR -hez nem .
http://tutilampa.extra.hu./