Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is köszönöm MIndenkinek a hétvégét,
nálam 850km 5,6L-es fogyasztás lett
és a képek:
Szerencsésen megérkeztünk mi is tegnap este, ami nem kevésen mulott mert mire kiértem lengyel honba lefutott a hátsógumi, közepén elő került az acélcord szálak egy része. Mégsem birta ki a szezont ez a hátsó, pedig biztam benne. Bosszant is amiért nem cseréltem le és beárnyékolta a kinti hangulatom ez a könnyelműség.
Többet kellene kanyargós helyen járnom, mert a széle még teljesen jó, csak a sok autópálya valahogy megzabálta a közepét. De szerencsére nem csalódtam a Conti RoadAttac-ban, némi defektspray támogatással simán hazahozott problémamentesen. Bár a Tátrai részeken kanyargásoknál húztam a seggem, nehogy megadja magát, de kibirta. Végülis ez 17 ezret birt, az előzőt 16-nál cseréltem egy szög miatt.
Ettől eltekintve nagyon jó volt, csak meglehetősen hideg volt az idő. De legalább szárazon megusztuk.
Nagyon szép hely ez a Krakkó, tiszta, nyugodt város rengeteg látnivalóval.
Nem vészes az 500 km / nap, igazából ha tegnap nincs hazafelé a sötétben bóklászás este, akkor el sem fáradok benne.

És a többieknek csak bő 800 volt - az meg végképp kibírható, főleg ilyen jó társaságban és szép helyeken!
Szerencsénkre nem esett, és a hőmérséklet is 4 és 12 között volt! Én már mindent felvettem, hogy ne fázzak reggel, még a pizsamámat is! Reggelre még egy korty "tea" segített volna!
6 db ZZR volt igy is
Ha tudtunk volna meg dud, jaku es en is jonni kilenc darab lett volna
Csak en tudom menyire sajnalom h nem tudtam jonni
Faztatok? Menyire oltoztetetk be?
2 nap 1000 km, sok volt? egy kicsit annak tunik nekem. esotok volt?
Kutyabácsi mégegyszer köszönjük a szervezést,a remek felvezetést,a hangulatot..... utóbbit minden résztvevőnek is Aki nem jött el,tényleg bánhatja...mert nagyon jó volt.

Till
Elvileg igen. De valami nem ad eleget, mert lámpa nélkül hazajöttem 70 km-t
fene abba, aki nem tuggya pórázon tartani a kutyáját na, zsír h keréken maradtál.
akksitól leállt a motor? menet közben nem a generátor adja a krafot?

jó lehetett, de nem sajnálom, mert meglett a helye a pénznek, amit erre költöttem volna
A szívdobogás egy erős szerpentinen volt lefele jövet, amikor a Kutya kergetett , benéztem egy féktávot és a szemközti füvön álltam meg. Még jó hogy a szalagkorlát előtt volt egy sáv földkupac! De talpon maradtam.
Az aksim meg a hazaúton úgy döntött, hogy nem ad elég energit és leállt a motor. Kikötöttünk minden fogyasztót, és úgy hazáig kibírta.
Tényleg sajnálhatja az aki lemaradt.
Megnéztük, de nem nagyon volt olyan állapotban, hogy megvettem volna. Kicsit szedett vedett volt szó szerint.
Oksi köszi!
Ma kimérem mi a szitu, aztán csörgök, hogy mire jutottam.
Peeter,... mi a helyzet a zx-el amit megnéztél? ...megveszed?
éétem, tényleg k.jó lehetett...csak két kérdésem lenne: a szívdobogástól kisült Peeter akksija?
Rammstein hogy érezte magát a póznán?
Annyi történt hogy..öööö... egyenes - kanyar-kanyar-kanyaaaaarrrrr...peeter-féktáv-padka-mur
va-föld-szívdobogás...zizzer-ellenkormányozás-ramms
tein-póóóznaaaa-gorall tál.

Becherovka-sör-Tatransky Caj...aszpirin.

3 fok.

Uhh..k...va jó volt
mi a csöcs történt?
különben is meséljetek!
Peeter !

Találtam -viszonylag- olcsón, gyári akksit. Ugyanaz, mint amit Laci adott Neked tegnap - 14.040.- a listaára, én 9.000.- ért kapom. Természetesen ennyiért adom Neked is - ha kelleni fog.

Remélem a fesz.szabályzód megúszta a dolgot - bár a tünetekből -sajnos- úgy láttam hogy nem
én sprint rs-t olvasok a farokról
Fasza lehetet a túra nagyon! A Triumph melyik tipus?
Üdv! Eladó lett a mocim! 96-os 600-as blokkal friss kpm-es műszakival új akksi,olaj,fékbetétek,légszűrő...
Irányár:590e 70/3650837
Kép az adatlapon.
Jó kép! Fotozz.hu -ra vele, de rögvest !
Én is éppségben hazaértem. Kutya, köszi a hétvégi túravezetést! Felejthetetlen hétvégén vagyok túl. Jó pihenést mindenkinek!
A székesfehérvári különítmény is szerencsésen hazaért, bár mi nem úsztuk meg eső nélkül.
Remek túra volt, nagyon jól éreztük magunkat, jó csapat jött össze szép létszámmal.

Kutya: Köszönjük a kiváló szervezést és túravezetést, tényleg minden nagyon jó volt.
Lemaradt