Szerencsésen megérkeztünk mi is tegnap este, ami nem kevésen mulott mert mire kiértem lengyel honba lefutott a hátsógumi, közepén elő került az acélcord szálak egy része. Mégsem birta ki a szezont ez a hátsó, pedig biztam benne. Bosszant is amiért nem cseréltem le és beárnyékolta a kinti hangulatom ez a könnyelműség.
Többet kellene kanyargós helyen járnom, mert a széle még teljesen jó, csak a sok autópálya valahogy megzabálta a közepét. De szerencsére nem csalódtam a Conti RoadAttac-ban, némi defektspray támogatással simán hazahozott problémamentesen. Bár a Tátrai részeken kanyargásoknál húztam a seggem, nehogy megadja magát, de kibirta. Végülis ez 17 ezret birt, az előzőt 16-nál cseréltem egy szög miatt.
Ettől eltekintve nagyon jó volt, csak meglehetősen hideg volt az idő. De legalább szárazon megusztuk.
Nagyon szép hely ez a Krakkó, tiszta, nyugodt város rengeteg látnivalóval.
Szerencsénkre nem esett, és a hőmérséklet is 4 és 12 között volt! Én már mindent felvettem, hogy ne fázzak reggel, még a pizsamámat is! Reggelre még egy korty "tea" segített volna!
6 db ZZR volt igy is
Ha tudtunk volna meg dud, jaku es en is jonni kilenc darab lett volna
Csak en tudom menyire sajnalom h nem tudtam jonni
Faztatok? Menyire oltoztetetk be?
2 nap 1000 km, sok volt? egy kicsit annak tunik nekem. esotok volt?
Kutyabácsi mégegyszer köszönjük a szervezést,a remek felvezetést,a hangulatot..... utóbbit minden résztvevőnek is Aki nem jött el,tényleg bánhatja...mert nagyon jó volt.
A szívdobogás egy erős szerpentinen volt lefele jövet, amikor a Kutya kergetett , benéztem egy féktávot és a szemközti füvön álltam meg. Még jó hogy a szalagkorlát előtt volt egy sáv földkupac! De talpon maradtam.
Az aksim meg a hazaúton úgy döntött, hogy nem ad elég energit és leállt a motor. Kikötöttünk minden fogyasztót, és úgy hazáig kibírta.
Tényleg sajnálhatja az aki lemaradt.
Annyi történt hogy..öööö... egyenes - kanyar-kanyar-kanyaaaaarrrrr...peeter-féktáv-padka-mur
va-föld-szívdobogás...zizzer-ellenkormányozás-ramms
tein-póóóznaaaa-gorall tál.
Találtam -viszonylag- olcsón, gyári akksit. Ugyanaz, mint amit Laci adott Neked tegnap - 14.040.- a listaára, én 9.000.- ért kapom. Természetesen ennyiért adom Neked is - ha kelleni fog.
Remélem a fesz.szabályzód megúszta a dolgot - bár a tünetekből -sajnos- úgy láttam hogy nem
A székesfehérvári különítmény is szerencsésen hazaért, bár mi nem úsztuk meg eső nélkül.
Remek túra volt, nagyon jól éreztük magunkat, jó csapat jött össze szép létszámmal.
Kutya: Köszönjük a kiváló szervezést és túravezetést, tényleg minden nagyon jó volt.
nálam 850km 5,6L-es fogyasztás lett
és a képek:
Többet kellene kanyargós helyen járnom, mert a széle még teljesen jó, csak a sok autópálya valahogy megzabálta a közepét. De szerencsére nem csalódtam a Conti RoadAttac-ban, némi defektspray támogatással simán hazahozott problémamentesen. Bár a Tátrai részeken kanyargásoknál húztam a seggem, nehogy megadja magát, de kibirta. Végülis ez 17 ezret birt, az előzőt 16-nál cseréltem egy szög miatt.
Ettől eltekintve nagyon jó volt, csak meglehetősen hideg volt az idő. De legalább szárazon megusztuk.
Nagyon szép hely ez a Krakkó, tiszta, nyugodt város rengeteg látnivalóval.
És a többieknek csak bő 800 volt - az meg végképp kibírható, főleg ilyen jó társaságban és szép helyeken!
Ha tudtunk volna meg dud, jaku es en is jonni kilenc darab lett volna
Csak en tudom menyire sajnalom h nem tudtam jonni
Faztatok? Menyire oltoztetetk be?
2 nap 1000 km, sok volt? egy kicsit annak tunik nekem. esotok volt?
Till
akksitól leállt a motor? menet közben nem a generátor adja a krafot?
jó lehetett, de nem sajnálom, mert meglett a helye a pénznek, amit erre költöttem volna
Az aksim meg a hazaúton úgy döntött, hogy nem ad elég energit és leállt a motor. Kikötöttünk minden fogyasztót, és úgy hazáig kibírta.
Tényleg sajnálhatja az aki lemaradt.
Ma kimérem mi a szitu, aztán csörgök, hogy mire jutottam.
Rammstein hogy érezte magát a póznán?
va-föld-szívdobogás...zizzer-ellenkormányozás-ramms
tein-póóóznaaaa-gorall tál.
Becherovka-sör-Tatransky Caj...aszpirin.
3 fok.
Uhh..k...va jó volt
különben is meséljetek!
Találtam -viszonylag- olcsón, gyári akksit. Ugyanaz, mint amit Laci adott Neked tegnap - 14.040.- a listaára, én 9.000.- ért kapom. Természetesen ennyiért adom Neked is - ha kelleni fog.
Remélem a fesz.szabályzód megúszta a dolgot - bár a tünetekből -sajnos- úgy láttam hogy nem
Irányár:590e 70/3650837
Kép az adatlapon.
Remek túra volt, nagyon jól éreztük magunkat, jó csapat jött össze szép létszámmal.
Kutya: Köszönjük a kiváló szervezést és túravezetést, tényleg minden nagyon jó volt.