hooooooooooooogyne.. főleg amikor a kapitányt fosztom meg a ruháitól, nem?
na.. ne offold itt szét a topikot, mert aztán miattad is én kapom a pofámra...
Rosszul látod - nem bi ( tapasztalataim szerint nem is kell. Amióta a céges öreg szekérben H4 xenon van, soha nem járt refin. )
Autóst megkérdeztem neked mindjárt !
H4 Xenon szett: izzó, trafó (már a kis trafós, alig foglal helyet ) beépítő készlet, garancia stb.
15.000.- Ft a készlet - most kapunk 10 csomagot úgymond 'kipróbálásra', ezeket beszer. áron, 9.500.- Ft ért odaadja a cég.
Akinek más tipusú a FŐfényszórója ( ) az természetesen ugyanilyen áron kapja a H1, H7 stb készleteket is.
Egyetlen feltétel : rövid, 1-2 mondatos visszajelzés a beépítés könnyű/nehéz voltáról, a használat közben tapasztaltak stb.
Aki szeretne, az iratkozzon fel a listára: ( ööö...én ilyen kis izé, lista-mániás vagyok )
Javaslom akkor, a szoba beosztásokat egymással párosítsátok ki - én akkor úgy foglalom, hogy Rammstein+neje egy szoba, magunknak is egy és a további 6 embernek 3 szoba, két-két ember szobánként.
én itthon vagyok, én itt nem tudok offolni:P
na.. ne offold itt szét a topikot, mert aztán miattad is én kapom a pofámra...
- kutya. - 1db
- Gambesz - 1db
Én sem járok refivel, de amikor vettem csak bi-t tudtak hozni motorosban(ennek hosszabbak a kábelei).
Motorhoz is lesz jövő héttől Bi-Xenon H4 - az 22.500.- helyett 18.000.-
Autóst megkérdeztem neked mindjárt !
Nekem uilyen van a ziziben és k@rva yóó. Szerintem.
Ja és rendesen van fénye.
Ez bi xenon?
h4 autóst is tudsz szerezni?
H4 Xenon szett: izzó, trafó (már a kis trafós, alig foglal helyet ) beépítő készlet, garancia stb.
15.000.- Ft a készlet - most kapunk 10 csomagot úgymond 'kipróbálásra', ezeket beszer. áron, 9.500.- Ft ért odaadja a cég.
Akinek más tipusú a FŐfényszórója ( ) az természetesen ugyanilyen áron kapja a H1, H7 stb készleteket is.
Egyetlen feltétel : rövid, 1-2 mondatos visszajelzés a beépítés könnyű/nehéz voltáról, a használat közben tapasztaltak stb.
Aki szeretne, az iratkozzon fel a listára: ( ööö...én ilyen kis izé, lista-mániás vagyok )
- kutya.
Csak a fehér-kékre.
Nem aludhatnék inkább a csajokkal?
Egyébként ok a szobafoglalás.
Ok így ?