Nekem az országút ( szombati piac/forgalom stb. beleszámítva a 41 km 30-35 perc volt múltkor.
Autópályán a 41 km, 130-cal haladva bő 15 perc csak - és az a 'veszély' sincs hogy szétszakad a társaság és ezért kell valahol várni/keresgélni.
Plusz a hazaúton is jól jöhet - mert ha időben végzünk , akkor Ruzomberoktól van 3 különböző alternatíva is hazafelé, ami tud érinteni pályát.
De ha senki nem akar pályázni az sem gáz, döntsétek el: én csak javaslom, itt nincs diktatúra.
Igazából időben csak 15-30 percet spórolunk, a nagyobb 'haszon' az ideg meg a fáradtság mellőzése, amit a 11 ember összetartása okozna egy nagy forgalmú, lámpás/nyüzsgő útvonalon.
Kicsit későn zártuk le a végleges létszámot, ennek megfelelően a szállás sem volt már - annyira - üres, mint múlt heti érdeklődésünk idején.
Az állás a következő:
Tudnak fogadni minket, - sőt várnak is - de csak 4 + 4 + 3 fős szobát tudnak már rendelkezésre bocsátani !
Amennyiben valakinek gondot okoz a 'többes alvás', ott helyben tudunk rögtönözni, és másik háznál külön kétágyast szervezni - egy-egy üres szoba mindig akad. Itt pedig nem gáz lemondani 1-2 főt a 11-ből arra az egy éjszakára.
Ez a szállás adott - és ha mindenkinek megfelel ez - akkor itt a motorok zárt udvarban lesznek éjszakára ( Papi reggel ad majd jégkaparót is ! ) és elég közel leszünk bolthoz/étteremhez/kocsmához hogy nyugodtan sörözzünk mondjuk vacsora mellé egyet - és ne kelljen feltétlenül motorral mennünk.
Kb. ennyi - ha bármi észrevétel van csak szóljatok! ( Már csak hármat kell aludni - haladó extasy fogyasztóknak már csak egyet... )
Gooooo... ZZR club menni Szlovákia !
Tátrai őszi túra: 2008.09. 13-14
Kutya. ( 2fő ) - ZZR600 - felvezető motor
- ZizZeR, Anta ( 2fő ) - ZZR400
- Till ( 2 fő ) - szuka 750 - záró motor
- Peeter ( 1 fő ) - ZZR400
- RamAir (1 fő) - ZZR600
- Attila (1 fő) - Triumph
- PéLaci (1 fő) ZZR400
- MI 1fő ZZR250
Oksi köszi.
Meg most nézem térképen, hogy arra a 41 kilóméterre vegyünk matricát a pályára? Pályán kívül is tudunk haladni rendesen szerintem. Vagy időben mennyit nyernénk vele?
Kutya. ( 2fő ) - ZZR600 - felvezető motor
- ZizZeR, Anta ( 2fő ) - ZZR400
- Till ( 2 fő ) - szuka 750 - záró motor
- Peeter ( 1 fő ) - ZZR400
- RamAir (1 fő) - ZZR600
- Attila (1 fő) - Triumph
- PéLaci (1 fő) ZZR400
- MI 1fő ZZR250
Kutyával megbeszéltem, hogy 3/4 8-8 körül értek az M3 gödöllői kijárathoz. Ott csatlakozom. Ne gyertek le a pályárol, majd vhogy úgy állok, hogy látszódjak.
Tényleg? Mocis autópálya "matricát" kúton is lehet venni, vagy csak mobil/átutalás?
Figyi Kutya!
Szombaton tudsz hozni egy darabkát abból a bőrből, amiről beszéltünk ülésáthúzás ügyben? Ha egy 2x2cm-es darabkát ki tudsz vágni, az tökéletes lenne. Megnézném milyen az anyaga.
Néztem most az időjárást, és szombat reggel lesz egy kis eső, de még délelőtt észak felől el is megy. Úgy hogy lehet hogy egy kicsit vízesek leszünk induláskor.
xenon kawába igaz valamivel fel kell dobni ezeket a zbr vagy zzr vagy mi a csuda a nevük motorokat
Már előre stresszelek ugyan is zárómotor leszek és több száz kilóméteren keresztül nézhetem a zzr fenekeket...megalázó.....hisz normál esetben csak egy felvillanás erejéig látom miközben előzök
Kutjabácsi sajna nem tudtam Ármos Zolihoz kimenni de telefonon dumáltunk egy alkalommal lemegyek dunába ha Zoli is kinnt lesz a pályán....
Naon várjuk a szombatot
Autópályán a 41 km, 130-cal haladva bő 15 perc csak - és az a 'veszély' sincs hogy szétszakad a társaság és ezért kell valahol várni/keresgélni.
Plusz a hazaúton is jól jöhet - mert ha időben végzünk , akkor Ruzomberoktól van 3 különböző alternatíva is hazafelé, ami tud érinteni pályát.
De ha senki nem akar pályázni az sem gáz, döntsétek el: én csak javaslom, itt nincs diktatúra.
Igazából időben csak 15-30 percet spórolunk, a nagyobb 'haszon' az ideg meg a fáradtság mellőzése, amit a 11 ember összetartása okozna egy nagy forgalmú, lámpás/nyüzsgő útvonalon.