Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meddig kellene leérnem du? vagy szabit kellene kivennem, ami már alig van?
Tényleg: mikor megyünk földvárra tyúkolni ?
2 napja foglalkozom a Monster NRG-vel, de már rajonganak értem:
dubpages
akkor "veszek" mellé még egy új duke-ot
Minek vesződni hülye tárgyi dolgokkal: simán járj ilyen fényezéssel, virtuális motoros-találkozókra
akkor nyomtatom 1:1-be és összeorigamizom
merszipokú
Ok, hagyd így akkor !
Ez valóban igy van
valljuk be, ez így g.ci jól néz ki
Az én gépem sajnos eladó házvásárlás miatt. Ha érdekel az adatlapon van fönn kép és e-mail-en is tudok küldeni, mivel sürgős és itt a szezon vége akciósan 450000-ért árulom. Ha érdekel keress meg elérhetőségeim is fönn vannak az adatlapon.
Köszi szépen az infót! Még nem döntöttem véglegesen,de hajlok a kawa felé!
ja, mondjuk így ez elég kibaxós... émmá detoxba feküdnék, ha nem kaptam vóna meg a gépet 2 hónappal ezelőtt, bele is nyomtam 2800-at fiatal vagy émmegmá öreg, vígasztaljon, h nekem is ösze kell szednem a pénzt sulira. 1ébként használt gumával már lenyomtam 6-8 ezret, most is az van a gépen.
Ez igaz, de én nyáron sem motoroztam szinte semmit, mert a hengerfej ekkor lett felujitva, és néhány alkatrészt elég lassan jött meg májusban hajtottam talán utoljára a paripát. Jelenleg egy gumicsere kellene, meg ingyen tankolás, de jelenleg felesleges 50ropim nincs sajna, és asszem a Road Attackból nem engedek, eddig minden minőségi alkatrész került bele, használtat nem veszek-ez is az én hülyeségem
megtarthatod,mé kell bohócmotort csinálni szegény klr-ből
úgyis vége a szezonnak hamarosan, legalább nem olyan xar az időzítés mint nálam
thx, erre gondoltam én is megnézek pár színt, hogy hogy áll néki

ja, aki váciúti felüljárónál 14ezernél váltott el nem én vótam
Srácok, szomorú hírt kell közölnöm: Nemnagyon fogok mostanában motorozni a kib@szott egyetem miatt. Sajnos a költségtérítés elviszi az összes pénzemet, és nem lesz zseton egy-két hónapig, uh majd csak a hidegben fog hasítani a Zizi
Nektek jó motorozást, élvezzétek amig lehet
Dub! Szerintem monster esetleg átszinezve a fehérhez
A monster meg sztem fura lesz fehér alapon.
Ha nem kell a JoeBar akkó mindjárt kitöröltetem a hsz-t , és megcsinálom januárban magamnak, a KLR650-re
Ettől a joebartól sztem jó kötsögös lenne a fehér..
Fotósopiba rádobom a monstit azt meglájjuk. Kősz.
Én a fehér alapra egy Joe-Bar logo-t tennék, abból is a Kawa H2 modellt - az mindent visz!
Ha a "régi időkre" akarod akkor Team Eckl felirat, és Fuchs embléma.

Ha 'trendi' akarsz lenne, akkor meg a 'Monster' embléma, az idén nagyon hasít
ez a monster nem olyan rossz, de lehet vicces lenne egy race-sponsor 95-ös zzr-en nem?
hát eztet így én is megtaláltam. igazából valami fő motívum kéne a gép oldalára, ami jól
is néz ki pl:
Na mi az - pályagépet építesz a 2009 es Kawa estekre ?