Minek az oda ?! Különben is: földvár Neked közelebb van mint Sanyiék üzlete...
Szóval gyertek le (jó sokan!) Hondával pörögni ( Zizzer: a TRX700RR Neked kitűnő tanuló quad ! Kb. olyan mint motorban a Busa ) Te Dub meg gyere velük a Kis Herceget felpróbálni !
Ezúton szeretnénk meghívni Önt, családját, valamint ismerősét szeptember 20-21-én megrendezésre kerülő nyílt hétvégénkre, ahol olyan programok közül választhat, mint pl. tesztmotorozás, új típusok: a DN-01, valamint a Honda új quadjának, a TRX700XX bemutatása stb. A tesztvezetésben a következő motorok vesznek részt: CBF600SA, CBR1000RR, XL700VA, CBR600RR, valamint a DN-01 és TRX700XX.
Ezenkívül elkezdődtek az óriási, több típusra is kiterjedő őszi akcióink, mint CBR1000RR (2008-as modell), CBR600RR (2008-as modell), valamint CBF600S/A, XL700V/A, VFR800/A és szinte az összes OFF ROAD termékünkre.
Valamint a készleten lévő kiegészítőkre, bukósisakokra, motoros és Off Road ruházati termékekre óriási év végi kedvezményekkel várjuk kedves ügyfeleinket.
A részletekről érdeklődhetnek a helyszínen.
Kiskunhalas, 2008. szeptember 15.."
A nyáron jó buli volt, szerintem most is ott leszünk!
Ha gondoljátok, a télen elkezdhetjük leszervezni - és persze motorral/anyagiakkal/szabival - felkészülni a májusi kanyarra. Alapvetően 'ugyanaz' a feeling mint a Tátra - azzal különbséggel, hogy több pénzből, sokkal több és hihetetlenül JOBB minőségű szerpentin található.
( A vasárnap délutáni, Teplicei felfutó kint is megtalálható - csak ott kb 90 km hosszú ) És ez csak egy hágó a tucatnyiból.
A várhatóan hűvös idő miatt a sátrazást alapból kilőném - Faaker környékén tudok olcsó szállást ( 20 EUR alatt garázzsal, reggelivel ) az Olasz részre kell még kitalálni valami elfogadható megoldást ( régen bevált szállásunk 'kicsit' megdrágult amióta Garda felkapott hely lett, a 4-6 főnek az apartman 90 - 150 EUR-ba kerül most már... )
Szóval ilyen tervek vannak, de ezt ráérünk még februárig kigondolni
Riát a motorosok.hu-ról ismerem, illetve néhány túra ajánlatát láttam, innen is kaptam kedvet. Nos ez még nekem is csak távlati, de a Dolomitok is érdekel. Nekem sem fér bele több külfüldi nagyobb túra egy szezonba, kettőnél, úgyhogy ha pl. megyek veletek a megv alósuló Dolomitokhoz akkor Alpok kilőve jövőre. De majd meglátjuk, mindenesetre én imádom a hegyvidékeket, alapjában véve bárhová szivesen megyek ha van rá időm és lehetőségem.
Ria már átküldte a leginkább ajánlott svájci hágók-útvonalak listáját: régóta gondolkozom rajta. Esetleg átküldhetem Neked - ő azt hiszem szinte minden Svájcban található hágót bejárt a ZZR-rel, és dokumentálta is nagy részét.
Az ottani kemény árak, és a Júlia-Alpok ill. Dolomitokhoz fűződő szerelmem akadályozza -egyelőre- a svájci kört. Én 2010-re gondoltam megvalósítani.
Jövőre egy május 25-31. ( még turista és tömeg mentes ) Júlia Alpok - Dolomitok - Garda tó 5-6 napos kör, és egy jún. 22 - 28 Lengyelország - Tátra gyalogtúra/motorostúra fele-fele út ami biztos.
Ha ezek mellé belefér időben/pénzben még egy külföld, akkor bármi jöhet - de én ezzel a kettővel is 'jól el leszek' ha úgy valósul meg, ahogy gondolom.
Gondoltam is rátok, mivel azon a részen látni rengeteg szálláshelynek beillő házat. Remélem legközelebb ha mentek nem jön közbe semmi és tudok veletek motorászni. Jövőre gondolkodom egy svájci hosszú hétvégén az alpokban, de azt az ottani klima miatt nyárra kell időziteni. Mit szóltok hozzá?
Sziasztok!
Jó lehetett a túrátok.Sajna,hogy én is lemaradtam pedig egy éve terveztem.
De pont most volt lehetőségem megcsinálni a tengeri kapitányi vizsgát.
Megvan végre
Jövőre irány a tenger
Szóval gyertek le (jó sokan!) Hondával pörögni ( Zizzer: a TRX700RR Neked kitűnő tanuló quad ! Kb. olyan mint motorban a Busa ) Te Dub meg gyere velük a Kis Herceget felpróbálni !
"...Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk meghívni Önt, családját, valamint ismerősét szeptember 20-21-én megrendezésre kerülő nyílt hétvégénkre, ahol olyan programok közül választhat, mint pl. tesztmotorozás, új típusok: a DN-01, valamint a Honda új quadjának, a TRX700XX bemutatása stb. A tesztvezetésben a következő motorok vesznek részt: CBF600SA, CBR1000RR, XL700VA, CBR600RR, valamint a DN-01 és TRX700XX.
Ezenkívül elkezdődtek az óriási, több típusra is kiterjedő őszi akcióink, mint CBR1000RR (2008-as modell), CBR600RR (2008-as modell), valamint CBF600S/A, XL700V/A, VFR800/A és szinte az összes OFF ROAD termékünkre.
Valamint a készleten lévő kiegészítőkre, bukósisakokra, motoros és Off Road ruházati termékekre óriási év végi kedvezményekkel várjuk kedves ügyfeleinket.
A részletekről érdeklődhetnek a helyszínen.
Kiskunhalas, 2008. szeptember 15.."
A nyáron jó buli volt, szerintem most is ott leszünk!
( A vasárnap délutáni, Teplicei felfutó kint is megtalálható - csak ott kb 90 km hosszú ) És ez csak egy hágó a tucatnyiból.
A várhatóan hűvös idő miatt a sátrazást alapból kilőném - Faaker környékén tudok olcsó szállást ( 20 EUR alatt garázzsal, reggelivel ) az Olasz részre kell még kitalálni valami elfogadható megoldást ( régen bevált szállásunk 'kicsit' megdrágult amióta Garda felkapott hely lett, a 4-6 főnek az apartman 90 - 150 EUR-ba kerül most már... )
Szóval ilyen tervek vannak, de ezt ráérünk még februárig kigondolni
Addig is egy kis kedvcsináló - Best Of Alpin Biker-Roads
Az ottani kemény árak, és a Júlia-Alpok ill. Dolomitokhoz fűződő szerelmem akadályozza -egyelőre- a svájci kört. Én 2010-re gondoltam megvalósítani.
Jövőre egy május 25-31. ( még turista és tömeg mentes ) Júlia Alpok - Dolomitok - Garda tó 5-6 napos kör, és egy jún. 22 - 28 Lengyelország - Tátra gyalogtúra/motorostúra fele-fele út ami biztos.
Ha ezek mellé belefér időben/pénzben még egy külföld, akkor bármi jöhet - de én ezzel a kettővel is 'jól el leszek' ha úgy valósul meg, ahogy gondolom.
Szóval a képek : Itten vannak !
Jó lehetett a túrátok.Sajna,hogy én is lemaradtam pedig egy éve terveztem.
De pont most volt lehetőségem megcsinálni a tengeri kapitányi vizsgát.
Megvan végre
Jövőre irány a tenger
Még élek!
Nézem a képeket, amik fantasztikusak és irigykedem 1000-el!
Nem semmi!
Jó kis túra lehetett!
Üdv Mindenkinek jók legyetek.
Pussz Kill Bill ;-***
Cserébe fogadja el eme portrét magáról
Még egy pár fotó
túlmentem rajt már nem akartam visszamenni, csak a második hídról csináltam képet
http://maps.google.com/maps?f=...