Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsésen megérkeztünk Nagyon nagyon jó volt Többi fotót lemezre kiírom és eljuttatom nektek.Jó éjt mindenkinek....azt hiszem senkit nem kell elaltatni

Üdv Till
Itthon.

1003 km.

Két nap alatt.

Alvás...kivagyok... köszi mindenkinek aki eljött - pár szót mondanék is mielőtt eldőlök.

- PÉLDÁS viselkedésű, KIEMELKEDŐEN fegyelmezett , és nagyszerű csapat volt együtt a hétvégén. Rég nem tapasztaltam ilyen jól együtt motorozó csoportot, le a kalappal mindenki előtt - főleg az extrém körülmények miatt.
Ahhoz képest, hogy több 'első bálos' résztvevő is volt, mindannyian profi viselkedéssel mutatkoztak be.

Köszönöm Rammsteinnek a segítséget, a többieknek pedig ( még egyszer ) a példás viselkedést, és a nagyszerű hangulatot. Akár hogy gondolkozom, hirtelen nem jut eszembe a közelmúltból , ennél jobban sikerült túra - pedig volt egy pár, elhihetitek... Kösz mindenkinek.

És persze: "LAPTOOOP ! PÓÓÓZNAAA! "
Hali!
Én is megérkeztem, köszi a közreműködést mindenkinek, életem eddigi legjobb túrája volt! Köszönjük Kutya a vezetést, és mindenkinek, hogy személyével emelte a két nap hangulatát!
Ez a hazaút azért vicces volt! Bánkról vak sötétben, lámpa nélkül... De megúsztam épségben!
hazaértem köszi
bravo!
Hi All!
Épségben hazaértünk.

Nagyon jó volt a túra! Köszi mindenkinek, de elsősorban Neked kutya. .
Peeter: haza értél a géppel? Többiek?
Kutya!

Küldtem egy mailt. Nézd meg.
Sziasztok
Sajnos eladásra kerül a motor
Hogyha érdekel valakit az nyugodtan szóljon, mert minél előbb elviszi valaki, annál előbb tudunk másikat venni
http://www.motorhirdetes.com/r...
Ugye milyen jó, hogy szóltam?
Uhh.. bazz bent hagytam az üzletben a Fuxlánc-sprét !

Mindegy a Valvoline-ból maradt még itthon, azt elviszem magammal !
Láncsprajt hoz valaki? Mert ha igen, akkor én nem hozok...
Oké, akkor várunk majd reggel.

Én most jöttem haza pénzváltásból, meg vettem én is az OBI-ba vegyvédelmi esőkabátot! Szépen fogunk kinézni, ha szükség lesz rá, mert az enyém sáárga!

Na, megyek, bedobok egy pizzát, aztán szunya, mert reggel hosszú út áll elöttünk!
Tankolni gyakran megállunk, a leginkább 'szomjas' motorhoz igazodva. ( remélhetőleg ez 150-200 km között lesz )
Kint érdemes (szlovák) koronával fizetni: egyszerűbb, és a számolással/váltással sem fognak átvágni.

Mint írtam ezt ELŐRE tegye meg mindenki - a határ mexűnésével nem tudom, a pénzváltó megmaradt -e a füleki várnál...

Reggelizés érzésre, ahol a csapatnak eszébe jut - nézelődni pedig végképp ugyanez. Az igazán szép helyeken úgy is megállunk útközben. A kutak mindegyikén isteni szendvicseket kapni, alig 40 koronáért - de persze lehet készülni is egy-egy szendviccsel otthonról.

Kb. ennyi, ha bármi kérdés van még akkor nyomjátok: igyexem válaszolni mindenre.
oks 6:45
6:10-6:15kor indulok M1M7ről (elvileg 22perc), ha nem akkor csörgök reggel

Tankolás, nézelődés, reggelizés mikor/hol van tervezve?
jelenleg még telitankkal vagyok ugyan, de hegymenetben nekem nemszerencsés a telitank
fizetni csak koronával lehet vagy eurót, forintot is szeressék?
MI!
Ha tudsz írj be, hogy akkor holnap reggel várjunk rád Pélacival a Kerepesi úti mekinél 3/4 7-kor?
Nem a nagy parázslott hanem a kicsi. A nagy meg sem mukkant. Ha vissza raktam a sima izzót, az meg világított normálisan. Az nem lehet tompított, mert annyira szarul világított, mint egy 5w-os izzó.
Igen a helyén próbáltam ki. Nem tudom mi lehet.
Azért csodálkoztam én is, mert rosszul nem lehet összeszerelni. A tompítottnak meg a refinek is meg van a helye a kapcsrajzon. Így elvileg rosszul nem lehet összeszerelni.
máshol is vannak még képek, majd duB átdobja a linket + jelszót hozzá...
Szerintem ugyan arról beszélünk, kib...ot csunya zőőőd, a zsebében meg rengetek kémcső volt. Eddig nem tudtam mért!
A célnak viszont megfelel. Ha ezt a felhők meglátják, tuti menekülnek.
Aha, köszi (legalább is, amit beraktál ide, máshol is vannak?).
Ezek legalább a buli elején készültek. A végefeléről remélem nincs.
Egyszer esőben, VV ( vegyvédelmi ) ruhában jött a cimborám velünk. Matt fekete undorító VF 1000 honda, V V egybe algazöld ruha, a kapucni ÖSSZEHÚZVA (!) a sisakon, és csak a sötétített plexi láccott ki az amőba jelmez alól.

Beértünk egy kis faluba: rendesen megijedtek a népek az UFO-tól...
képet/képeket láttad?
Vettem speciális esőruhát, direkt ZZR-re kifejlesztve : Baumax: vízálló munkavédelmi ruha 2020 Ft (alsó+felső) . Ajánlom mindenkinek . Borzasztó ződ színe van, ne csak én nézzek ki hülyén.
Gambesz!
Én is igy jártam, az autómba levő xenonnal, tompi volt refi csak pislogott.
Aztán a megfejtés az lett hogy másképp volt bekötve az autóba a világítás, és a xenonon megcseréltük a vezetékeket aztán jó lett(inkább bízd szakira nehogy a trafó elsüljön,nagyot tud rúgni).
Csak 3 órámba került -5 fokban de jó lett.
A mocinál viszont jó lett elsőre szüszmékelt
A a bekötést a csatlakozók miatt nem lehet elkefélni.

Túrázók!
Szép napot, széles utat nektek.
Ja és vigyázzatok 1másra!
Jó utat ! Itt ugyan csepeg most vmi nyál, remélem holnapra ez jól meggondolja magát...

Én a metneten nem látok ilyen vészes időt kintre - sőt most még fagyot sem jelez - de ott majd úgy is jól kiderül
Gondolom a csomagolás dátumát jelentheti. Mindegy - ne pazarolj időt rá.
Kedden küldök egy másikat, ezt meg csomagold vissza a dobozába. Természetesen ingyen kivisszük pestre a csere-darabot is.