Szerencsésen megérkeztünk Nagyon nagyon jó volt Többi fotót lemezre kiírom és eljuttatom nektek.Jó éjt mindenkinek....azt hiszem senkit nem kell elaltatni
Alvás...kivagyok... köszi mindenkinek aki eljött - pár szót mondanék is mielőtt eldőlök.
- PÉLDÁS viselkedésű, KIEMELKEDŐEN fegyelmezett , és nagyszerű csapat volt együtt a hétvégén. Rég nem tapasztaltam ilyen jól együtt motorozó csoportot, le a kalappal mindenki előtt - főleg az extrém körülmények miatt.
Ahhoz képest, hogy több 'első bálos' résztvevő is volt, mindannyian profi viselkedéssel mutatkoztak be.
Köszönöm Rammsteinnek a segítséget, a többieknek pedig ( még egyszer ) a példás viselkedést, és a nagyszerű hangulatot. Akár hogy gondolkozom, hirtelen nem jut eszembe a közelmúltból , ennél jobban sikerült túra - pedig volt egy pár, elhihetitek... Kösz mindenkinek.
Hali!
Én is megérkeztem, köszi a közreműködést mindenkinek, életem eddigi legjobb túrája volt! Köszönjük Kutya a vezetést, és mindenkinek, hogy személyével emelte a két nap hangulatát!
Ez a hazaút azért vicces volt! Bánkról vak sötétben, lámpa nélkül... De megúsztam épségben!
Sziasztok
Sajnos eladásra kerül a motor
Hogyha érdekel valakit az nyugodtan szóljon, mert minél előbb elviszi valaki, annál előbb tudunk másikat venni http://www.motorhirdetes.com/r...
Tankolni gyakran megállunk, a leginkább 'szomjas' motorhoz igazodva. ( remélhetőleg ez 150-200 km között lesz )
Kint érdemes (szlovák) koronával fizetni: egyszerűbb, és a számolással/váltással sem fognak átvágni.
Mint írtam ezt ELŐRE tegye meg mindenki - a határ mexűnésével nem tudom, a pénzváltó megmaradt -e a füleki várnál...
Reggelizés érzésre, ahol a csapatnak eszébe jut - nézelődni pedig végképp ugyanez. Az igazán szép helyeken úgy is megállunk útközben. A kutak mindegyikén isteni szendvicseket kapni, alig 40 koronáért - de persze lehet készülni is egy-egy szendviccsel otthonról.
Kb. ennyi, ha bármi kérdés van még akkor nyomjátok: igyexem válaszolni mindenre.
oks 6:45
6:10-6:15kor indulok M1M7ről (elvileg 22perc), ha nem akkor csörgök reggel
Tankolás, nézelődés, reggelizés mikor/hol van tervezve?
jelenleg még telitankkal vagyok ugyan, de hegymenetben nekem nemszerencsés a telitank
fizetni csak koronával lehet vagy eurót, forintot is szeressék?
Nem a nagy parázslott hanem a kicsi. A nagy meg sem mukkant. Ha vissza raktam a sima izzót, az meg világított normálisan. Az nem lehet tompított, mert annyira szarul világított, mint egy 5w-os izzó.
Igen a helyén próbáltam ki. Nem tudom mi lehet.
Azért csodálkoztam én is, mert rosszul nem lehet összeszerelni. A tompítottnak meg a refinek is meg van a helye a kapcsrajzon. Így elvileg rosszul nem lehet összeszerelni.
Szerintem ugyan arról beszélünk, kib...ot csunya zőőőd, a zsebében meg rengetek kémcső volt. Eddig nem tudtam mért!
A célnak viszont megfelel. Ha ezt a felhők meglátják, tuti menekülnek.
Egyszer esőben, VV ( vegyvédelmi ) ruhában jött a cimborám velünk. Matt fekete undorító VF 1000 honda, V V egybe algazöld ruha, a kapucni ÖSSZEHÚZVA (!) a sisakon, és csak a sötétített plexi láccott ki az amőba jelmez alól.
Beértünk egy kis faluba: rendesen megijedtek a népek az UFO-tól...
Vettem speciális esőruhát, direkt ZZR-re kifejlesztve : Baumax: vízálló munkavédelmi ruha 2020 Ft (alsó+felső) . Ajánlom mindenkinek . Borzasztó ződ színe van, ne csak én nézzek ki hülyén.
Gambesz!
Én is igy jártam, az autómba levő xenonnal, tompi volt refi csak pislogott.
Aztán a megfejtés az lett hogy másképp volt bekötve az autóba a világítás, és a xenonon megcseréltük a vezetékeket aztán jó lett(inkább bízd szakira nehogy a trafó elsüljön,nagyot tud rúgni).
Csak 3 órámba került -5 fokban de jó lett.
A mocinál viszont jó lett elsőre szüszmékelt
A a bekötést a csatlakozók miatt nem lehet elkefélni.
Túrázók!
Szép napot, széles utat nektek.
Ja és vigyázzatok 1másra!
Gondolom a csomagolás dátumát jelentheti. Mindegy - ne pazarolj időt rá.
Kedden küldök egy másikat, ezt meg csomagold vissza a dobozába. Természetesen ingyen kivisszük pestre a csere-darabot is.
Üdv Till