A fevonó ( tavaly ) 3000 Ft körül volt ( lentről, a Kőpataki tóig ) onnan a libegő azt hiszem 800Ft ( 2000 méterre ) ill. a csúcsra még onnan 5000 Ft körül, az utolsó pár száz méter, a nagy felvonóval.
De azt én nem erőltetném: általában 5-6 órát kell várni rá - mi is "csak" 2000-ig szoktunk felmenni, az megvan fél óra alatt, a többi időt meg el lehet motorozni.
Igen megéri : 760 Ft, és ezért 120 km autópályahasználat 'jár' amivel egy fél órát simán spórolunk - ismerve a Kerepesi - 3-as út - stb. tempóját.
Minden megspórolt negyed / fél óra jól fog jönni kint: én legalább is szívesebben állok meg szájtátani/szerpentinezni még 1et/fényképezni párat, mint itthon szívni helyette a forgalomban.
Kutya. ( 2fő ) - ZZR600 - felvezető motor
- ZizZeR ( 1fő ) - ZZR400
- Till ( 2 fő ) - szuka 750 - záró motor
- Peeter ( 1 fő ) - ZZR400
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
Akik jöttek volna ismerősök, a második figyelmeztetésre sem jeleztek vissza, hogy jönnének, úgy hogy kihúztam őket. Csak én jövök...
Mindenki fixálja részvételét SZERDA REGGELIG, ill. hogy milyen módon/elhelyezéssel kíván szobát foglalni ( a szoba 3 ágyas - kb. 1400 Ft / fő, de ha valaki egyedül kíván aludni, akkor 2 személy árát kell fizetnie a szobáért ! )
Hétvégére mindkét meteo zavartalan napos időt jósol, szlovákia területére 8/22 fokos, a hegyvidékre 1/17 fokos hőmérséklettel.
Peeter: Iu.: Nekem nem kell külön ágyas szoba, majd alszok azzal akivel egy szobába leszek. Nem horkolok, úgy hogy már jónak számítok!
- Kutya. ( 2fő ) - ZZR600 - felvezető motor
- Peeter ( 1 fő ? ) - ZZR400
- + ? fő a jövőhéten meglesz
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
Mindenki fixálja részvételét SZERDA REGGELIG, ill. hogy milyen módon/elhelyezéssel kíván szobát foglalni ( a szoba 3 ágyas - kb. 1400 Ft / fő, de ha valaki egyedül kíván aludni, akkor 2 személy árát kell fizetnie a szobáért ! )
Hétvégére mindkét meteo zavartalan napos időt jósol, szlovákia területére 8/22 fokos, a hegyvidékre 1/17 fokos hőmérséklettel
Peeter: Iu.: Nekem nem kell külön ágyas szoba, majd alszok azzal akivel egy szobába leszek. Nem horkolok, úgy hogy már jónak számítok!
- Kutya. ( 2fő ) - ZZR600 - felvezető motor
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
Akik jöttek volna ismerősök, a második figyelmeztetésre sem jeleztek vissza, hogy jönnének, úgy hogy kihúztam őket. Csak én jövök...
Hétvégére mindkét meteo zavartalan napos időt jósol, szlovákia területére 8/22 fokos, a hegyvidékre 1/17 fokos hőmérséklettel.
sztem jó volt, nálunk így megy de má láttam hogy harapni fox
egyébként az a kóbász meg télleg úgy nézett ki mint a kutyakaja
grillterasz:
1. terasz nem vót
2. 20 liter olajfürdő mióta grill
Igen az erős volt. Tudjuk le azzal, hogy Galla sírva dobta el a mikrofont, amikor a sült*kolbászosnál sorba állva elkezdted ordítani hogy: KUTYA-KAJA, KUTYA-KAJA !
Táv: 17 km ( Fejér-Tolna megye közigazgatási határát átszelve )
Szükséges intézkedések: teli tank, biztosítás, túranapló a sok esemény rögzítésére, rendőri fel- és levezetés stb.
Csak teli tankkal, friss gumikkla felszerelt motorokat várunk, az útközbeni javításokhoz olajok, szűrők, tartalék főtengelyek rendelkezésre állnak.
Ún. 'IronButt' túra lesz: tehát EGY HUZAMBAN teljesítjük a 17 km-t ! Csak az jöjjön, akinek van ilyen jellegű tapasztalata, figyelem - nagy kitartást igénylő túra!
Mindenkit szeretettel vár a rendezőség, és Dinnyés László...
De azt én nem erőltetném: általában 5-6 órát kell várni rá - mi is "csak" 2000-ig szoktunk felmenni, az megvan fél óra alatt, a többi időt meg el lehet motorozni.
Minden megspórolt negyed / fél óra jól fog jönni kint: én legalább is szívesebben állok meg szájtátani/szerpentinezni még 1et/fényképezni párat, mint itthon szívni helyette a forgalomban.
Kutya. ( 2fő ) - ZZR600 - felvezető motor
- RamAir (1 fő) - ZZR600
- Attila (1 fő) - Triumph
- PéLaci (1 fő) ZZR400
- MI 1fő ZZR250
Adtam nevet is a +1 főnek . Szoba beosztással kapcsolatossan nincs különösebb igény, mi nem kérünk külön, vagy egyágyas szobát.
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
- PéLaci (1 fő) ZZR400
- MI 1fő ZZR250
Tudja valaki hogy mennyibe kerül a felvonódíj a Lomnici csúcsra? //csak kósza gondolat - így is meglesz a magasssági rekord ;)
-autópályakerülés Hatvanig megéri?
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
- PéLaci (1 fő) ZZR400
Szobabeosztás lényegtelen, ahova kerülök ott alszok, csak legyen hol aludni.
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
- Peeter ( 1 fő ? ) - ZZR400
- + ? fő a jövőhéten meglesz
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
Hétvégére mindkét meteo zavartalan napos időt jósol, szlovákia területére 8/22 fokos, a hegyvidékre 1/17 fokos hőmérséklettel
- RamAir - ZZR600
- + 1 fő - Triumph
Szerintem a TESCo még bele is menne a szponzorálásba! Én felkeresném őket!
egyébként az a kóbász meg télleg úgy nézett ki mint a kutyakaja
grillterasz:
1. terasz nem vót
2. 20 liter olajfürdő mióta grill
Na azok a fejek, minden pénzt megértek...
már a morzsinál eljáccottam a bizalmat, úgyhogy nem kockáztatok
Dunaújváros - Dunaföldvár - 17 km ! ( nem kicsit örültem, hogy címnek nem eccerűen csak 'kutya-ól" -at írtál... )
Submission: BP-DUV kutyarezidencia
"Transz-megyei megyei ősz túra"
Táv: 17 km ( Fejér-Tolna megye közigazgatási határát átszelve )
Szükséges intézkedések: teli tank, biztosítás, túranapló a sok esemény rögzítésére, rendőri fel- és levezetés stb.
Csak teli tankkal, friss gumikkla felszerelt motorokat várunk, az útközbeni javításokhoz olajok, szűrők, tartalék főtengelyek rendelkezésre állnak.
Ún. 'IronButt' túra lesz: tehát EGY HUZAMBAN teljesítjük a 17 km-t ! Csak az jöjjön, akinek van ilyen jellegű tapasztalata, figyelem - nagy kitartást igénylő túra!
Mindenkit szeretettel vár a rendezőség, és Dinnyés László...