Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv

elöször is jo túrázást nektek ! nekem meg holnap jön meg az uj gumim ami michelin power pilot lesz persze 2ct-s :) kiváncsi leszek rá ! majd kommentálok! na széles utat mindenkinek. csáó
Az időjárás továbbra is tökéletes kint - rajzolni nem lehetne szebbet: délután 18 fok, napsütés.
Ok, rögzítettem - a határon találkozunk. ( Ha késnénk, akkor próbáld meg addig visszafoglalni a füleki várat. Hátha... )
És továbbra is várom a két fennmaradt ember ( ill. kapcsolat-tartóik ) visszajelzését, hogy ők hol-mikor kívánnak csatlakozni.
Szerintem 8-ra ott leszünk az M3 - 21-es út kereszteződésében. +/- 10 perc.
OK, akkor bonyolítsuk:

1, Dunaújváros, OMV , 06:30 - kutya. - 2 fő
2, Érd, jet(i) kút - 7:00 - RamAir + Rammstein és Rammstein-né
3, M3 Shell : ide akkor jön valaki ?
4, M3 - 21-es út kereszteződés: Peeter és PéLaci ( kapcsolattartó - Peeter )
5, Salgótarján, határ - Zizzer

A melltartósok ( Triumph ) hol szeretnének csatlakozni ?
Ha tényleg szivatni akarjátok magatokat énis szívesen veletek tartok
Peeter te honnan indulsz?, én M1M7-től, valahol Pesten a 3as mentén talizhatnánk
ha jól saccolom 8:00?kor már a 21esen kellene lenni, az 7:00?körüli Pesti indulás?
Én veled tartanék, tudunk az M3 és 21-es út találkozásához. Nem nagyon szeretem az autópályát, meg mire elérem, már Gödöllőt el is hagytam. Szerintem telefonon még egyeztessünk!

A szobabeosztás teljesen mindegy.
Én a 21-es úton csatlakoznék az M3-as lehajtás után közvetlenül. Nekem nem érdemes pályán menni. Egy időpontot kérnék, hogy mikor lennétek ott.
Hy!

Mi Székesfehérvárról megyünk, csatlakozási pontnak jó lenne az érdi Jeti kút (volt ilyen lehetőség ugye ), tehát pályamatrica mindenképp kell.
Hi kutya.!
Megnéztem, hol érdemes találkoznom a csapattal. 9:00-ra ott vok a Salgótarjáni határon, ott csatlakozom.
Amit dumáltunk telón, végül azt választom. Mivel Vác közeléből indulok reggel, ezért kerülő lenne az M3-as. A leggyorsabb Nekem Balasagyarmaton keresztül. Úgy számoltam, hogy 9 körül érnek oda a határra a Többiek. Ott fogok csatlakozni.
Akkor te is a pálya mellet vagy?
Peeter:
Szerintem Neked is az M3-as gödöllői része lenne jó. Találkozzunk ott 7:30-kor (Tesco-parkoló+martica vásárlás, majd tovább gurulunk az M3-ra, hogy ne kelljen kijönnie a többieknek a pályáról).
Én biztios ami biztos alapon veszek egy kezeslábas esőruhát.
Azt se tudom ki honnan jön (pár embert leszámítva) a közös találkapont kitalálásához.
Én is mindig annak hiszek, ami a NEKEM legkedvezőbbet rajzolja.

Hála az égnek a Tátra most ilyen szempontból tökös-mákos: oda mindenki szépet rajzolt a hétvégére.
Plusz: kéretik javasolni új találka pontot is ami mindenkinek jó - mert így akkor az M3 Shell kút, és Zizzer M3-as találkája természetesen Storno.
Úgy legyen MetNet-et néztem, az ő előrejelzésük megfelelne nektek és nekünk is
Találjátok ki gyerekek - de akkor felém is jelezzétek - én még a 3-asról már rég mentem arrafelé, akkor kell néznem itinert.
..jó lenne, ha a társaság együtt maradna..

Így van - ez vezérelt engem is , amikor rábólintottam erre a szoba foglalásra.
Ahha. Szerintem 41 km. nem mérvadó az utána lévő 240-hez képest. Szerintem azért felesleges matricát venni.
Többiek? Mit gondoltok?
Részemről MetNet + M1 teleszex 176. oldal.

Ők a nyugati részre mondják az esőt - szlovákia területére ( középső terület + a Tátra - 0 mm (!) csapadékot ír. És persze ennek megfelelően csillagfényes, csípősen hideg éjszakát - valamit, valamiért ugye...

Ez a jel azt szokta jelenteni, hogy nem kell SEMMIFÉLE esőtől tartani kint. Ámen.
Majd a párok váltják egymást. Már mint a szobában.
Egy a lényeg: jó lenne, ha a társaság együtt maradna. A párok úgy is feltalálják magukat, ha nagyon akarják...
Én "mint pár" beleegyeztem - Rammstein is rábólintott a dologra. Mivel a többiek - azt hiszem mind - a közös szobát elfogadták már, így akkor ezt talán lezárhatjuk.

UpDate ma: mivel Betty dolgozik 7végén, én az Andival megyek erre a túrára. Kéretik nem túlzottan meglepődni az érintetteknek ezen a párosításon...

Most tűnök - ha van kérdés, akkor hadd záporozzon: reggel igyexem mindenre válaszolni !
Szasztok. Ti hol nézitek az időjárást? Lassan már belezsibbad az agyam, ahány helyre nézek, annyifélét mondanak.Az OMSZ a legnegativabb, ők péntek-szombat-vasárnapra is jósolnak esőt. A Weather Online szerint viszont nemmlesz eső sem Lengyel sem Szlovák oldalon, Magyarországra is csak szombatra jósol keveset. Viszont hideget mindenki igér. Tátra alsóérték 0 fok. Nem semmi, jégeralsót csomagolni kell. Viszont semmi kedvem három napig szarrá ázni. Mi pénteken indulunk tartva a tervet, cél Krakkó. Aztán majd meglátjuk, de jólenne a Tátrában motorozni egy jót.
Wáá, ez nagyon szép helyen van! Mennyünnk máán!

Engem nem zavar ez a szobafelosztás, inkább a párokat interwiew-oljuk meg, hogy nekik nem gáz é.