Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a be nem jelentett gyűlekezésbe már inkább...
a jobbra tarts nem sávon belül van: a belsőből ki kell húzodni a külsőbe, de az vonatkozik az autókra is. ebbe nem kötnetnek bele.
Szerintem sávon belül nem vonatkozik a jobbra tarts ha fel van festve a sáv, és egyébként is akkor mindeki beáll a sáv képzeletbeli felezővonalától 10 centire jobbra. Ebbe egyetlen bíróság szerint se lehetne amugy belekötni szerintem.
A rendőröktől meg jól megkapnánk, hogy jobbra tarts van, és sávon belül emúgy is lehet előzni ( persze csak autónak, nekünk továbbra sem!) úgy hogy 340db fel-lökött/padkának szorított motoros, meg 340 betört orr lenne csak a vége...
Ja: és persze mi lennénk a köcsögök megint
Ez Jaku nagyon jo otlet
Este romaira jottok? 7-7:30 kozott?
oké, akkor hétfő reggel 8.15-kor, de legyen a tali inkább az Árkád előtt
Amennyi jelentkező van már a Tátrázásra, ennek az 500 embernek a fele kényelmesen összejön jövő szombatra.

Áttegyem a találkozót a Könyves K. körúti ÖMV-re ?
Ez jó ötlet, de akkor meg jön a yard és szétoszlat minket, de biztos, hogy bekerülnénk a médiába...
Csinálhatnánk egy ilyen tiltakozást a mostani kötsög leszavazás ellen!
Szerintem egy hétig a reggeli és esti dugós utakon kéne összegyülni párszáz motorosnak és szépen beállni a sorba egymás mögé (egy-egy autónyi helyett foglalva), mert ugye egymás mellett nem lehet, és akkor talán látnák az idióták, hogy milyen az amikor egy 500 méteres dugóból csinálunk a hülye szabályozás miatt 2-3 kilómétert teljesen feleslegesen.
Én hallottam róla, hogy van tervezet és a nagyokosok majd szavaznak róla.
rrace mono adta be a javaslatot megannyi motoros aláírás alapján, tehát MI MOTOROSOK
IGÉNYELJÜK , hogy előremehessünk! van egy igény, szarnak rá, mert senki nem meri
vállalni a felelősséget, ha emiatt balesetek történnek vagy mittudomén a pokol angyalai alatt beszakad
a körút pirosnál
Nem igazán értem. Menjünk csak vissza az időben 3 hónapot !

1, Nem jelentik be júniusban hogy LESZ egy ilyen szabály
2, Szeptemberben így nincs mit visszavonni, mindenki előremegy mint eddig, csendben.

Mit akartak elérni ezzel a kamu bejelentéssel anno ?! Gyorsan valaki gyártson nekem egy összeesküvés elméletet, vagy megőrülök...
ja, sötét balfasz!

1. én is úgy emlékszem. ott az autós hagy helyet a 8-10 robogósnak, motorosnak
2. annyi motor nem is közlekedik Mo-n, hogy ne legyen hely 1-1 pirosnál
3. tény, hogy 90% előre megy, talán el kéne fogadni, nem szőnyeg alá söpörni a problémát.
yard sem véletlenül nem baxtat emiatt, mert vágja, hogy méretünkből adódóan 'jogos'
Ezt a Kondorosit meg az egész bagázst ki kellene állitani ilyenkor néhány ezer motoros elé,hogy ott hogy járna a pofájuk.Persze kormányőrök,meg biztonságiak nélkül.Hogy szakadnának meg!
http://www.vezess.hu/hirek/val...

Igazad volt: Kondorosi meg leszoph@t... köcsög.

1, ökörség amit mond: olaszban nincs "gyülekezőhely" ( Istenem, micsoda dilettáns megfogalmazás! ) és mégis előremehetnek.
2, Ha felfestés kell, miért nem FESTIK FEL ? Összedobjuk rá a pénzt ?
Sziasztok!
Vitorlázás miatt kicsit elmardtam.
Holnap egy római vacsi este 7 körül?
nekem bele kell húznom, mert a csizmám, kesztyűm, nadrágom is nyári lukacsos
Éppen ezért írtam össze TÉTELESEN a feliratkozáshoz , hadd számoljon mindenki.
Egyébként low-cost túra lesz, ha elfogy a pénzünk Dub fogja a Mámmin ledolgozni a szállásunk árát is

"...Tátrai Ősz, 2008 túra szeptember 13-14 :

1.nap: Indulás: 6:30 Dunaújváros, Külső ÖMV-kút.

Útvonal: Dunaújváros – M6 – Érd Jet kút ( találkozás: 7:00 )
Lágymányosi híd – M3 Shell kút ( találkozás : 7:30 )
M3 – Bag – 21-es út – Salgótarján – Határátlépés a Füleki várnál ( találkozó : 9:00 )
50-es út – 531-es út ( szerpentin, Murány Nemzeti Park – Murányi Vár )
Poprad – Tatr. Lomnic – Tatr. Kotlina - Zdiar

Érkezés: 12:30

Táv: (Budapestről ) 282 km – Fogyasztás: kb. 14 L ( 4500.- Ft )
Autópálya matrica : Magyarországra szükséges ( 765 Ft )

Szállás : Zdiar, ca.: 2.800.- Ft / szoba ( 2 fő részére – fejenként 1.400.- Ft ! )

Szobák elfoglalása, ebéd a helyi Gorall múzeum éttermében ( kb 300m a szállástól )
Délután: Szerpentinezés Zdiar – Zakopane útvonalon ( 2 x 33 km )
Sétáló utca, a régi piac tér, nyári bob pálya, Gublowka stb.
Este vissza a szállásra, helyi égetett szesz és egyéb italok megismerése, maximális hangoskodás, minimális alvás.

2.nap: Indulás 9:00

A Szabadság-úton végig a Tátra vonalát követve, Zdiar – Tátra-Lomnic – Csorba tó – Árva – vára. Ruzomberok – Donovaly – Teplice – Zólyom – Sahy – Budapest – Dunaújváros

A 2. nap útvonala is nagyrészt szűk kanyarokkal tűzdelt, főleg magaslaton ( 1000km + ) futó utakból áll. A tempót a leglassabbhoz igazítjuk, de természetesen aki szeretne, megbeszélt találkozási pontig előre mehet nagyobb tempóban.
Ez a nap csak a motorozásé, külön ebéddel sem pazaroljuk az időt: a nagy benzinkutak Viva-shop részében olcsón, finom gyors kaját tudunk venni – erre nem szánunk vasárnap fél óránál többet.
Táv (Budapestig) : 400 km – Fogyasztás kb. 20 L ( 6.000.- Ft )
Autópálya matrica: nem szükséges

Össz költség:

Üzemanyag: ca. 11-12.000.- Ft
Autópálya matrica : 765.- Ft
Szállás : 1.400.- Ft..."

Kaja boltban ugyanannyi mint itthon, a penge helyek árszintje még olcsóbb is.
Gumiban esetleg körül tudok nézni, hátha van még egy "ezresre jó lesz" gumi szinte ingyen valahol.
Kutya! Van kb infód, hogy mennyibe kerülne a Tátrás kiruccanás? benya+szállás+stb.
Hogy megyek-e az teljesen az ár függvénye, illetve hogy szerzek-e gummát addig.
hű Te nagyon szeretsz a természetben hangosan grillezni
lángcsóva nekem is van mert megint nyitott dobot raktam fel és kéne egy kis utánállítás
háááát, ha lesz is v2 zzr, akkor sem lesz olyan hangja, mint egyesekének.
na meg ugye a lángcsóvák.

még akkor is ha jövőre halkítunk kicsikét... ;)
igazándiból racionális döntés volt az SV ára miatt

de azóta csakis Véééé foreva majd ha lesz vé zzr akkor visszatérek
olyan összefüggésekre jövök rá apró információfoszlányokból...
V2-ért a ZZR-t! SV
mindig is imádtam a zsenialitásodat