Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémet elviheti egy körre, ha tud menni vele, és nem töri össze, vinni nem bizti h tudom, 66 kiló vagyok csak énis. Csak lenne már kész bazz de a hét végéig gólyatáborban leszek
Zizz: majd valamikor megboltoljuk
ok, érezni akarom!

Ziz, albi témában (amit korábban trágyaltunk) van miről beszélnünk?
RamAir is épp a 9 literes fogyasztásával küzd - szóval nem Te leszel az egyetlen, aki az összes Szlovák benzinkutast ismerni fogja...
az én tartalékom jelenleg be van gyantázva, hogy ne csöpögjön. de már megvan a benyacsap, csak
hát jó munkához...
Meddig mentetek el akkor ?
roger!
Húúú, de várom ezt a túrát.
Volt már hasonló, bár nem ennyire profi útvonallal , meg nem kintalvós .
Kint fogsz rájönni, mért is érdemes igazából motorosnak lenni. Készítsd a gépet, megéri!
Hali! Nálam van a pólód. Nekem sem sürgős, egyszer csak megérkezik hozzád, csak még akkor is ZZR-ed legyen.
Egyébként van Siófokon ismerősöm. Ha addig leviszik vmelyik hétvégén az jó?
( pszt: nekem alapból tartalékon van. Nem szeretem amikor épp kanyarban/előzés közben kell áttekergetni... )
Lassan megyünk, 150-ként mindenképp megállunk pihenni - ott tankolni is tudsz majd.
És igen, ha kell: kannázunk ! Embert nem hagyunk hátra ! Érted Roger ?
Ha valaki Pomáz / Székesfehérvár felé jár, lenne egy kis feladata:
Sikeresen megfertőztem egyik régi, nagyon kedves barátomat, ült a motoromon. Mivel nem egy Fekete Laci termet - így most ZZR250 - 400 - at keres.
Ha valaki egy üléspróbával, pár jó szóval, esetleg egy rövid próbakörrel ( természetesen utasként ) meg tudná 'kínálni' nagyon hálás lennék !

Előre is köszi!
no meg tartalék sem ártana vagy kannázunk?
karbival nincs gond, csak 7.5-8L helyett költségcsökkentenék 6.5Lityire...
ott hagyom 2 napra Daninál, csak nem akarom
Még nem, köszi!
Majd tavasszal szerzek vmi új jövevényt, de az sem kizárt, hogy marad a kis Zizi, mert első körben autó csere lesz.
Akkor magyarosan: felöltözöl a motoros gúnya alá, egy meleg rétegbe - a BauMaxból / OBI ból veszel egy vízhatlan bármilyen ancúgot ( 1000-1500 Ft ) oszt' jóccakát.
A karbid meg , ha tegnap elment 250 km-t, akkor jövő héten is el fog

Mindegy, nem rábeszélni akarlak - de ha eccer kijössz, utána Te is azt fogod mondani: kár minden csep benzinért, amit itthon motoroztam el...
hát ezekre mind be kéne ruháznom
plusz addig karbibeállítás és benzincsap-csere, hát...
" Ha mindentől félünk, mondd: minek is élünk ? "

( Majd az a fél liter Becherovka fűteni fog, amit az arcba csapkodunk estére... )
Ez még így is rohadt hideg bakker.
Tavaly májusban -2 ben mentünk ki, és anno a Dolomitokkban is pont ennyi volt május elején.

Meleg kesztyű, termo alsó, és esőruha a motorosgúnya fölé - nem lehet baj.

( UpDate: Napsütés, párás idő : 7 fok van kint. MELEGSZIK ! )
Tavasszal (immár sokadik látogatásra) rávettem magam, és belógtunk a drótkerítésen, a lezárt, romos barakkokhoz. Egészen fura érzés volt, elképesztő az a hely.
Ferarri napocska jó vót..kigurultak a vér gazdagok és leporolták a bringákat...mi meg tátottuk

Till
Hát lehet hogy kárpótol a látvány, de asszem veszek az útra egy mobil olajradiátort a ruci alá!
Én mentem 5-10fok környékén reggel suliba bazzeg, kifolyott a szemem mire odaértem, és egy óráig olvadtam
Dehogyis hideg, fel kell öltözni rendesen Az élmény kárpótolni fog, észre sem veszed hogy fázol.
Kislányt nem hozok! Sajnos...
Viszont az a 3 fok kiba hideg.