hát sajna fejből nem vágom a házszámok hova esnek a rónán
mondjál két utcát és mint számegyenesen jelöld be az irányt és az értéket, hogy hol helyezkedtél! visszapörgetem a filmet magamban
motorzás előtt munkábamenet reggel nem gyó a kávé, me lefos.om az újrahúzott ülésemet
hol voltál, amikor nem láttalak? róna-thököly, róna-szugló...stb?
Igaz, amit én mondta szintén igaz, de nem minden járműre:
...25. § (2) Járművel az úttesten - az előzés és kikerülés esetét kivéve - annak menetirány szerinti jobb oldalán, az út- és forgalmi viszonyok szerint lehetséges mértékben jobbra tartva kell közlekedni. Lassú járművel, kerékpárral, állati erővel vont járművel, kézi kocsival, hajtott (vezetett) állattal, valamint lassan haladó járművel - ha az út- és forgalmi viszonyok lehetővé teszik - szorosan az úttest jobb széléhez húzódva kell haladni...
katasztrófavédelemnél dolgozol?
mondjál két utcát és mint számegyenesen jelöld be az irányt és az értéket, hogy hol helyezkedtél! visszapörgetem a filmet magamban
hol voltál, amikor nem láttalak? róna-thököly, róna-szugló...stb?
sorry, valszeg nem figyeltem pedig örültem vóna
Fehéz "zizi" róna utca 8 orakor ment mint állat
Én integetek ő nem
duß talán te voltél?
Holnap Vki kékestető csak úgy?
Emesével megyünk Rómaira remélem más is jön.
Viszont én már nagyon be vagyok sózva a Tátrára! Már húzogatom ki a napokat a naptárból, hogy mennyünk már!
Akkor a körúton minden autóst le lehetne csukni, hiszen egy csomó autó áll egy helyen, tök sokáig
...25. § (2) Járművel az úttesten - az előzés és kikerülés esetét kivéve - annak menetirány szerinti jobb oldalán, az út- és forgalmi viszonyok szerint lehetséges mértékben jobbra tartva kell közlekedni. Lassú járművel, kerékpárral, állati erővel vont járművel, kézi kocsival, hajtott (vezetett) állattal, valamint lassan haladó járművel - ha az út- és forgalmi viszonyok lehetővé teszik - szorosan az úttest jobb széléhez húzódva kell haladni...
pár száz motoros, 2-3 órán keresztül.