Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha
majd izé..
tHUNder Misi hozatta.
jáhá, kösz. akkor más design-ra kell építenem...
Engem az a 'búbos' plexi érdekelne, amit valamelyikőtök rendelt. Tudunk még olyat ?
Ha jól tévedek, a Ninja az amerikai vonatkozású 'ragadvány' neve a Kawáknak, ZZR-re nem jellemző a használata, inkább a sima R vagy RR sorozatokra.

"...Max´s bike is a Kawasaki ZZR-250. Look at the bodywork, the rear turning lights and the shape of the headlight.
What they did to Max´s bike for the show was to remove the ZZR and 250 logos on the bike and called it a "Ninja".
The ZZR series isn't referred to as Ninja only the 250cc models and since Max´s bike is supposed to be a 650cc, however -
There is no 650cc engine for the ZZR. The reason to they refer to it as an 650 in the series is simply just cos they want Max to be a bad-ass chick..."
Esetleg valaki szombaton kékestetői túrához mit szólna?
Valakit nem érdekel ilyen
szakmai-történelmi kérdés: Ezek a ZZR-ek is 'ninja'-k?
Dobsinai jégbarlangig. Igyekeztünk a térkép szerinti legkanyargósabb útvonalakra rámenni, nem is csalódtunk.
reggel 8-kor indultunk a szlovák határról és este 11-re értünk haza. Kb. 5 perc alatt bőrig áztunk, de a végén még ennek is tudtunk örülni.
Lesz mit mesélni az unokáknak.
kis bőrkabimat lehet szagostalanítani valamivel. akárhányszor felveszem olyan kellemes
citrommal kezelt tornazsák illatom lesz
na épp ezt akarom elkerülni
Emléxel Misire, meséltem Bánkon hogy ő rendesen össze 'Tátrázta' magát elsőre.
Megivott egy literes (!) Becherovkát, aludt 3 órát, aztán hazafelé f@szán makacskodott, hogy ő egyedül is hazatalál - így sikeresen motorozott 800 (!) km-t full másnaposan !

A 16 kilós hátizsákkal hanyatt esett a kúton, keze-lába égnek, úgy pörgött a táskán... A büdösbogár lóf..sz volt hozzá képest...
napersze, ahogy a bandát ismerem
Akkor majd 'picit iszunk'
hát sztem az nálam nem játszik, mert másnaposan 4-5 óra alvással én nem megyek sehova.
kis piával 7óra alvással mehet, de még így is soknak érzem a 400 km-t másnapra...
Elküldjük őket Borovicka-ért, amikor már nem tudunk lábra állni...
jó de mit csinálunk a 3 csávóval?
Teljesen jó lesz, a célnak megfelel.
találtam ilyet: esőruha
naja, dragsterrel járjak munkába mi?
rendben add meg, de azt azért várjuk meg h lecseréljem a gumikat is rajta, me az első pár km-t egymagam teszem meg, mert ilyenkor még gondolom be kell járatni
Kutya, nekem van egy szürke ZZR250 eladó. Amióta megvettem az Er6-ot, gyakorlatilag áll a fűtött garázsban. :( 1 hónapos friss műszakival.

Ha a kollégát még érdekli a dolog, beszéljünk privátban (adam.gesztelyi-kukac-gmail.com), a képe fenn van a képek között.
Előre is köszi: nagy Burgman-je volt már, kb. tudja mi az hogy 140-nel menni egy motorral.
Ha nem bánod, megadom a számodat neki !
Nekem van kiadó albérletem... Egy jól felkészített Mr.Turbo ZZR-rel "...csak 10 percre Budapesttől..."

( Figyelitek a fejlécet ? Kis intelligens: ma reggelre 'szlovák panziók' reklámot ügyesen belinkelte a fórum fölé )