Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksi, köszi!
A forintot tudom, hogy elfogadják jó néhány helyen, főleg a határ menti városokba. Beljebb majd azért viszünk koronát.
Jó benzinük van. Ha Slovnaft, akkor az többnyire MOL-os szállitmány. A nevesebb kutakkal Slovnaft, OMV, Shell, Agip semmi gond. Nyugodtan tankolhatsz, néhol forinttal is fizethetsz, illetve olcsóbb is lehet a tankolás.
Ja, egy kérdés. MIlyen a benzin a szlovákoknál? Nem olyan, mint a régi romániai trutymákok?
Meg fox lepődni: az egyel ez előtti Tatra rendesen, üzemszerűen rója még a köröket Dobsina - Poprad között !
Igaz, hogy a 9 fokos emelkedőnek 2.-ban (!) 'szalad' neki, azaz a 6 kilométeres szerpentint, kb. 1 óra alatt gyűri le...

Szóval beírhatlak ? 1 v. több főre ?
Asszem eldőlt, fogyasztás ide vagy oda én is benevezek a 2008-as őszi Tátra túrára.

Kutya remélem neked, vagy valakinek van ilyenre jogosítványa, különben le kell fújnom, mert nekem nincs.
Bazz, mindenki az Öreg "Piros-Szürke-Kék" csíkossal kezdte a pályafutását ?

Nekem és Misinek is pont ugyanilyen volt anno, egymástól tök függetlenül !
Egyébként lassan beér az Oldtimer korba az Unitrak sorozat: most érdemes visszavásárolni 1-2-őt belőle...
Egy múmia és én.....1995 környéki fotó...pakolásztam és megtanátam gondoltam megosztom véletek....
1984 Kawasak 1100 DFI tip-top állapotban vásároltam egy orvos használta évekig valóban makkulátlan állapotban volt.A fotón éppen neuszilvásról tartunk hazafelé.........de régen is vót

Üdv Till
Bakter pont post járt le.Megkérdezem van-e még.
neeem is ez igy szar veszünk bele neked egy hosszabb csavart és ugy jó lesz !
de hát rövid a csavar!
Jó van má na, hát elsőre annak tűnt!
Jaa, hopszi!
Nem baj, akkor is érdekel, mert az enyém már egy kicsit megviselt!
meg 4x ki van írva hogy BarEnds hagyjad, nyomdász a srác
az szép! hát ott van a fotón a gázkar !
szemüveget vegyél fel, mert ez kormányvégsúly. azé rövid a csavar
Engem igen!
Azt látom, hogy bukógomba, de hova való? Mert oldalra nem rövid az a csavar?
helloo

tudna nekem valaki adatokban segiteni kéne a szelepek hézaga, és a lapkák vastagsága is és az hogy ilyen lapkákat hol lehet beszerezni?
értesüléseim szerint abszolute nem teccett neki a zizin... a többit nemtom
Mi volt a baj vele ? Nem méretpontos, vagy a menetszél/turbulencia miatt nem jött be neki ?
Misi aszonta, Neki nem jött be a cucc.
Aham, ez így nem megy...
Szóval " mung88" termékei.

Pl.: Item number: 260278178545
Nem jó a link, vagy már nem létezik a termék ezen a linken...
plexi nekem is kellene.
asszem ezek voltak:

http://search.stores.ebay.com/...
Ha visszaolvasol valahol megtalálod, de egyszerűbb ha megvárjuk misit(tHUNder) és megkérdezed tőle.
Ő segít a rendelésben is.