Csak annyiból kéne segítség, hogy lássa valaki rajtam kívül is, de ha még ért is hozzá, mint Te, annak csak örülök. Én kb. negyed 4 körül tudnék indulni, és szerintem egy óra alatt bőven le tudok érni. 6-ig ott vannak. Elküldöd e-mailban a számodat, hogy egyeztessünk?
Holnap érkezik mindkét csomag ( Zsoo777 és Lyakuza szettje ) !
Megkérem mindkettőtöket, hogy reggel 9 körül hívLYátok fel a futárt ( +36-20-524-3412 ) hogy hol tudLYátok átvenni a holmit, ő pedig megmondja mikorra fog kb. odaérni !
Azt én is sokáig vadásztam - azt hiszem a RedHot motornál találtam (quad alkatrészeket árulnak kínából, bazi olcsón) minta alapján. Igaz azt nem ZiZihez, de szintén japán sportmocihoz.
Holnap délutánra keresek egy útitársat Százhalombattára. Egy gyors oda-vissza útra mennék, meló után 3 óra körüli indulással. Valakinek van kedve eljönni?
Kezdésnek nézd meg ezt a leírást , és az alatta található Szlovákiával kapcsolatos linkeket , kezdésnek sok okosság kiderül ezekből - holnap pedig küldj egy e-mailt, és részletesen leírok mindent !
Valaki eljönne velem holnap délután Százhalombattára (na jó, halkan megsúgom, hogy motort nézni megyek ).
Megkérem mindkettőtöket, hogy reggel 9 körül hívLYátok fel a futárt ( +36-20-524-3412 ) hogy hol tudLYátok átvenni a holmit, ő pedig megmondja mikorra fog kb. odaérni !
Még a guglifájt is a 'muszály'-t hozza ki győztesnek (tehát az emberek többsége sz@rul írja) pedig muszáLY lenne már megtanulnunk, egy életre...
Másrészt jó lesz ha hozzászox: ha jössz velünk Tátrázni, reggel fél7 kor lesz a start Dunából !
Az a Tátrás itiner nagyon érdekelne, tel.számokkal meg mindennel.
Előre is kösz.
tgyugyu kukac gmail.com
Én meg újra nyeregben vagyok, elhoztam a mocit. Kicsit batmanes Two-Face beütése lett.