Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak annyiból kéne segítség, hogy lássa valaki rajtam kívül is, de ha még ért is hozzá, mint Te, annak csak örülök. Én kb. negyed 4 körül tudnék indulni, és szerintem egy óra alatt bőven le tudok érni. 6-ig ott vannak. Elküldöd e-mailban a számodat, hogy egyeztessünk?
hali! láttam, h hívtál, de meló volt... nem tudok menni motornézni, dolgom van holnap.
Ha kell segítség, szívesen felugrok - csak egyeztessünk előtte. Milyen vas ? Mattfekete Babetta ?
Hahhó! Embörök!
Valaki eljönne velem holnap délután Százhalombattára (na jó, halkan megsúgom, hogy motort nézni megyek ).
Tényleg ! Pont Te böktél-le legutóbb, hogy a blogon rosszul írtam a muszáj-t !
Holnap érkezik mindkét csomag ( Zsoo777 és Lyakuza szettje ) !

Megkérem mindkettőtöket, hogy reggel 9 körül hívLYátok fel a futárt ( +36-20-524-3412 ) hogy hol tudLYátok átvenni a holmit, ő pedig megmondja mikorra fog kb. odaérni !
Jah Dubsz
és Lyakuza!
Off: Hmm itt akkor két tábor van. Én már írtam mindkét féle képpen is, azt szóltak hogy az LY.
Uhhh..most mit indítunk el:

Még a guglifájt is a 'muszály'-t hozza ki győztesnek (tehát az emberek többsége sz@rul írja) pedig muszáLY lenne már megtanulnunk, egy életre...
Olvass vissza: szept. 13-14
Az nem az Uszály ?
egyébként a muszály-t tényleg ly-al írják szóval még korán is király vagy
Mikor akartok Tátrázni? Addig kéne új gumma a moccra.
muszáLY..bazz.. tényleg korán keltem
Fiatal barátnő mellett muszály !

Másrészt jó lesz ha hozzászox: ha jössz velünk Tátrázni, reggel fél7 kor lesz a start Dunából !
Uhh bazze de korán kelsz!
Azt én is sokáig vadásztam - azt hiszem a RedHot motornál találtam (quad alkatrészeket árulnak kínából, bazi olcsón) minta alapján. Igaz azt nem ZiZihez, de szintén japán sportmocihoz.
Bocsánat, vagyis PÉNTEKRE!
Holnap délutánra keresek egy útitársat Százhalombattára. Egy gyors oda-vissza útra mennék, meló után 3 óra körüli indulással. Valakinek van kedve eljönni?
Fekete idomrögzítő (gumialátétes) csavarod nincs kutya? Párat ugye sikerült elfüstölni
Kezdésnek nézd meg ezt a leírást , és az alatta található Szlovákiával kapcsolatos linkeket , kezdésnek sok okosság kiderül ezekből - holnap pedig küldj egy e-mailt, és részletesen leírok mindent !
Szia kutya.

Az a Tátrás itiner nagyon érdekelne, tel.számokkal meg mindennel.
Előre is kösz.
tgyugyu kukac gmail.com
Lényegtelen, ha már gurul akkor a többi majd alakul...
Köszi!

Én meg újra nyeregben vagyok, elhoztam a mocit. Kicsit batmanes Two-Face beütése lett.