Adatlapomon megtalálható
Valóban a legjobban sikerült tárlat a magyar barakk volt, de engem Birkenau is lenyűgözött a hatlamas területével, elképzelhetetlen körülmények lehettek ott anno.
Kértem asszem én is zizis pólót, azért kit kell zaklatni? Nem sügős, csak nem akarok lógni vele, nehogy rajta maradjon valakin, bár ha kell valakinek, szivesen átadom, mert nemtom mikor tudnám átvenni.
Zakopane valóban populárisabb célpont ( bár ha ott vagytok, akkor már inkább Morskie Oko ) - de akkor Auschwitz-el kapcsolatban is tudod hogy miről beszélek.
Ahogy a velünk motorozó srác 50 éves apja le volt nyűgözve, a 19 éves kislány ugyanúgy órákig bolyongott az alig 200 négyzetméteren - az a múzeum gyönyörű.
Érdekes, hogy a többi országé együtt sem érhet fel vele, a Magyarok kitettek magukért.
( Küldj mélt a telefonszámoddal, megcsörgetlek ! )
Tudom Tavaly ott voltunk, akkor csak ketten mentünk a haverral, de most öten leszünk, és fakultativ a többiekre tekintettel ha gondolják. De felmerült Zakopane is, amit most nézek a térképen, nagyon közel van Zdiarhoz. Tehát ha vasárnap nem tul korán indultok vissza, akár össze is futhatunk egy rövid táv erejéig. De addig még ugyis kiderül hogy mikor indultok vissza, és legfeljebb egy telszám egyeztetéssel tudunk jelezni ha időbe arra vesszük az irányt. Nehogy már elkerüljük egymást
A szállást, ha lefoglaljuk 1 héttel előtte - akkor lesz helyünk, a házban általában 4 szoba (8-12ember) mindig szabad.
De ha nem foglalunk akkor sem gáz: a szomszéd házak is panziók, legfeljebb két külön házban alszik a fele-fele csapat.
( Az elsőt azért javasolnám: mondjuk 5 nappal előtte, amikor az időjárást látni már, akkor lefoglalom ahány fix résztvevő van. ) Jó lesz így ? Iratkozzanak fel !
Ma elgurultunk a Kékesen tegnap felavatott motoros emlékműhöz. Délutáni programnak nem volt rossz.
Az őszi túra tetszik, de épp akkor megyünk Krakkóba a mi (baráti) őszi túránk keretében. Nagy kár, mert biztos jó lesz.
Valóban a legjobban sikerült tárlat a magyar barakk volt, de engem Birkenau is lenyűgözött a hatlamas területével, elképzelhetetlen körülmények lehettek ott anno.