Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, pénteken érkezik, csak csörgesd meg péntek d.e. 9 körül a futárt, hogy mikor ér oda Hozzád !
NEm tudod péntekre átteni vagy jövő hétre? Holnap bazi sok dolgom van :(
Ja: az összeg lemaradt: 12.300.- Ft.
Jaku: Futár telefonja ( csak 8 - 14 h között ! ) : 06-20-524-3412 , holnap reggel nála lesz a cumó + a számlád is !
Hát', a szombatra nincs túljelentkezés, de ha gondolod édes kettesben.
Most le kell lépnem az egyik céges autóért, de délután leszek, és ír minden (ár, idő, telefon stb ) !
Gondoljátok ki : Mi MINDENKÉPPEN kint leszünk, a Misiék kisbuszával 13-14 én Tátrázni - ha Ti is jöttök akkor természetesen ugyanez a program, csak akkor nem a Transporterrel, hanem külön-külön mindenki motorral.
Jó akkor adj telszámot és elkapok a kis zöld embert :). Jah meg számolj nekem egy végső összeget.
A hungária az teljesen jó(kerepesi sarok UFO előtt) oda ki tudok menni.
El tudom hozni másét is ha valakinek ez segítség...
Én is szívesen jönnék, szép kis tájak lehet arrafelé. Akkor Tátra 13. Most szombaton meg mennyünk Gyulára?
Ez magától érthetődő...
Sárbogárd - Dújváros - Ercsi és a lentebb írt pesti útvonalon minden nap, ha ki tucc menni elé akkor ingyen viszi.
Vagy Posta ( az kb 2500 ) vagy futár, de azt még nem nyomoztam ki rendesen...
Dújv. - Érd - Csepel - Hungária - Váci út útvonalon megy a koboldunk a puttonyossal. Ha ki tucc menni elé, akkor adok telefonszámot, plusz szállítót h pénzt is tudjon szedni Tőled.

Jó így ?
hogy írtál nekem ebédre...
Jól hangzik, én benne vagyok, csak nem akarom Okoskáék számítását keresztülhúzni. Várjuk a véleményüket!

Aztat Te tudod, a mostani kombináció mindesetre nem rossz
Ja a csomagba beletenni a 4l olajat is ám, bár ezt nem említettem, öregszem.....
Sziasztok!

Lesz valami motoros buli hétvégén Pusztavacson is :
http://fonixmc.atw.hu/
Jó lenne ha Kecskemétet is érintenétek, vagy a környéken járnátok. Csatlakoznék én is.
Én a Tátrába még inkább nem indulok el.
Kell még néhány száz kilóméter.
üdv: tombat
Csomagküldési lehetőségek, és dijszabása?(csak szólok a galamb nem bírja el! )
Pedig az lenne a legolcsóbb....
Nekem is megjött a fizúm így nincs akadálya az olajcserének. El tudod készíteni a csomagot (4 lityó oil, szűrők). Jah a futár merre felé közlekedik ahol át tudom venni?
Nekem teccik az ötlet.
miből lehet választani?
(tudom: igen-ből vagy nem-ből
Szerintem ezt telefonon, mert amíg itt lebeszéljük... Tel.szám az adatlapon.
amúgy Mihó küldte a pólópénzt!
Ok, megrend(ü)ltem - kb. péntekre itt lesz, addig találd ki hogyan juttassam el Hozzád !
Tátra! a gyulai marhák meg mangák nem izgattak fel